Snelle en correcte levering.

Bestellen en volgende dag in huis. Goed verpakt.

inderdaad vandaag besteld morgen geleverd

Prima levering zoals per mail gemeld

Prima ervaring. Snel en correct

Zeer goed en zeer snel. Geweldig.

Bij een vraag om uitleg snel antwoord.

Eerst gebeld, daarna besteld. Uitleg en hulp waren zeer goed. De bestelling was goed verpakt en de volgende dag in huis.

Het kan beter en sneller

Ik heb op een dinsdag een product besteld en dinsdag daarop al ontvangen. Ik zou zeggen: dinsdag besteld en betaald; woensdag product inpakken en afleveren bij bezorger; donderdag uiterlijk vrijdag bezorgd. Meeste bedrijven doen het binnen twee à drie dagen, maar drie tot vijf is redelijk. U begint zich echter met de bevestigingsmail al direct in te dekken dat het langer gaat duren. Beetje jammer en dan ook nog nakomen wat er in de mail staat is helemaal jammer! Ik zou u aanbevelen, maar niet wat de snelheid van bezorging betreft. Succes met verbeteren!

prima geholpen!

Na mijn telefoontje ben ik prima geholpen door een medewerker en heb ik de bestelling kunnen plaatsen.

Duidelijke site, Snelle levering

prima geregeld

goed gereedschap. snelle verzending

Goed overzichtelijke site en snel geleverd

is goed gegaan dus oke

Klantvriendelijk en heel correct !!

Levering zoals vermeld. Financiële afhandeling voorbeeldig!!!

Aangename eerste kennismaking

Na hetzelfde toestel besteld te hebben bij een andere onlineshop heb ik dit na bijna twee maanden wachten geannuleerd. Dan opnieuw besteld bij einhellwinkel.eu en na twee dagen verzonden. Dat is service waar ik graag gebruik van maak.

kwaliteit

snelle levering en goeie service

Snelle levering, product als beschreven.

Prima machine met mooie tas erbij.

Snel en goede prijs/kwaliteit verhouding

De 230mm schijf voelt minder veilig en plastiek aan tov m'n vorige bosch, maar is ook 1/3 van de prijs. Tot nu toe altijd tevreden geweest van einhell voor goed en betaalbaar hobby gebruik.

Prima en snelle levering

Heb enkele toestellen van Einhell, tot op heden ben ik echt tevreden

Snelle levering.

Goede kwaliteit.

Zaagt goed maar constructie matig

Door wat voor oorzaak dan ook is er een spaan in de draaitafel gekomen die niet te verwijderen is. Hierdoor draait hij krakend en slecht

Supersnel

Ik heb op vrijdag een klopboormachine besteld en deze is op zaterdag bezorgt. Telefonisch om info gevraagd en er wordt de tijd genomen deze te verstrekken.

Uiterst tevreden over de producten en de snelle levering.

Fantastisch!

Heel fijn materiaal om mee te werken. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ligt goed in de hand, niet te zwaar.

Super snelle levering

Super snelle levering

Altijd op voorraad, en snel geleverd.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen