Overzichtelijke site, dito betaal systeem en snelle levering.

Kwaliteit van de bestelde grasmaaier is minder dan verwacht.

Top. Heel blij met de kolomboor,super

Snel en goed, topper

Waar voor m’n geld.

Ik heb een einhell benzine grasmaaier gekocht. Machine doet waar hij voor gemaakt is. Ik ben er tevreden mee.

Goed product.

Snelle levering.

Het kan niet beter

Ik heb de hand maaier bestelden de volgende dag is hij bezorgd. De handmaaier volgens de gebruiksaanwijzing in elkaar gezet. En het maaien ging zeer soepel.

Grote keuze en snelle levering voor een zeer goede prijs

Zeer tevreden over het product en de levering

Apparaat werkt prima

De naderhand, dom, bestelde reservemessen waren er ook snel. Kan voorlopig voort. Zo groot is ons "landgoed" nou ook weer niet. Rijtjeshuis tuintje voor en tuintje achter. Iederjaarredelijk wat houtoogst.

Vlot en snel zonder problemen.

In de late namiddag bestelling geplaatst en de volgende dag in de voormiddag reeds geleverd. Alles proper en netjes.

Snelle levertijd

Gewoon alles is naar afspraak verlopen. Ben ook tevreden over het product.

Heel tevredenn

Snelle service,duidelijke site

Snelle levering, tevreden van alle producten

Duidelijk, makkelijk bestelling te plaatsen en snelle levering. Top

Goede service en een snelle levering

Apparatuur werkt naar verwachting.

Zeer vlotte levering.

Super snel geleverd

Snelle levering, Idem communicatie. Product zag er goed uit en netjes verpakt. Heb t product nog niet gebruikt maar zag er prima uit.

prima levering

goed en snel

Snelle en goede service

ik had op de site snel gevonden wat ik wilde, bestellen verliep soepel en levering evenzo.

Top machine

Snel geleverd en goed ontvangen.

Super prijs en levering.

Solide boormachine voor een superprijs en een wel zeer snelle levering.

vlot kunnen kiezen tussen de producten, snelle levering

erg tevreden

Een goed product

Alleen met de montage moeten de poten hand vast gezet worden dan het kruis en daarna alles vast zetten. anders lukt het niet. En bij de inbus boutjes kan beter staan C of B ik had B nodig. Vriendelijke groeten Ron Groot

Degelijk apparaat, snel en correct geleverd

Snelle correcte levering

Onpraktisch product

Product (handgrasmaaier) is lastig in elkaar te ze, past ook niet helemaal. De beschrijving is niet duidelijk. Ook zit er geen sleuteltje bij waarmee je de moeren aan kunt draaien. Blad afstellen gaat ook weer met een moer. Een schroefje was veel handiger geweest. Kortom, geen goed doordacht product.

Vervanging product duurde wel 5 weken

Koop in vertrouwen

Snelle levering, aantrekkelijke prijs en overzichtelijke website.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen