Prima snelle levering goed prijs

Prima snelle levering goed prijs

Snel en in orde. Zoals het hoort!

Van relevante en goede informatie op de website, tot snelle levering. Einhellwinkel.eu laat geen steken vallen.

goede verzorging

netjes geleverd

snelle en goede levering

zie boven

In een woord perfect.

Goed en degelijk product. Ziet er mooi uit en voor mij uitstekend om de kantjes van mijn tuin bij te houden. De robot doet de rest.

zoals verwacht mooi verpakt en snelle levering

Is om aan te raden aan anderen. toestel werkt perfect, was mooi verpakt. en levertijd ondanks de corona tijd zeer snel.

perfect

makkelijk te bestellen en snel geleverd

Duidelijke site Prettige apparaten , makkelijk in gebruik en lichtgewicht dus ook hanteerbaar door mijn schoonmoeder van 88

snel netjes geleverd

2de keer al besteld alles compleet en netjes geleverd.

Ben zeer tevreden.

Heb meerdere machines,bevallen zeer goed voor een goede prijs.

Gewoon goed

Machines zien er zeer goed en degelijk uit...wel jammer dat net de dag dat ik ze aankreeg een Einhell zaagmachine model groter in de aanbieding stond in de plaatselijke Brico voor een betere prijs met nog eens de tafel om ze op te zetten er gratis bij....

Zeer vlotte en correcte afhandeling

Alle was zoals beloofd

Snel makkelijk goeie prijs

Snel verzonden / ontvangen..product goed ingepakt1

Alles snel en correct afgehandeld.

Zeer tevreden...

s Middags besteld, op afgesproken tijdstip volgende dag bezorgd!

Nieten en spijkers zoals omschreven, goede kwaliteit/pasvorm. s’ Middags besteld volgende dag op aangegeven tijdstip bezorgd. Erg fijn, daardoor geen vertraging met het klussen!

goede service

gewoon goed gereeschap van Duitse kwaliteit.

Snelle en goed levering

Van bestelling tot levering prima verlopen

Ga zo door.

Snelle levering, goed advies

Tafelzaag besteld, was direct de volgende dag al geleverd. Goed advies gehad. Ik ben benieuwd hoe snel en precies ik het laminaat en steigerhout straks gezaagd zal krijgen, dat moet ik dus nog even testen.

Erg praktisch

Ik vond het makkelijk om online te kunnen bestellen en niet naar de winkel te hoeven gaan. Bestelling was snel geleverd toppie!

snelle service

Ik heb de bestelde producten de volgende dag geleverd gekregen. Fantastisch

snel en correct

snel

Toppie

Toppie alles is goed gegaan

correcte en snelle levering

Prijs-kwaliteit zijn evenredig.

Prima winkels

Duidelijke communicatie en snelle afgandeling

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen