Perfecte levering

Afkortzaag besteld en de volgende dag in huis. Telefonisch advies gehad dat was ook al klasse!

Bestelde produkten voldoen zeer aan de verwachting. Binnen 1 dag geleverd....en dat in deze drukke tijden. Geweldig

Uitstekende kwaliteit en service

Bestelproces was makkelijk en snel, de communicatie was erg goed en het product is van goede kwaliteit en snel geleverd

Snel en goed

Bestelling snel en goed geleverd, machines oke

Prima, vlotte service.

Zoeken op internet, site gevonden, duidelijke site. Bestelling gedaan, snel feedback gekregen, bestelling vlot in huis.

Dubbel gevoel

Ik ben tevreden over wat er geleverd is. Maar de manier waarop ..... Twee kleine doosjes verpakt in een veel te grote overdoos en een heleboel papier. Stop het gewoon in een envelop!

Tevreden

Alles ok

Alles snel en netjes afgehandeld.

Prima machine.Snelle levering

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Zodra de poliermachine in stock zullen we deze zeker bestellen. Als iedere bestelling op deze wijze wordt afgehandeld is uw firma een aanbeveling waard.

Goede prijs, snelle service.

Prima aggregaat, snel bezorgd.

zeer vlotte afhandeling

alles is zeer vlot verlopen, ondanks coronatijden

Zeer vlotte levering

Accu poliermachine gekocht. Ideaal als je grote vlakken moet polieren. Werkt perfect. Ben zeer tevreden.

prima service en snelle levering

positief

Uitmuntend

Besteld vrijdag rond 16h00 en zaterdagmiddag reeds toegekomen....

Goed en snel geleverd

Heb slijp stenen snel en goed geleverd

Goed advies en snelle levering

Ik had een paar vragen die goed en snel werden beantwoord. Daarna meteen bestelling geplaatst en volgende in huis.

Correct en snel behandeld.

Zeer snelle levering.

Mijn eerste keer iets gekocht en ben super blij er mee

Top en Snel gewoon volgende dag al binnen!

Top en Snel gewoon volgende dag al binnen!

Alles vlotjes geleverd en op tijd en dat in deze Coronatijd.

Prima webwinkel!

Al meerdere malen bestellingen geplaatst, altijd correct. Ruime keus, prima winkel.

top

zeer snel geleved en ook degelijk materiaal

Zoals altijd, snel en goed

Ik bestel al langer mijn Einhell gereedschap hier. Het wordt altijd snel bezorgd en netjes afgeleverd. De producten zijn altijd zoals beschreven op de website. Dikke plus!

Pomp werkt prima en snelle levering

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen