Goede service goede prijzen

Heel blij met de Einhell 2400w electrische kettingzaag. Sterke motor en goede kwaliteit mijn eerste indrukken..

misleidende info

als je een bestelling aanklikt staat er ??? tot gratis verzending bestel je voldoende tot deze melding weggaat moet je bij betaling nog steeds verzending aanklikken en komt er nog steeds 't bedrag bij gaat slechts on 4.95€ maar ze draaien die toch maar netjes door je neus ********ken technieken noem ik dat voor de rest perfecte site en service , zeker ook prijs kwaliteit goed materiaal , ik kom er zeker terug groetjes Stefaan

Alles op tijd geleverd

alles was super

vlotte service alvast bedankt

Goede prijs en snelle service

De compressor is van zeer goed kwaliteit. De prijs was de goedkoopste in vergelijking met andere webwinkels. Levering gebeurde de dag nadat ik besteld had. Dit is uiterst snel in deze Corona-tijden.

Snel en correct geleverd

Filters besteld voor stofzuiger. Werd snel geleverd en was compleet.

Vlotte levering

Exact geleverd zoals het zou moeten. Verwacht wel een factuur als bewijs voor garantie.

Great service!

Excellent service with on-time delivery!

mooi machine en goede vlotte levering

Al had ik een beetje mijn twijfels om via internet zo'n aankoop de doen ik ben zeer tevreden. Hopelijk is de service achteraf even goed.

Prima en vlot bezorgd

Zie boven

sneĺe en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

goed en snel

Bestelling had in een envelop gekund. Nu een grote doos met een heleboel lucht gekregen.

gewoon super

In corona tijd dat op 2 dagen geleverd krijgen... hoed af echt Het toestel is gewoon goed, zoals ik van Einhell verwacht instructie is gewoon duidelijk De bovenfrees en afkortzaag had ik al Prijs , zeker niet te duurste ben blij dat ik de website heb gevonden

Goed product

Perfect !

Zeer snel geleverd en prima communicatie.

Snel en goed geleverd

1 onderdeel ging wat langer duren, gelijk bij bestelling bericht van gekregen, heel netjes. Tussen beide pakketjes zat een dag verschil in levering, dus toch snel!

Perfect gereedschap

Al diverse keren hier besteld en telkens zeer tevreden

Bestelling is keurig optijd afgeleverd

Zaagtafel besteld bij Einhell en deze is volgens afspraak de volgende dag afgeleverd. Zaagtafel zelf in elkaar gezet en dit was redeljk eenvoudig te doen.

zeer te vreden

zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk

Snelle en correcte levering

Geheel naar verwachting!

Prachtig set!

Setje gekocht voor aannemelijke bedrag, ben er hartstikke blij mee, licht en krachtige apparaten, zeer tevreden.

Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding

opgevraagd, gekocht, dag erop geleverd.

Ik was sneller bediend dat ik had verwacht (binnen 21u), alles klopte.

Snel en niet duur

Duidelijk website snel geleverd en niet duur

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen