Mooi product voor een goede prijs

Het product is snel geleverd , en een mooie product

Scherpe prijs.

Snel en niet duur.

Prima artikel

goede service en snelle levering

Supersnelle afhandeling

Excellente serviceverlening

Geleverde compressor had een vervormde wielsteun. Zowel via mail als telefoon zeer vriendelijk te woord gestaan. Nieuwe compressor is inmiddels al weer geleverd. Een zeer goede service!

Snelle levering volgens afspraak

De hakselaar is makkelijk in elkaar te zetten, en het resultaat is uitstekend, nu 1 keer gebruikt en zeer tevreden, de prijs kwaliteit is boven verwachting. In het begin moet je wel spelen met de instelling van de messen, maar als je eenmaal doe goede instelling gevonden hebt krijg je super, mooie bodembedekker als restproduct.

top

Snelle levering en perfect verpakt.

Snelle levering ondanks corona situatie

Verwachtingen zijn waargemaakt. Ondanks de onvoorspelbare situatie agv de corona situatie heeft de levering snel en adequaat plaatsgevonden

zeer goede en overzichtelijke side en snelle verzending

goede levering en prima apparaat

Bestelling en levering werden goed begeleid en de gekochte kettingzaag deed zoals verwacht.

Correcte en vlotte levering voor een scherpe prijs!

Correcte en vlotte levering voor een scherpe prijs!

Snel en goede prijs

Top produkt

Net ontvangen nog geen ervaring

Alles verliep soepel en snelle levering.

Absoluut aanrader

Duidelijke site en de bestelling ging gemakkelijk. Vervolgens mail ontvangen met daarin hoe en wanneer ik de goederen mocht ontvangen. Precies in het tijdslot werd er afgeleverd. Daarna vervolgens een mail met de afmelding van dat de goederen in ontvangst zijn genomen. Eigenlijk,precies zoals het hoort. Klasse en daarom 5 sterren

goedkoop en snelle levering binnen de beloofde termijn

eerste bestelling en direct een voltreffer zeer lage prijs voor een kwalitatieve machine

De machine voldoet aan mijn verwachting, werking is prima.

De machine maakt een solide indruk wat ook te horen is aan het motorgeluid. Omdat in de recensies staat dat de afvalbak heel snel vol is, heb ik deze niet gemonteerd.

Prima en snelle service

Wist niet onder welke naam/nummer ik moest bestellen. Kreeg dat onmiddellijk door van de betrokken medewerker, en de volgende dag had ik het i huis.

levering zoals afgesproken,prima

door corona problematiek , product nog niet kunnen testen

Komen leveringstijd stipt na

Mooi product zeer tevreden

Verzendkosten

er stond bij deze artikel geen verzendkosten maar helaas werden die op het einde wel bijgeteld.

super snel

supersnel

geweldig

zondags besteld maandag in huis, goedkoop en alles zoals beloofd.

correcte service

zeer goed

Een overzichtelijk webshop met erg veel keus. Maar ik heb een goed apparaat kunnen vinden.

Nieuw Amsterdamsestraat 40

7814 VA Emmen