Klasse, zoals altijd!

Snel, correct en fijn meedenkend

Alles prima geregeld

Snelle levering en doos leuk verpakt in zeekaart

Pakket was de volgende dag in huis. De doos was leuk verpakt in zeekaarten. Het pakket hoefde niet meer verder als cadeau verpakt te worden.

Kan niet beter

Bovenstaande vraagt geen uitleg:).

heel verrassend over jullie eigen initiatief!

ik bestelde van het merk OPTISAFE brilkoordjes ik heb altijd bruine toegestuurd gekregen. maar wat schetst mijn verbazing 2x blauw, 2x rood 2x wit, voor iemand van bijna 75 jaar opmerkelijk. een mailtje had ik wel op prijs gesteld.

Snel en goede info

Snel en goed

Prima geholpen. Komen afspraken na!

Vriendelijk en kundige medewerkers die net even meer voor je doen en daardoor beter helpen.

Ik had al geschreven dat ik een simpele gebruiksaanwijzing bij de branstoffilter miste. Nu moest Patrick aan mijn vrouw uitleggen welke aansluit volgorde ik moest aanhouden ( ik ben slechthorend ) voor in en uitgang

Na de ontvangst van de bestelling geen reactie of goederen meer gehad.

Vreemd dat ik een beoordeling moet geven terwijl de bestelde goederen nog niet eens zijn geleverd door Vrolijk Watersport. Ook geen reactie dat de levering is vertraagd.

Attentive and proactive customer service

They called me informing to clarify some details and give some suggestions to make the order exactly what I needed

Vlot besteld en geleverd

Alles verliep goed bij deze bestelling voor een product dat ik al eens eerder had gekocht. Helaas was er beperkte keuze uit beschikbare maten.

Heldere site en producten snel/goed geleverd.

Voor het eerst service kit en olie besteld voor mijn Yanmar motor. Producten snel te vinden op site en volgende dag al geleverd.

Voor. Herhaling vatbaar

Bestelling snel gekregen op het leveringsadres in Wemeldinge alles correct en snel

Gekregen wat we besteld hadden

Hoewel de bestelling bij Vrolijk even de vraag opwierp of het gehaald werd of verzonden moest worden. Is dit keurig telefonisch opgelost. En ook post.nl had even moeite snel te bestellen, maar zei het een dagje later kwam alles op tijd binnen.

Goeie prijs en snelle verzending

Het heeft 7 weken gekost voordat mijn bestelling opgestuurd werd.

Het bestellen in de onlinewinkel ging prima, net zoals de bevestigingsmail die ik direct daarna ontving. Vervolgens werd mijn bestelling niet verzonden, en de mail die ik stuurde om te vragen waar het bleef werd niet beantwoord. 7 weken laten kreeg ik opeens nog een bevestigingsmail van mijn bestelling, en werd het pakket op de post gestuurd. Ik heb het ontvangen en het is in orde. Maar het is raar dat het zo lang duurde.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Iets besteld maar komt maar niet

in juni iets besteld, telkens moet ik vragen om een update en dan zal het spoedig verstuurd worden. We zijn 6 weken verder. Ik geloof er niet meer in

Prima service, netjes op tijd

Prima service, netjes op tijd

Snel.gleeverd en product is.waar naar zijn.geld.

Snel en correcte levering

Alles netjes en snel gedaan.

Doen wat ze zeggen.

Top geregeld

Ik had per ongeluk op pakket ophalen bevestigd,maar wilde het thuis laten bezorgen. Ik had gebeld en dat was geen probleem dag later pakket in huis.

Prima product voor een goede prijs

Goed product, goede prijs en snel geleverd.

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82