Snel, zeer klantvriendelijk en goedkoop

Omdat ik het product snel nodig had werd het zelfs persoonlijk bij mij thuis gebracht. Geweldige service.

Super snelle service

Defect artikel direct de volgende dag omgeruild. Echt een TOP service.

Snel en goed

Snelle levering, prima Q-vlag!

Top geregeld

Snelle levering, vrindelijk telefonisch contact met medewerker.

Bestelling via website in winkel opgehaald en prima geholpen.

Echt behulpzame medewerkers.

Geachte Vrolijk Watersport, Wat een geweldige jas is deze Dalmard Oslo Schippersjas! Een hele fijne stof, de jas zit mij als gegoten en voelt warm en beschermend aan, om in te wonen. Shawls worden ook overbodig met de mogelijkheden van deze revers, shawls zijn gevaarlijk als ze in draaiende objecten komen en hangen altijd in het gezichtsveld als je iets voorovergebogen moet doen als je bv je hond uitlaat, verleden tijd! Een aanrader van het eerste water! Klein minpuntje: er zit geen lus aan om hem ergens aan op te hangen. Vrolijke groeten Georges

Snelle levering, duidelijke site en product zoals aangegeven.

Niet kunnen leveren en dan maar wachten wanneer je je geld eindelijk eens teruggestort krijgt

Online bestelling gedaan van een paar zeilhandschoenen, bestellen en betalen geen enkel probleem. Dezelfde dag nog een bericht dat de handschoenen niet meer geleverd kunnen worden, (Heb ze inmiddels elders gekocht). Het reeds betaalde geld zal op dezelfde rekening teruggestort worden. We zijn bijna een maand verder, er is nog steeds niets teruggestort.

Snel en goed

Makkelijk bestelproces. Goede en vlotte informatie over levering. 's middags besteld, andere dag netjes geleverd door PostNL

Snel geleverd wat ik had besteld.

Prima en oplossing gericht

Website heeft geen apart factuur en afleveradres. Dit is doorgegeven.

Prima en vlotte service

Prima en vlotte service

mooie lamp en super vriendelijk service

Super vriendelijk service!

Keurige en vlotte afhandeling van de bestelling.

Bestelling werd afgehandeld zoals je dat wenst. Vlot en netjes.

Voldeed aan alle verwachtingen

Bestelling keurig op tijd afgeleverd

Supersnel geregeld.

Vriendelijke medewerkers.

Geweldig goede service

Snelle levering, goede service, contact verliep goed, aardige mensen

Snelle service, goed contact en snelle levering

Zoals verwacht mag worden

Bestelling kwam volgens belofte binnen. Product volgens beschrijving.

Goede en snelle levering

Klantvriendelijk bedrijf met goed advies

order 1000010434 01-08-2021

e-mail sent 05/08/2021, without answer ... Hello, Can you confirm me that our order 10000010434 is on the way ? He have no confirmation from us. Thanks in advance. Regards, Bernard Schorkops 00 32 475 49 38 90 www.namur-croisieres.com www.liege-croisieres.com

Prima en snelle levering

Top transactie

Altijd geweldig

Het is onze go-to winkel voor advies en alles wat met watersport te maken heeft. Geweldige service en grote sortering

Snel, overzichtelijk en soepel.

Dit keer niet goed

Artikel was niet leverbaar,(stond wel op de websites)geld is netjes terug gestort ...volgende keer beter??

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82