Kan in niet zeggen.

Wij hadden een bestelling gedaan bestaande uit een parapluanker en een drijvende sleutelhanger. Helaas heeft Post.nl de bestelling niet afgegeven maar in een mail wel aangegeven dat de bestelling wel bezorgd was. Wij zijn toen live naar Vrolijk gegaan en hebben ons verhaal verteld en zij zeiden dat het geen enkel probleem is en dat zij het op gaan lossen, wij zouden zeker onze bestelling krijgen. Wij geloven Joop ook nog. Wij zijn al heel lang klant en wanneer dit goed komt blijven wij dat zeker. Wij wachten het af.

De best mogelijke service

Ongelofelijk goede service: defecte producten binnen garantie zonder vragen omgeruild, uitgebreide hulp gekregen bij het programmeren van verschillende systemen, altijd deskundig advies. Nee ik heb geen aandelen, maar dit is mijn default watersport winkel.

zeer snelle levering,toppie

z

Lange levering

Ik heb mijn product 1 week (12juni/19juni) geleden besteld en nog steeds niet in huis

Klantvriendelijk en snel.

Had verkeerde keuze gemaakt qua waterkaarten. Zonder problemen twee kaarten retour gezonden en binnen paar dagen werden de gewenste kaarten bezorgd. Zeer vriendelijk te woord gestaan!

Deze keer niet

Even vermelden als het niet op voorraad is

Zodra bij de expert snel en goed geholpen!

Goede en snelle service, deskundig advies.

Goed product, slechte verkoper.

Vantevoren telefonisch contact gehad, verkoper had nul verstand van product en nam ook niet de moeite om intern verder te informeren.

Alles volgens afspraak!

Kijk goed terug op de afhandelingen van mijn bestellingen.

Ook de afhandelingen om het juiste onderdeel te ontvangen, Dank.

Vriendelijk te woord gestaan

Een door mij bestelde i40 bidata dieptemeter was iit wat op de website staat/stond pas in augustus leverbaar. Werd hier wel keurig over gebeld en geld werd snel teruggestort.

Wij hebben nog geen pakket ontvangen!

Digitaal bestellen ging heel snel, kon kiezen welke dag de bezorging komt (dinsdag) maar we hebben nog geen pakket mogen ontvangen!? Dus dat we nu een enquête krijgen is niet zo handig (woensdag), als er nog geen levering heeft plaats gevonden (is nu vrijdag). Kan pas iets beoordelen als de levering naar behoren heeft plaats gevonden. Nu moet ik zelf gaan informeren waar mijn bestelling blijft.

top kwaliteit en goede service!!

Okee, Ik schrijf bijna geen reviews, maar deze moest ik even kwijt. Deze wimpels zijn echt van superieur! Heb er al een paar versleten de afgelopen jaren, maar deze zijn heel mooi en van top kwaliteit. Mijn bestelling was niet voorradig en medewerkster belde zelf met optie of wachten of gratis upgrade. Dat is nog eens service!

Ik krijg geen antwoord op e-mails

Op zowel vragen over leveringen van blijkbaar vertraagde bestellingen to aanvragen voor reserve onderdelen geen antwoord.

Snel kreeg ik gevraagde product thuis!

Prima opgelost

Na een verkeerd artikel, binnen 24 uur het juiste!!

Kan niet beter!

Overzichtelijke website! De bestelling was er een dag later. Heb contact opgenomen met Vrolijk Watersport, omdat ik de Track en Trace nog niet had ontvangen. Uiteindelijk kwam die een dag later. Maar dat was wat mij betreft geen probleem! De communicatie verliep erg soepel en vriendelijk.

Oke

Prima, alleen mis ik de kortingsbon :( dus volgende keer weer via Bol..

Geen antwoord op email

Geen antwoord op mail waarin ik vraag ( op de derde dag na bestellen ) wanneer ik de zending kan verwachten . Vervelend als je iets nodig hebt en je planning erop moet aanpassen.

Slecht

Bestel een oven staat 2 tot 4 dagen levertijd na 4 dagen zelf maar even bellen was er een leverings probleem daar kan ik in komen maar had zelf even gebeld wordt mij verteld dat die week 21 binnen komt denk bel weer even zelf was om een duistere reden me order gecanceld jammer wel snel het geld terug Maar wel op de website laten staan dat die binnen 4 dagen zet hem dan op leverings datum dat die wel binnen komt

Snel geleverd en netjes verpakt, top

Prima ervaring. Makkelijk bestellen, betaalbaar en snelle levering

betaald maar nog geen spullen

Orderbevestiging ontvangen, maar na 5 dagen nog geen bericht ontvangen over de voortgang van de levering. Nog te vroeg voor een beoordeling

Zeer prettig

De communicatie was goed en snel Helaas was t verkeerde product opgestuurd De afhadeling daarna was uitstekend

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82