Alles perfect geregeld, Top!

Goed advies, snelle reactie, snelle levering, voor een aantrekkelijke prijs.

Duidelijke communicatie en betrouwbare leveringen

Door drukte bij de bezorgers kwam het pakje wat later. Maar daarover werd duidelijk gecommuniceerd. Het assortiment en de prijs zijn prima. Ik word er vrolijk van!

Eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Bestelling wordt snel geleverd en voldoet geheel aan de verwachting. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Probleem met bezorging goed afgehandeld.

Product bestellen ging ok, maar bezorging door PostNL was een ramp. Na twee weken werd duidelijk dat pakket in Antwerpen was beland i.p.v. Amsterdam. Bestelling werd geannuleerd en bedrag is teruggestort. Goede afhandeling.

Wat ik besteld heb is geleverd. En snel. Het enige minpuntje. Ik had gevraagd om aflevering bij pick-up adres. Is helaas naar huisadres gestuurd. Dat is jammer als je op de boot zit.

Altijd correct en goede hulp

Als we vragen hebben is het een telefoontje en krijgen we uitleg en advies waar je wat aal hebt. Geweldig

Zoals altijd goed geregeld en snel

Perfecte service, super personeel

Telefonisch geweldig geholpen, bestelling gedaan volgende dag in huis, top!

Mijn pakket is nog niet verzonden

Mijn pakketje is anderhalve week later nog niet verzonden terwijl er op de site beloofd wordt dat het pakket binnen 1 a 2 weroendagen verzonden zou worden.

Goed persoonlijk advies, mooie prijzen

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij Vrolijk. Van tevoren gebeld voor technisch advies bij de aankoop van een persoonlijk AIS baken, duidelijk en vriendelijk advies gekregen. Binnen 2 dagen was het pakket vervolgens bezorgd, met tracker via PostNL. Vrolijk heeft daarnaast een groot assortiment beschikbaar in hun winkel in Scheveningen, kom er graag!

Supersnel

Besteld en de volgende dag in huis

Uitstekende ervaring en scherpe prijzen

Voor het eerst aankoop gedaan bij Vrolijk Watersport. Zijn zeer tevreden over de levering. Deze was op tijd en de prijzen waren zeer scherp. Ook belangrijk de doppen van de flacons waren keurig afgeplakt om schade tijdens transport te vermijden.

Goed maar trager dan aangegeven

Bij bestelling communiceert webwinkel de datum van levering. Die computerberekening blijkt geen / niet goed rekening te houden met voorraadstatus. Kan anders. Ook informeren over voorraadstatus en gevolg levering kan proactief, ipv reactief bij navraag klant.

Prima bedrijf

Prima communicatie en perfect verloop van de levering.

Had een foutje gemaakt met bestellen,na een telefoontje gelijk opgelost! Geen probleem top geregeld.

Had een foutje gemaakt bij de bestelling,maar na een telefoontje was het gelijk geregeld top opgelost!!!!

Eerlijk advies!

Eerlijke service en advies

Heel fijn die thema weken!

Fijne aanbiedingen per week op thema, heb mezelf getrakteerd op wat nieuw touwwerk voor een hele mooi prijs. Goed verpakt bezorgd. En goed op de hoogte gehouden van de voortgang tijdens het proces. Aanrader!

Zoals altijd snelle en goede levering

Makkelijk bestellen tegen een goede prijs, snelle levering

Snel, goeie deal!

Leuke aanbiedingen, en snelle levering

Goede snelle levering.

Goed, en op tijd

zeer positief

Snelle en zorgvuldige levering.

Snelle en zorgvuldige levering.

Fijn contact, snel verzonden en ontvangen.

Ik wilde kaarten bestellen. Ik belde om nog wat informatie. De medewerker keek het na en beantwoorde mijn vragen heel correct. Direct na het bestellen zijn de kaarten keurig verpakt en verzonden. De volgende dag in huis.

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82