Fijn geholpen

Personeel met verstand van zaken ga zo door

makkelijk te bestellen en perfecte bezorging

makkelijk te bestellen en perfecte bezorging

Goede producten prima service

Vaker in Scheveningen in de winkel geweest of online besteld. Prima producten regelmatig mooie aanbiedingen en goede uitleg waar nodig.

Perfecte service.

Goede adviezen. Uiteindelijke bestelling conform de wensen en snel geleverd.

weet ik niet

IK heb C70 besteld maar nog niet binnen. Ik vertrouw erop dat de kaart nog komt.

Prima geregeld

Prima geregeld en als je een vraag hebt neemt er gewoon iemand de telefoon op die je snel helpt.

perfect

vlot en correct.

Snel en correct

Zeer snelle levering

Keurige afhandeling!

Ontvangen wat ik wilde hebben. Mijn liefje wat wil nog meer!

Zeer goed!

Zeer goed en vlot. Zowel met extra info als snelle levering.

belofte levering kan niet nagekomen worden

Heb mijn bestelling nog niet mogen ontvangen. Bericht pakketverzorger dat levering (wederom) met een dag verlengd wordt. Levering de volgende dag is dus loze belofte. Op mijn verstuurde mail naar Vrolijk Watersport geen antwoord mogen ontvangen.

Zooals altijd ben ik super tevreden bij Vrolijk. In de winkel top personeel en ook via het internet bestellen ging perfect. Vandaar een tien

Tof!

Ruime sortering; goede service.

Goed maar verre van perfect

In mijn zending ontbrak 1 item. Die stond wel op de pakbon maar had als nalevering moeten staan. Toen ik hierover reclamecode bleek het artikel uitverkocht. Als ik niet opgelet had en niet gebeld had was het artikel, waarschijnlijk, niet geleverd. De nalevering is vlot geregeld en vlot afgestuurd.

net dat speciale stukje beslag

ze hadden net dat speciale stukje beslag dat ik zocht

Het contact was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Nadat ik iets besteld had wat niet direct leverbaar bleek te zijn, werd er meteen contact met mij opgenomen. We hadden een goed overleg, en een week later werd het bestelde volgens afspraak geleverd.

Geleverd in goede orde

Geleverd wat ik bestelde, in korte tijd en netjes verpakt. Tevreden.

Perfecte service

Ik werd netjes geholpen

Snel en klantvriendelijk

Fijne zaak die altijd voor je klaar staat!

niks mis mee

Vertrouwd ,haal er graag mij kaarten, marifonie,en plb.

Super snelle levering

Super snelle levering en goede prijs

Behulpzaam en deskundig

De bestelde MOB bakens werden geprogrammeerd en de bestelde laarzen gepast wat tot een betere keuze leidde . Heel tevreden

Fijne mensen

Professionele aanpak ,weten wat ze doen. Goeie prijs afspraak.

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82