Vriendelijk en deskundig te woord gestaan

Mijn vragen over de (inruil)actie van plottters van Raymarine werden vriendelijk en deskundig beantwoord. Er werd alle tijd genomen om mij uit te leggen hoe het zat.

nog niet geregeld

De levering is tijdelijk opgeschort omdat er geen voorraad was. Dus oordeel eigenlijk niet reeeol.

Kritisch onderdeel was op voorraad en kon onmiddellijk worden opgehaald

Kritisch onderdeel (Jabsco toilet pomphuis/complete set) was op voorraad en kon op Covid verantwoorde wijze worden afgehaald buiten bij de voordeur. Goede service, blij mee.

Ruime keuze en een correcte levering

Alles werd netjes op tijd geleverd.

Goed en snel

Bestelling snel verwerkt en per omgaande verzonden en geleverd

Ok

Nvt

Vertrouwd

Als vanouds betrouwbaar en nu ook vriendelijk management.

Prima website, gemakkelijk uitgezocht en besteld

Geen probleem met bestellen, werd binnen een paar dagen klaar gezet om op te halen (ik had hier voor gekozen).

Goede kwaliteit

Bestelling werd vlot geleverd (ondanks aanvankelijke vergissing waardoor produkt niet was opgestuurd maar gereed lag in de winkel)

1 van de beste scheepvaart artikelen zaak van Zuid Holland!

Word altijd zeer goed geholpen,ze nemen de tijd en zijn nooit te beroerd om dingen op te zoeken en te bestellen. Ook met de corona ging me bestelling prima,na betaling kon ik het gelijk afhalen!

Goede prijs versus kwaliteit en service.

Je wordt uiterst vriendelijk en deskundig geholpen. Aardige mensen en ik voelde mij ‘klant’ en niet alleen een portemonnee!

zeer goed

vindt jullie een top bedrijf altijd even vriendelijk. met vr groet

Wat ik bestelde kreeg ik thuis.

Wat ik besteld heb, kwam razendsnel thuis.

Attente en snelle service

Bestelling werd razendsnel thuis bezorgd

Fantastische service

Goede kennis van zaken en goed advies. Een zaak om bij terug te komen.

Bestelling perfect geregeld

Mijn bestelling netjes volgens afspraak afgehaald aan de winkel

Snelle goede bezorging

Prima contact

Hulpvaardig en professioneel

Zeer vriendelijke en hulpvaardige mensen met kennis van zaken. Ook erg flexibel met zaken uitproberen en eventueel alternatieve ideeën bedenken.

Besteld, opgehaald en klaar!

Zeer goede service, zelfs als er iets fout gaat.

In eerste instantie werd mijn bestelling in een verkeerde kleur geleverd. In plaats van zwarte waterlijnband kreeg in navy-kleur. Na een telefoontje met een erg vriendelijke medewerkster werd direct per mail een retourlabel gestuurd. Twee dagen later had ik alsnog de goede kleur. Wat een service.

Prima service!

Ik had een foutje gemaakt bij mijn bestelling. Werd keurig netjes opgelost!

Goed geregeld

Goede service snelle regeling

Zoals altijd prima afgehandeld

Ben al jaren klant, is altijd prettig om te winkelen bij Vrolijk of het via internet is of in de winkel.

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82