Watersport Vrolijk goed Post NL niet

Pakket is de 30 Oktober bij Post NL binnengekomen voor transito naar land van bestemming maar op de 3e staat deze melding nog steeds en is er geen melding dat het pakket in land voor verzending is aangekomen. Geschatte levertijd was de 2e of 3e Oktober maar ogenschijnlijk ligt het pakket nog steeds bij Post NL>

Goede info nav tel contact

Goeie en snelle service

Bij mijn bestelling was ik vergeten een huisnummer in te voeren. Werd andere ochtend gebeld; supervriendelijk en dag er na in huis. Klasse en prijs helemaal goed,

Adequaat en snelle levering

Belofte wordt waar gemaakt- eenvoudige bestelling en snelle levering

Heel snel en goed verzorgd.

Zoals altijd, goede communicatie en uitvoering.

scherpe prijzen en snelle service

scherpe prijzen en snelle service

Bestelling snel geleverd

simpel: bestellen : leveren : netjes informeren allemaal 100%

eenvoudig zoeken, gemakkelijk bestellen en snelle levering

Voor onze oldtimer Willy jeep uit 1941 zochten we een nieuwe USA vlag voor de antenne. Formaat, prijs en uitvoering sloot precies bij onze wensen aan. Gemakkelijk gevonden, snel besteld en dito geleverd. Chapeau!

Ik heb nog niets ontvangen

heb nog geen ervaring

Een fijne ervaring in online kopen.

Vrolijk staat bekend om hun goede kwaliteit en die goede kwaliteit is ook bij het online winkelen gewaarborgd.

Snel en netjes verpakt

Bestelling volgende dag in huis. Goed en netjes verpakt.

Goede en snelle levering

Bestelde producten zijn goed en op tijd geleverd. Werden zelfs nog gebeld dat het een dag later werd.

Dat ik opgebeld ben, na mijn mailtje is prima. Klantvriendelijk

Heel Goed !.

Goede en duidelijke uitleg van verkoper. vriendelijk en goede service !. ik wil ook de VROLIJK NIEUWSBRIEF ontvangen. Groet, Leo Cusell.

ik kreeg wat ik vroeg

Ik wist al wat ik wilde hebben, bij Vrolijk bleek het makkelijk te bestellen. De bezorging was snel en goed verpakt.

Snelle levering, product voldoet aan omschrijving

Joon besteld omdat we voor het eerst de Noordzee opgingen met onze zeilboot. Levering was snel, klopte met wat toegezegd was. Wij zijn tevreden!

altijd goede service en advies

zie boven

Begripvol en behulpzaam

Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Met goede oplossing

Vlotte service, duidelijke site en communicatie!

Vlotte service, duidelijke site en communicatie!

Vroeguh was niet alles beter, maar wel Vrolijker ;-)

Ik kom al ruim meer dan 40 jaar bij Vrolijk, Nautilus en Maritiem. Vroeger ik vond de bediening vroeger prettiger. Mijn dochter is nauwelijks eerder bij Vrolijk geweest en voelde zich niet op haar gemak. Dus compliment aan de oude garde die het altijd heel prettig gedaan heeft :-)

Het was zoals het hoort nette afhandeling.

Snelle levering.

Onduidelijke communicatie en foutieve verzending

Tegenstrijdige, onvolledige en onduidelijke communicatie via mail en sms over status verzending. Op de website geleverde levertijd wordt 3x overschreden. Berichten van PostNL zijn daarentegen duidelijk en functioneel. Update mail na 2 dagen: "Uw bestelling #100000.... werd geupdate met volgende status Voltooid." Onderaan de mail staat vervolgens: "Order wordt verwerkt." Dat is tegenstrijdig, 'voltooid' en 'wordt verwerkt' in dezelfde mail. Onduidelijk is ook wat er bedoeld wordt. Is het verstuurd of nog niet? Als klant zegt mij dit bericht helemaal niets. (-) Na 8 dagen sms: "Het door u bestelde artikel : Besto Automaat Seafit 300N Navy ligt vanaf vandaag klaar." Voor mij betekend dit bericht dat ik het pakketje kan ophalen bij het door mij opgegeven PostNL locatie. Dat bleek niet het geval. Wat is het doel van dit bericht? Als klant zegt dit mij niets. (-) Na 9 dagen mail gekregen van PostNL dat het pakketje verzonden is naar de PostNL locatie die ik uitgekozen had. Dat was een duidelijk bericht. (+) Na 11 dagen mail gekregen van PostNL dat ik het pakketje kon ophalen op de PostNL locatie die ik uitgekozen had. Dat was een duidelijk bericht. (+) Levertijd 11 dagen terwijl op de website staat 3-4 dagen. (-) Bij opening bleek een van de items te ontbreken. (-) Na dat ik gebeld had werd het ontbrekende item nog dezelfde dag aan PostNL overgedragen. Dat was adequaat afgehandeld. (+)

niet ontvangen wat ik besteld heb, maar mooi rechtgezet met een mooie geste

Wij hadden niet de kleur toegekregen die wij initieel besteld hadden & hadden dit ook aangekaart. Omdat de kleur niet meer verkrijgbaar is en dit niet aangepast was op de website, hebben wij alsnog een mooie geste ontvangen en hebben wij ons neergelegd bij de foutieve kleur. dank voor de commerciële aanpak, welke ons vertrouwen zeker heeft bevestigd in de zaak

Een beetje voorbarig!

Het bestelde product is nog niet verstuurd

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd ik kort daarna gebeld dat een artikel niet meer in die afmetingen te verkrijgen was. Om gezet naar een ander formaat. Kon gelijk een ander aflever adres opgegeven. Het is keurig verpakt geleverd

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82