Duidelijke website en goede levering

Bestelproces was helder en simpel. Er ging wel wat mis met de terugkoppeling over de beschikbaarheid van het product, maar dat werd na een telefoontje heel snel en soepel opgelost. Er kan altijd wat mis gaan, het gaat er dan om hoe daarmee omgegaan wordt. In mijn geval heeft Vrolijk dat op een hele goede manier opgepakt en opgelost. Dank daarvoor.

Ruim assortiment., behulpzaam, meedenkend.

Veelzijdig

Duidelijk, vriendelijk, en behulpzaam

Het bestellen van mn zeillaarzen ging eenvoudig. De uitlevering werd vertraagd door logistiek buitenland en coronaregels. De manier van communiceren, via email en telefoon, was plezierig en ook daarom was wachten geen enkel probleem.

Super klantvriendelijk, informatief en attent

Vrolijk Watersport is nou zo'n bedrijf waar je vrolijk van wordt. Iets besteld voor vaderdag. Op tijd bezorgd. Retour sturen was geen probleem. Bij mijn tweede bestelling iets besteld wat niet meer leverbaar was. Daarover werd ik persoonlijk gebeld voor een eventueel alternatief. Super fijn. De tweede bestelling werd geleverd en doordat ik aangegeven had dat het een vaderdag cadeau was heeft Vrolijk Watersport het uit zichzelf heel attent super orgineel ingepakt. Dat werd hier zeer gewaardeerd.

Prijs gunstig , snel, goed verpakt

Arsortiment shop is zeer uitgebreid, snelle afhandeling, verpakking is goed, snelle levering en geleverd product is goed

Supersnelle en professionele dienstverlening

Ik had dringend kaartjes nodig, en volgens Imray (UK) kon ik die het snelste bij jullie verkrijgen... Dat was juist. Hartelijk dank !

Correct en snel

Goed assortiment, snelle levering

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Fast & fine!

;-)

L.S., jl dinsdag ontving ik uw 'status voltooid' terwijl ik nu (zondag) nog niets heb ontvangen.

Graag uw reactie. Met vriendelijke groet, Frank Jansen

Uitstekend!

Ruime keus, ruime aandacht, ruim de tijd in een nieuwe ruime winkel! Dank!

Uitstekende service

Goed advies Toch korting, ondanks dat de actie gisteren afliep Prima ervaring, ook in Coronatijd

Juiste product, duidelijke communiatie, snel in huis.

Prima geholpen!

Goed advies gekregen bij de koop van een nieuw reddingsvest en netjes dat je de kassabon per mail krijgt!

Netjes en op tijd geleverd, concurrerende prijs

Bestelling snel, netjes geleverd tegen concurrerende prijs

Keurig bedrijf, snelle levering en goede communicatie. Complimenten!

Keurig bedrijf, snelle levering en goede communicatie. Complimenten!

Altijd uitstekend advies gebaseerd op veel kennis en ervaring.

Altijd uitstekend advies gebaseerd op veel kennis en ervaring.

Hele milieu vriendelijke verpakking

Mijn bestelling zat in een doosje waar eerder boutjes in hadden gezeten verder was het in gepakt in een stuk oude zeekaart Dat is verrassend aardig en milieu vriendelijk voor een Watersportzaak bovendien kon ik van dat stuk kaart ook nog wat leren: kortom een grote pluim waard!

Snelle bezorging

Goede website, snelle levering!

Goed en goedkoop!

Fles yamalube is bij Vrolijk Watersport besteld en is goedkoop! Daar wordt je vrolijk van!

ComfortSeat schnell nach D geliefert

Alles schnell und perfekt

Zeer plezierig en goed geholpen

Uitvoerig en deskundig geïnformeerd over de aanschaf van een complete set navigatieapparatuur. Daar kan geen vergelijkingssite tegenop!

wachten is moeilijk

Ik wacht (zaterdag besteld) met smart (het is nu woensdagochtend) op de bestelling, het bestellen bij Vrolijk verloopt wel prima. Het ligt denk ik aan Post NL.

Prima snelle levering van artikel , top !

Uitermate tevreden met de leverantie van het artikel !

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82