Prima webwinkel met veel keuze

Mooie winkel, gaan we normaal altijd even naartoe. Produkt netjes geleverd en prima terug koppeling via email. Prima zaak!

Good quality, excellent interaction

I purchased an item for sale. The customer service was very helpful in the choice of the item. Good quality, super fast shipping. Trustworthy. Glad to be a customer

Wij zijn dik tevreden.

Ondanks de melding van vertraging door corona-virus heel vlot bezorgd.

Levering van producten ok maar de uitlevering ging langzaam en vertraagd

----

Professioneel, klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Professioneel, klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Vlotte en snel afhandeling bestelling

Ondanks de coronatijd toch snel geleverd volgende dag al in huis. Leuke aanbieding van het bootpoetspakket zeer blij mee

Deskundig, vlot en vriendelijk geholpen

Deskundig, vlot en vriendelijk geholpen

Veel voordeel en snelle levering. Vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Zeer positief. Scherpe aanbiedingen. Dit is Dede betere watersportzaak.

Mooi resultaat na fusie met Maritiem

Vriendelijk personeel Mooie ruime winkel met breed assortiment Altijd wel iemand die je vragen kan beantwoorden Ontbreken van concurrentie heeft natuurlijk ook nadelen. we gaan het zien.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Juiste kennis van zaken

Komt gemaakte overeenkomst niet na

Via website besteld, na betaling kreeg ik akkoord voor laveren, pakjes zou naar post.nl gaan. Dag later een mail dat product niet leverbaar zou zijn. Echter bleek dat de prijs op website veranderen zou zijn. Mijn geld werd teruggestort. Moest ik wel 4 dagen op wachten. Hier werd ik niet Vrolijk van

Uitstekende service.

Snelle levering en zeer goed product.

Super: goede prijs, snel geleverd en prachtig verpakt

Dit is een blijvertje, ga zo door Vrolijk team!

Zeer correct. Daar word je Vrolijk van

Zeer snel en adequate communicatie

Vriendelijk en goed geholpen !

Uitgebrijde asortiment !

Service en kennis en alles voor op de boot

Mooie winkel Lekkere koffie Vriendelijk team Top service En kennis

prima!

vlot afgehandeld, mij zelfs persoonlijk gebeld en restitutie van een verkeerd besteld item de volgende dag op mijn rekening!

Aandacht voor de klant

De dienstverleners nemen de tijd om te hiren wat je wilt, h o e je het denkt te realiseren en waarmee. Denken dan mee en dragen mogelijke oplossingen aan in de vorm van advies. Helemaal goed.

Wanneer ik de winkel van Vrolijk binnenstap voel ik mij als bij goede vrienden.

Terwijl ik mijn koffie dronk selecteerde het personeel het juiste materiaal voor mij en installeerde tevens de software upgrades. En dat alles tegen een gereduceerde prijs. Kan niet beter!

Snelle en correcte afhandeling met kennis van zaken

Zie hierboven

snelle levering, juiste prijs.

snelle levering , nette prijs.

Snel geleverd en superleuk ingepakt

Ingepakt in oude waterkaart, super leuk.

Een tevreden klant!

Een bedrijf dat ik een ieder zeer zeker kan aanbevelen. Scherpe prijzen, snelle levering met uitstekende track en track, goede verpakking en reële verzendkosten.

Geheel naar verwachting en snel 👍

toegangskaart hiswa nog niet ontvangen

Internet betaling was in orde; ik verwachte een toegangskaart per email zodat ik die kan afdrukken, maar heb die nog niet gezien. Komt die dan per post? Ik ga ervan uit dat alles wel goed komt.

Visafslagweg 1 (Hal 18-20)

2583DM Scheveningen

070 - 416 82 82