Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews zijn overwegend positief, met snelle levering, vriendelijke medewerkers en hoge kwaliteit. Klanten prijzen de duidelijke website en de vlotte communicatie. Ook de brede selectie en betaalbare prijzen worden positief genoemd.
Zou wel iets meer keuze willen hebben. Vind het assortiment een beetje beperkt. Verder is de menustructuur van de website niet perfect. Afgezien van deze puntjes is het een prima site, mooie lingerie, super service en heel correct in de afhandeling. Ik ga hier zeker nog gebruik van maken.
22 February 2024
Peter
Breda
Hallo Peter,
Bedankt voor je review en positieve feedback.
Deze neem ik zeker mee.
Ik ben altijd op zoek naar nieuwe lingerie voor mijn website.
Ook de website zelf probeer ik continu te verbeteren zodat de klantervaring helemaal top is.
MOOIE LINGERIE, GOEDE PRIJS-KWALITEIT EN OP TIJD GELEVERD
15 January 2024
Kees
SOEST
Hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024
25 December 2023
Bas
Sliedrecht
Stipte levering, mooie body. Sexy maar toch niet vulgair.
22 December 2023
Carina
Meise
Hele goede service, snel contact bij vragen en niet onbelangrijk, mooie lingerie voor een mooie prijs. Hier komen we vaker terug.
16 December 2023
Edy
Oisterwijk
Super leuk om te lezen!
Bedankt voor je aankoop en we kijken uit naar je volgende bestelling ;-)
Geleverd zoals de presentatie!
20 November 2023
Lil
Lievegem Belgie
Dank je wel.
Heel fijn om te lezen.
Veel plezier van de aankoop.
Kwalitatief artikel. En prima dienstverlening toen de bezorgdienst het liet afweten. Dankjulliewel!
6 November 2023
Nathalie
Oudenaarde
Bedankt voor het begrip. Waarderen we zeer.
Prima en snelle service
9 October 2023
Anoniem
Maastricht
Vlotte communicatie, zeer snelle verzending.
28 September 2023
Nico
België
Bedankt voor deze zeer fijne beoordeling
De site is mooi en duidelijk De maten staan goed omschreven Mijn vrouw was zeer tevreden
25 September 2023
Jaap
Lage Zwaluwe
Bedankt voor jouw beoordeling
Ik had iets super moois besteld alleen paste het niet heb het reeds terug gestuurd helaas, ze hebben me netjes geholpen hoe ik het kon retouneren
23 September 2023
Sylvia
Vlissingen
Dank je wel voor de beoordeling
Zeer tevreden over de kwaliteit en uiterlijk van de producten. Eveneens zeer goede service.
30 August 2023
Nils
Hulshout
Bedankt voor je zeer fijne beoordeling. Heel graag gedaan
Snelle levering en omdat het jurkje helaas niet pastte binnen een paar dagen geld terug gestort. Ik zal hier zeker vaker wat bestellen.
25 August 2023
M
Utrecht
Dank je wel!
Service gerichte zaak. Snelle ter zake kundige communicatie. Kennis over maatvoering. En vlotte afhandeling. Zo kan een internet winkel dus zijn. Compliment.
11 August 2023
Freek
Velsen
Dank je wel. Heel graag gedaan. Nu hopen dat alles past. Anders vanzelfsprekend retour/ruilen
Goede kwaliteit en snel geleverd
10 July 2023
Aaf
Velsen
Hartstikke bedankt voor deze beoordeling
De bestelling was snel geleverd, en van de geretourneerde items hadden we ook snel de betaling retour, prima dus!
28 May 2023
Jeroen
Ede
Dank je wel en heel graag gedaan
Ik heb een mooi product besteld bij Anna en was eigenlijk te laat met bestellen. Desalniettemin, heb ik het op tijd ontvangen, omdat Anna zo proactief en snel handelde. Het artikel is keurig geleverd in een verzorgde verpakking en met discrete verzending. Blij met deze service!
19 April 2023
Chantal
Apeldoorn
Hartelijk dank voor je zeer fijne beoordeling
Mooi spul, zoals plaatje en maat aangegeven. Retourneren ging ook makkelijk
12 April 2023
K
H
Hartstikke bedankt voor deze fijne review
Snelle levering, product zoals omschreven!!
22 March 2023
R.
Landgraaf
Dank je wel voor je fijne beoordeling.
Mijn bestelling kreeg ik de volgende dag al binnen. Een mooi setje verzegeld met een lintje.
6 March 2023
Barbara
Amsterdam
Dank je wel voor deze fijne beoordeling
27 February 2023
Gert
Zwolle
Dank je wel. Veel plezier van de aankoop
Ik heb er geen woorden maar het is een succes geworden voor beide. Maar ook het verloop van de vervolg bestelling was top. Ga vooral door waar jullie goed in zijn. Kom zeker nog een keer shoppen.
15 February 2023
Gina
Breda
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Waarderen we en graag gedaan!
Veel plezier van de aankoop
Top service, denkt vooruit qua verzending
10 February 2023
G
Antwerpen
Dank je wel en heel graag gedaan
ik als man om een cadeau te kopen voor mijn vrouw bij een lingerie website valt het niet mee om zoiets te bestellen als je vragen hebt. ik heb via mail een aantal vragen gesteld over evt maat en kleur, werd er snel gereageerd en mijn vragen goed beantwoord. ook met de vraag of ze er een leuk cadeau van kunnen maken en voor een afgesproken datum konden leveren was geen enkel probleem. was bij andere websites wel anders en kreeg ik geen antwoord.
6 February 2023
Hayk
boxtel
Bedankt voor deze super beoordeling. Heel graag gedaan en hopelijk bevalt uw vrouw dit kado ook goed
In de toekomst zal ik zeker weer bestellen .
3 February 2023
Mark
Ammerzoden
Bedankt voor deze fijne review. Veel plezier van jouw aankoop.
Dé Lingerie Webshop voor Sexy Lingerie, Dagelijkse Lingerie en Beachwear. Ook voor Grote Maten.
Snelle levering.
Goede kwaliteit.
Snel antwoord bij vragen.
Ruilen/retourneren geen probleem binnen de zichttermijn.
Geld snel retour.
Dorpsstraat 20