Erg goed geholpen ook toen het niet helemaal ging zoals het zou moeten. Prima opgelost

Fantasties

Hele goede service

Smele leveringl

Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig

Supercoulant

Professionele aanpak.

Goede ondersteuning, vakkundige medewerkers die eerst een goede inventarisatie doen en daarna doorpakken voor het in gang zetten van de reparatieprocedure.

Meedenken voor oplossing

top

Perfect gewoon topp

Goede service en snelle levering

Het goed was compleet en is op de afgesproken dag geleverd.

top geregeld

gewoon goed bereikbaar en kennis van zaken

Goed geholpen

reactie was super snel via de WhatsApp. Daarmee kon ik een foute bestelling makkelijk omzetten.

Goede ervaring, snelle levering en correcte afhandeling

Mijn ervaringstaat in één regel hierboven

Goede service en snelle levering

besteld en de volgende dag al in huis terwijl er stond 1 t/m 3 dagen levering. Mooie kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten. Wij zijn tevreden

Mijn eerste ervaring en waarschijnlijk mijn laatste!

Een correcte afwikkeling van mijn bestelling. Maar!! De verpakking was reeds eerder geopend, doos was beschadigd. Extra bestelde borstel was er aan toegevoegd. De groene plastickap van de machine was beschadigd. Plastic zakje met daarin de drie schroefjes ter bevestiging van de borstel afschermkap opengescheurd een schroefje was onvindbaar. Verder voldoet de machine waar ik deze voor gekocht heb. Mogelijk een winkeldochter!!

Prima maar heb nog niet mijn 1x teveel betaalde verzendkosten terug gestort gekregen....

Geen klachten, dus ik ben tevreden

Telefonisch contact gehad en later via Whatsapp. Beide tot tevredenheid.

Goede service, duidelijke communicatie.

Het artikel werd, ondanks dat het niet in voorraad bleek, toch snel geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Prims

klant vriendelijk

Goed en snel geholpen

Prima. Ook telefonisch.

Goede ervaring met deze grunninger

Perfecte levering

Het product doet het prima en een hele snelle levering.

Goed snel

Ondanks de melding dat het onderdeel niet op voorraad was had ik het toch de volgende dag in huis. Top.

Lamp niet op voorraad

Toch had ik de warmte lamp 2 dagen na bestelling in huis! Top!

Hele snelle en persoonlijke service

Had met spoed een nieuwe slang nodig voor mijn hogedrukreiniger en nergens in Nederland te verkrijgen. Dankzij goede service had ik deze binnen 24 uur al bezorgd bij mij thuis.

zondag avond besteld, maandag middag bezorgd.

uitetskend

demeterlaan 38

9641ML Veendam

Over Powerfulproducts.nl

Professionele Gereedschappen voor de Grote en Kleine Klus. Bestel Direct Online! Vrijwel alles op voorraad, Ruim 60 jaar ervaring, Uitgebreid assortiment; wat uw wens dus ook is, wij hebben overal een oplossing voor!