zondag avond besteld, maandag middag bezorgd.

uitetskend

Prima produkt, goede prijs-kwaliteitverhouding, accurate levering.

Snel geleverd.

Prima produkt,. Snel geleverd

Snel en goed afgeleverd. Top

Ondanks de feestdagen meteen de eerste werkdag al geleverd.

Netjes op tijd geleverd en snel met antwoorden via whatsapp.

Spullen zijn netjes op tijd geleverd en vragen over product en levering worden snel beantwoord via whatsapp.

Positief

Snelle levering, scherpe prijs.

Top service en snelle levering

Informatie gevraagd over een airco. Deze werd vriendelijk en duidelijk gegeven. Heb besteld en de bestelling was netjes te volgen en een super snelle levering. Dus beveel dit bedrijf aan. Top service!!

Snel geleverd en goede service

Snel in huis en na een defect aan de sproeier kop is dit uitstekend verholpen.

goed advies snel geleverd

Prima ontvangen.

Prima ontvangen.

Zeer tevreden over de snelle levering.

Vertraging van levering zeer correct opgepakt en gecommuniceerd

Bestelling vertraagd, maar toch sneller geleverd dan aanvankelijk beloofd. Top

Topservice en zéker de nazorg !!!

Een terrasheater van Eurom besteld die (waarschijnlijk tijdens bezorgtransport) defect bleek te zijn. Mailtje gestuurd naar Wikkelbedrijf Keizer, waarop de volgende werkdag-ochtend al snel en correct op werd teruggekomen. Geen gedoe, de dag daarop werd direct vanuit Eurom een heater thuisbezorgd. Dàt is nog eens klantvriendelijkheid en after-sales service! Van zowel Keizer als Eurom. Chapeau!

Geheel volgens afspraak

Product snel geleverd en product keurig conform de beschrijving op hun site.

Duidelijk en vlot geregeld.

Zeer positief over de snelle levering en de goede service

Goede prijs kwaliteit verhoudingen

Heel vriendelijk

Ze hebben kennis van zaken

Zeer hulpvaardige , aardige mensen!

Had een reduceer ventiel gekocht wat niet goed werkte, hen telefonisch uitgelegd, toen besloten een ander type te nemen. Volgende dag in huis en gratis toegezonden, oude retour gestuurd.

Topservice!

Nadat ik eerst de verkeerde afstandsbediening voor mijn buitenhaard besteld had, heb ik in goed en duidelijk telefonisch overleg, dit product kunnen retourneren en is mij twee dagen later de juiste afstandsbediening toegestuurd!

Eerste keer iets besteld. Snel en goed geleverd.

Na bestelling snel geleverd.

Top service.

Goede informatie, goede prijs, snel geleverd. Top service.

Heel netjes geholpen

Product kwam defect aan ondanks dat het heel goed verpakt was. De volgende dag kwam postnl al een andere brengen.

Zeer goede service.

Snelle levering en na een misverstand zeer snel een goede oplossing.

Prima verwerking,goed produkt.

Mooi op tijd ontvangen,echter zonder handleiding,was ook niet te downloaden. Sproeier doet het goed.

demeterlaan 38

9641ML Veendam

Over Powerfulproducts.nl

Professionele Gereedschappen voor de Grote en Kleine Klus. Bestel Direct Online! Vrijwel alles op voorraad, Ruim 60 jaar ervaring, Uitgebreid assortiment; wat uw wens dus ook is, wij hebben overal een oplossing voor!