Pluspunten

Scherpe prijs, correcte en snelle levering, prima informatie over levering

Pluspunten

Correcte en snelle levering van de bestelling die aan al mijn verwachtingen voldoet.

Pluspunten

snelle en goede levering van het produkt

Pluspunten

Snelle en acurate levering

Pluspunten

Snelle verwerking & levering van de bestelling

Service DPD courier kan beter

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar en bij vragen erg behulpzaam. Ook mijn bestelling die bijzonder goed was verpakt was precies op tijd.

Kan er nog niets over zeggen was mijn eerste bestelling.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

snelle levering en goed advies

Pluspunten

Komen de afspraken na en staan je goed te woord!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop

Klantvriendelijkheid Retourneren

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering, prima product, en eindelijk een bedrijf dat weet wat service is. Na doorgeven klacht van defect onderdeel, werd snel gereageerd en binnen 2 dgn. nieuw onderdeel geleverd.

Ga zo door.

Pluspunten

Snelle service!!

Pluspunten

snelle verzending, top bedrijf

geen

Pluspunten

Ondanks dat ik een bestelling had geplaatst, en een geheel defecte vliegenkiller had ontvangen, door transportschade ontstaan, bovenkap defect, en deed het helemaal niet (meer) heb ik toch nog vrij snel een nieuw exemplaar mogen ontvangen,die wel geheel ongeschonden hier is aangekomen, ik ben erg tevreden over de manier, waarop dit toch nog vrij snel een correct afgehandeld is. Het was mijn eerste ervaring met powerfulproducts.nl, en ben er zeker van,dat ik in de toekomst hier gerust een product kan bestellen, team en klantenservice van powerfulproducts.nl: Hartelijk dank voor jullie nette afhandeling!

Pluspunten

Zijn telefonisch goed bereikbaar en geven duidelijke informatie. Spullen zijn goed verpakt. En goede duidelijke informatie omtrent levering.

Pluspunten

snelle en prima service en afhandeling

Heb 2x mail gestuurd maar geen antwoord ontvangen dit kan beter

Pluspunten

Goed materiaal, goede levering.

Pluspunten

Eerst via telefoon navraag gedaan of het op voorraad was, daarna via de site een Table lounge heater besteld en de volgende dag had ik deze al keurig is huis. Een voorbeeld voor vele anderen, TOP!! Marcel vd Zanden Sint-Oedenrode.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goed geholpen aan de telefoon.

Pluspunten

Levering volgens het boekje: gewoon goed! Vooraf even gecommuniceerd met het bedrijf. Zeer correct.

Het DHL-trackingsyteeem is halfbakken. Op de dag van aflevering staat de status van levering nog op 3 dagen ervoor! PostNL hanteert een trackingsysteem wat wél werkt en wordt bijgewerkt. Niet handig dat DHL hier niet voldoende aandacht aan schenkt. Vind ik wel een dingetje om als bedrijf deze leverancier nog aan te houden. Per slot van rekening ben je niet altijd thuis en je weet dus niet wanneer het pakket komt.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en netjes te woord gestaan.

demeterlaan 38

9641ML Veendam

Over Powerfulproducts.nl

Professionele Gereedschappen voor de Grote en Kleine Klus. Bestel Direct Online! Vrijwel alles op voorraad, Ruim 60 jaar ervaring, Uitgebreid assortiment; wat uw wens dus ook is, wij hebben overal een oplossing voor!