Pluspunten
Erg duidelijke site en erg behulpzaam personeel.
VerbeterpuntenIk geef 10 punten aan dit bedrijf omdat de personeel erg behulpzaam is en ze geven ook goed advies aan hun klanten.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Keizer wikkelt voor ons veel motoren,haalt ze bij het bedrijf op en brengt ze gereviseerd weer terug. Altijd netjes op de afgesproken tijden. Prima dus. Balanceren doen ze ook voor ons met alle tevredenheid.
VerbeterpuntenNiet. Ga zo door.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding, breed assortiment en een goede en snelle verzending!!
Pluspunten
Goeie site met een breed assortiment en een prima prijs kwaliteit verhouding! Een service gericht bedrijf!
Pluspunten
Aanrader voor iedereen, zeer scherpe prijs voor super product. En een snelle service en levering.
Pluspunten
Erg geschikte mensen. Proberen het altijd zo goed mogelijk op te lossen.
Het duurde erg lang voordat we de bestelling hadden ontvangen, waardoor onze verbouwing vertraging op heeft gelopen. Dit zou aan de bezorgdienst kunnen hebben gelegen, het product is verder prima.
Goedemiddag, De chauffeur is daar al meerdere keren geweest, zo ook afgelopen woensdag 10-20''17 al. In het gebouw zijn ze aan het verbouwen, de herrie binnen in het gebouw was dermate dat de chauffeur niemand kon bereiken om te leveren. De deur was ook gesloten. Ik heb inmiddels de bevestiging dat de zending is geleverd. Vrijdag 10 februari om 12.41 uur is er getekend door Boaz. Ik hoop dat het zo is opgelost, anders verneem ik het graag
Pluspunten
gewoon zoals het hoort prima zaak
Pluspunten
Super snel onderdelen binnen en gelijk goed
Pluspunten
duidelijke info op site en snelle afhandeling aankopen
Pluspunten
Betrouwbaar, flexibel en komen altijd afspraken na.
De beste wensen voor 2017 Bedankt voor je positieve beoordeling. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Wikkelbedrijf Keizer B.V. (verkoop) www.powerfulproducts.nl
Pluspunten
Snelle accurate levering.
Pluspunten
powerfulproducts.nl is een van de betere online webwinkels in Nederland. Wikkelbedrijf Keizer biedt goede producten aan tegen een scherpe prijs. Bij vragen etc wordt je heel snel vakkundig geholpen.
Pluspunten
correct en snel
Verbeterpuntenzal het niet weten
Pluspunten
Gewoon een eerlijk bedrijf,zoals internet bedrijven horen te zijn TOP!!!!!!
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Erg vriendelijk personeel en zeker ter zake deskundig
Pluspunten
Erg fijn bedrijf, hebben er gewoon echt kennis van wat ze verkopen. En kunnen het eventueel zelf repareren.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Prima en duidelijke service! Staan ook altijd voor je klaar.
Pluspunten
Na reclamatie is goed gereageerd en het probleem snel opgelost. Product is goed geleverd.
Verbeterpuntenna 4 weken begin ik ongeduldig te worden bij uitblijvende levering terwijl betaling via Ideal wel direct gedaan is.
Het pakket zou geweigerd zijn ?? https://tracking.dpd.de/parcelstatus?locale=nl_NL&query=05137103939544 het pakket is weer retour ons gekomen en in overleg weer verzonden en is gelukkig nu wel goed afgeleverd.
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
Duidelijke website, en zeker concurrerende prijzen en snelle service!
Pluspunten
Snel en compleet geleverd.
demeterlaan 38
9641ML Veendam
Professionele Gereedschappen voor de Grote en Kleine Klus. Bestel Direct Online! Vrijwel alles op voorraad, Ruim 60 jaar ervaring, Uitgebreid assortiment; wat uw wens dus ook is, wij hebben overal een oplossing voor!