Pluspunten
Kwaliteit en correcte afwikkeling van balanceer werkzaamheden Keizer levert op de afgesproken tijd.
Pluspunten
Generator gekocht op het moment van afhalen, is hij startklaar gemaakt. Wikkelbedrijf Keizer is opgericht in 1959 en heeft meer dan 60 jaar ervaring. Dat merk je en zie je.
Pluspunten
Een van de weinigen webshop, die doen wat ze zeggen en ook nog eens volgens afspraak terugbellen. Tevens hebben ze erg veel kennis van hun producten wat ze aanbieden. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
op tijd leveren
Verbeterpuntenonduidelijkheid over pirjzen met btw zijn tijdens de onderhandelingen duidelijk
Wij hebben een duidelijke factuur met btw. Hier hebben te verduidelijking na deze review nog even telefonisch contact over gehad.
Pluspunten
Middels het internet kwam ik al snel terecht op de website powerfulproducts.nl. Ze hebben een enorm assortiment met veel diverse producten voor een erg scherpe prijs. Ik vond super snel wat ik zocht op de website en heb dat besteld. Een snelle levertijd en het product had de staat zoals je kunt verwachten. Na wat vervelende ervaringen met een andere webshop is Wikkelbedrijf Keizer werkelijk waar een verademing!
Pluspunten
Snelle levering met tijdindicatie. Als extra een folder met andere produkten en een paar pennen als cadeautje
VerbeterpuntenAls tip wordt vermeld dat er geen motorolie in zit. Dit is direct bij te bestellen voor €9,95, kijk je in de bijgeleverde folder dan is de prijs van de geleverde olie € 5,95 excl btw. Dit is € 7,20 incl btw. Beetje jammer!
Bedankt voor je positieve beoordeling. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Wikkelbedrijf Keizer B.V. (verkoop) www.powerfulproducts.nl Het olie verhaal zullen wij bekijken en zo nodig aanpassen
Pluspunten
Telefonisch bereikbaar en duidelijke informatie
Pluspunten
De Eurom Fly Away 30 is een erg goede insecten vanger! werkt als een zonnetje. Natuurlijk komen er nog wel insecten binnen maar deze zijn snel weer weg door het gebruik van deze lamp. aanrader!
Pluspunten
Nette prijzen, en snelle levering.
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes mijn geld terug ontvangen. Bij een product die niet paste op Mijn hogedrukreiniger.
Pluspunten
Fijn geholpen en dat het ook nog eens op zondag mogelijk was. Erg blij met mij Kipor generator
Pluspunten
Bijna de enige die echt verstand heeft van generatoren. En erg veel losse Kipor onderdelen op de plank voor de verkoop en service
Pluspunten
Zoals altijd precies volgens verwachting. Snel en goed. Ook een zeer duidelijke en compacte site
Er wordt duidelijke aangegeven voor 17.00 uur besteld volgende dag krijgt u bestelling binnen. Helaas afgelopen week 2 stofzuigers besteld na 3 dagen eentje gebracht en die andere hebben we nog steeds niet
Wij betreuren dat de levering zo moeizaam verloopt. Nu hebben wij de pech dat het om een bouwplaats gaat en dat DHL daar niet heel veel extra moeite voor doet om het pakket af te leveren. Stofzuiger 1 is op 15-6 en op 16-6 en op 17-6 aangeboden en pas op 17-6 afgeleverd. Stofzuiger 2 was zoek en is nu ook al 3 dagen onderweg en aangeboden. Gisteren kregen wij de melding dat de heer Tanir onbekend was. We hopen dat de stofzuiger zeker vandaag wel juist afgeleverd zal worden. Excuus voor het ongemak. Ik zie dat inmiddels de stofzuiger dan toch aangeleverd is door DHL op 23-6'16
Pluspunten
goede internet informatie, snelle afhandeling
Pluspunten
goed product (elek.onkruidborstel). snelle levering.
Verbeterpuntennog meer keuze.
Pluspunten
Snel en correct. Goed transportbedrijf met correcte communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goedkope aanbieding Levering snel en probleemloos
VerbeterpuntenHoe nauwkeuriger en uitgebrerider specificaties op website, des te beter.
Pluspunten
Goed advies Snelle en correcte levering
Pluspunten
Duidelijk site , snelle levering
VerbeterpuntenNvt
demeterlaan 38
9641ML Veendam
Professionele Gereedschappen voor de Grote en Kleine Klus. Bestel Direct Online! Vrijwel alles op voorraad, Ruim 60 jaar ervaring, Uitgebreid assortiment; wat uw wens dus ook is, wij hebben overal een oplossing voor!