Filtre

Pluspunten

Snelle en directe service.

Pluspunten

Goede website om je voor te bereiden op het CBR examen. Makkelijk te gebruiken en heb veel kunnen oefenen.

Pluspunten

Heb heel veel kunnen oefenen, Fijne klantenservice en goede examens. Bedankt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb tot nu geen ervaring met deze bedrijf

????

Pluspunten

Pluspunten

Hele fijne website om te oefenen, Goede examens, net als het CBR. Uiteraard geslaagd!!

Pluspunten

Super goed om te oefenen voor je theorie. Lijkt heel erg op de echte examens van het CBR.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

examens vele malen moeilijker dan cbr examen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-zeer duidelijke en uitgebreide feedback bij fout beantwoorde vragen -mogelijkheid om 1 deel vh examen te oefenen ipv telkens het hele examen. Ik wilde vooral kennis doen ipv gevaarherkenning maar moest toch telkens die 25 vragen doen

-Meer variatie in gevaarherkenning vragen -ook fotos met achterruitkijkspiegel, zoals op het echte examen

Pluspunten

toegestaande tijd voor de vragen is erg realistisch helpt heel erg voor examen ervaring/oefening erg aan te raden voor voorbereiding voor theorie

vragen worden best vaak herhaald bij de examens er zijn weinig vragen voor gevaarherkenning bij vershillende weersomstandigheden vragen over voorrang bij voorrangsvoertuig moeten er ook wat meer zijn

Pluspunten

heeft me goed geholpen. veel examens.

2 sterren: slechter dan verwacht

De verbeterde antwoorden bij de theorie vragen zijn onduidelijk aangegeven, soms word het juiste antwoord niet eens vermeld.

Pluspunten

Ik ben heel erg tevreden! Eindelijk mijn theorie examen gehaald!!

Pluspunten

Klachtenlijn is ontzettend snel met reageren en helpen zoeken naar juiste oplossing!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

examens hebben een goede uitleg bij een fout antwoord.

Twijfel bij remmen of gas los laten bij sommige vragen is groot. Wordt niet duidelijk aangegeven wat jullie willen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Vaak de zelfde vragen, te veel feitjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne methode, behulpzame en vriendelijke klantenservice. Goed om je voor te bereiden op het theorie-examen.

Er is niet heel veel variatie in de vragen en een enkel aantal antwoorden klopt niet helemaal.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De vragen zijn duidelijk

Allemaal dezelfde vragen! Je oefent maar een paar vragen en de rest heb je allemaal al een keer gehad in een andere examen van deze site. Zonde van het geld.

Pluspunten

Veel verschillende vragen die ik nooit ergens anders had gezien

Regelmatig herhaling van zelfde vragen - geen keuze om de vraag voor te laten lezen en de tijd bij de vragen van niet-gevaarherkenning gaat te snel (sneller dan het echte theorie examen)

Pluspunten

Zeer goede examens! Alle vragen wie cbr mogelijk stelt oefen je hier ! Je word 100% voorbereid ! Top

Ik heb geen feedback voor dit bedrijf

Pluspunten

Goede klanten service, kreeg heel snel antwoord. Ik heb erg prettig in mijn eigen tijd kunnen oefenen. Veel goede examens kunnen maken.

Pluspunten

Weinig tijd net als bij cbr examen

Vaak komen de vragen overeen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Weinig tijd net als bij echte cbr-examen.

Heel veel vragen bij de examens waren hetzelfde. Ik vond dat jammer, omdat ik die vragen allemaal gelijk wist natuurlijk. Ik weet niet of dat hoort? of een foutje misschien?

Pluspunten

- De vragen zijn CBR waardig. - Duidelijke vraagstelling

- Meer diversiteit bij de standaard motor examens (Gebruik de "Stel je eigen theorie examen" functie om zo efficient mogelijk voor je CBR examen te oefenen met meer unieke vragen, veel succes!.

Pluspunten

Geslaagd !!!! Nu nog mijn praktijk. Wellicht dat ik nog wat examenvideo's bij jullie ga kijken. Bedankt!

11 Posthoornstraat

Rotterdam 3011 WD