2 sterren: slechter dan verwacht

Vaak de zelfde vragen, te veel feitjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne methode, behulpzame en vriendelijke klantenservice. Goed om je voor te bereiden op het theorie-examen.

Er is niet heel veel variatie in de vragen en een enkel aantal antwoorden klopt niet helemaal.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De vragen zijn duidelijk

Allemaal dezelfde vragen! Je oefent maar een paar vragen en de rest heb je allemaal al een keer gehad in een andere examen van deze site. Zonde van het geld.

Pluspunten

Veel verschillende vragen die ik nooit ergens anders had gezien

Regelmatig herhaling van zelfde vragen - geen keuze om de vraag voor te laten lezen en de tijd bij de vragen van niet-gevaarherkenning gaat te snel (sneller dan het echte theorie examen)

Pluspunten

Zeer goede examens! Alle vragen wie cbr mogelijk stelt oefen je hier ! Je word 100% voorbereid ! Top

Ik heb geen feedback voor dit bedrijf

Pluspunten

Goede klanten service, kreeg heel snel antwoord. Ik heb erg prettig in mijn eigen tijd kunnen oefenen. Veel goede examens kunnen maken.

Pluspunten

Weinig tijd net als bij cbr examen

Vaak komen de vragen overeen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Weinig tijd net als bij echte cbr-examen.

Heel veel vragen bij de examens waren hetzelfde. Ik vond dat jammer, omdat ik die vragen allemaal gelijk wist natuurlijk. Ik weet niet of dat hoort? of een foutje misschien?

Pluspunten

- De vragen zijn CBR waardig. - Duidelijke vraagstelling

- Meer diversiteit bij de standaard motor examens (Gebruik de "Stel je eigen theorie examen" functie om zo efficient mogelijk voor je CBR examen te oefenen met meer unieke vragen, veel succes!.

Pluspunten

Geslaagd !!!! Nu nog mijn praktijk. Wellicht dat ik nog wat examenvideo's bij jullie ga kijken. Bedankt!

Pluspunten

Makkelijk in gebruik, heel veel kunnen oefenen. Kortom kan deze website iedereen aanraden.

Pluspunten

Goede examens. Erg tevreden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Te weinig variatie in de vraagstelling, kleine fotos van matige kwaliteit en niet representatief voor het daadwerkelijke theorie examen. Daarnaast is het 24 uurs pakket voldoende om alle examens te maken, kortom: afzetterij.

Pluspunten

Goeie service en je kan goed je examen leren. Ben er door geslaagd!

Pluspunten

Ik heb een pakket gekocht voor 7 dagen om te oefenen voor het CBR examen Auto. Veel kunnen oefenen, makkelijk in gebruik. Kan het iedereen aanraden, juist om je nog even goed voor te bereiden. Ben trouwens in 1 keer geslaagd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste instantie was ik sceptisch of dit allemaal zou helpen voor het behalen van het theorie examen. Heb het met slechts 3 fouten vandaag gehaald!

Meer diversiteit in de vragen. Teveel vragen worden onnodig herhaalt. Ook komt het voor dat je niet de mogelijkheid hebt om op een vraag te antwoorden. Foto's moeten in beter kwaliteit zichtbaar zijn.

Pluspunten

Nog snel voor het examen een pakket gekocht om me voor te bereiden en ben geslaagd. Makkelijk in gebruik en goed kunnen leren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goedkoop

heel vaak dezelfde vragen. vaak worden vragen die ik goed heb beantwoordt fout gerekend

Pluspunten

Makkelijk te gebruiken, leerzaam. Hele goede manier om zelf te oefenen en te wennen aan het examen. Zeker aan te raden.

Pluspunten

Hele goede examens. Heb op meerdere sites geoefend maar hier de beste.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij elk examen komen er een paar nieuwe vragen voor, die vaak lastig zijn en je aan het nadenken zetten. Deze vragen helpen goed om de theorie onder de knie te krijgen.

- achteruitspiegel bij gevarenherkenning - betere foutenanalyse (kijk hoe wegrijden.nl het doet. op deze manier kan je veel beter kijken wat je precies fout heb gedaan) - meer variatie in de vragen.

Pluspunten

Goede examens met goede uitleg.

Pluspunten

Veel toetsen en representatief ook

Wel aardig wat vragen die in herhaling vallen

Pluspunten

Voor mijn gevoel, goede vragen inc strikvragen. Goede service. Snelle respons tijd. Behulpzaam. Via theorie.nl kun je prima oefenen voor theorie examen

Nakijk model mag worden geupgrade, kwalitatief betere afbeeldingen in de pdf.

Theorie examens foutloos maken !! En een wat handigere invoerscherm

11 Posthoornstraat