2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Redelijk goedkoop voor het aantal examens vergeleken met andere sites.

Foto kwaliteit is heel slecht, soms zijn borden en tekens op de weg niet te zien, maar die blijken in het antwoord dan belangrijk. Uitleg is sowieso niet altijd duidelijk en soms tegenstrijdig met andere vragen. Ontzettend veel herhaling in de verschillende examens. Leuk dat je er zoveel hebt maar als je steeds dezelfde vragen hebt maakt dat ook niet uit. Geen binnenspiegel in de gevaarherkenning vragen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede vragen

Achteruit kijk spiegel bij gevaarherkenning, duidelijkere plaatjes.

Pluspunten

verschillende soorten examens met variatie in vragen, site werkt ook goed, je krijgt uitleg met wat je gout hebt gedaan dat is altijd heel fijn

ik kan op mijn laptop met touch screen niet slepen qua de sleep vragen

Pluspunten

Helemaal prima

Pluspunten

Voor weinig geld, erg veel toetsen kunnen maken. De toetsen zitten goed in elkaar en je kan aan het einde ook goed zien wat je goed en fout hebt gedaan. Door Theorie.nl heb ik goed kunnen oefenen en heb ik mijn examen in één keer gehaald.

Ik kreeg wel aardig wat vragen op mijn echte examen, die ik in de toetsen (1 t/m 18) niet ben tegen gekomen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed theorie oefenen

Al's je zegt dat iemand 24 uur gebruik kan maken Al's je dat voor 9 euro koopt laat hem dan ook 24 uur er gebruik van kunnen maken en niet dat Al's je 3 uur heb gebruikt gaat slapen en dan een mail heb van dat het very open is

Pluspunten

Ik vond dit een goede overzichtelijke manier om voor de theorie te leren

Pluspunten

Top uitleg !

Pluspunten

Eindelijk geslaagd, was al een paar keer gezakt maar deze site heeft me eindelijk over de streep getrokken. Goede uitleg en heel veel vragen

Pluspunten

Ik vond er veel verschillende vragen en heb goed kunnen oefenen. Prima prijs voor wat je krijgt.

Pluspunten

Goede vragen kunnen oefenen en ik ben vanmiddag geslaagd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne manier om de vragen te beantwoorden. Site werkt goed.

Meer verschillende vragen. Moeilijkere vragen. Ook de instinkers vragen.

Pluspunten

Vragen lijken veel op het echte examen. Duidelijk uitleg.

De afbuigende voorrangsweg heeft soms naar mijn mening iets meer uitleg nodig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je hoeft geen programma te downloaden en kan op je tablet en telefoon oefenen.

De examens zijn erg eenzijdig en er zijn te veel situaties hergebruikt. In een echt theorie examen hoef ik niet 7 keer de volgafstand te berekenen bijvoorbeeld. Ook zou ik graag de antwoorden gelijk zien van de vragen zonder eerst alle 50 te maken. Daar is namelijk niet altijd even tijd voor. In de trein bijvoorbeeld.

Pluspunten

Hele fijne site! Uitleg is ook duidelijk. Hierdoor ruim mijn examen gehaald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Met vlag en wimple geslaagd voor het examen. De vragen zijn vergelijkbaar met het examen Prijs is goed in vergelijking tot andere sites

Er zitten echter heel veel dezelfde vragen in de oefenexamens. Er wordt heel veel gefocussed op remweg berekeningen, dit kwam niet in het examen voor. Ook is er geen optie om per categorie te oefenen en de fout ingevulde vragen te herhalen.

Pluspunten

Goeie uitleg bij elke vraag

Ik vind het fijner om na een vraag te weten of ik deze goed of fout heb, misschien is het wat om dit zelf te kunnen instellen Ook zou het fijn zijn als jouw resultaten van gemaakte oefen examens worden opgeslagen, zodat je kan terug kijken wat je fout doet en/of misschien wel fout blijft doen

Pluspunten

overzichtelijk en meteen uitslag met duidelijke feedback

Start toets start meteen bij openen examen. Fijner om met een pagina met info over bedoeling te starten

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA