Pluspunten

Het heeft me goed geholpen met mijn voorbereidingen.

In de twee keer dat ik mijn theorie heb geprobeerd kreeg ik veel vragen over gladheid en sneeuw (in de gevaarherkenning) hier heb ik met het oefenen bijna niks over gevonden

Pluspunten

Heel overzichtelijk en de examens lijken veel op de echte examens van het CBR.

Meer les filmpjes of leer bestanden zodat je ook echt kan leren inplaats van alleen examens maken. Ook jammer dat je de examen resultaten niet kan terugkijken als je eenmaal alles hebt weggeklikt. Zo kan ik niet terug kijken of er verbetering is in sommige onderdelen.

Pluspunten

leggen alles goed uit heb er veel van geleerd.

veel vragen kom je telkens opnieuw tegen

Pluspunten

Ben in 1 keer geslaagd voor mijn motor theorie dankzij deze website. Dikke 5 sterren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel examens aangeboden, goeie opties voor pakketten.

Te veel vragen die op elkaar lijken. Vaak hetzelfde plaatje maar dan met andere pijlen en richtingen. Niet vergelijkbaar met hoe ze het vragen op het CBR. Ik zou meer tekeningen doen, die ook overzichtelijker zijn. Ik herkende zelf ook veel plaatjes die uit Zoetermeer kwamen omdat ik daar woon, dus dat leidde ook af en dat ging van mijn tijd af. Het lijkt echt amper op de CBR examens en dus vind ik het geen goede oefening website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

voldoende materiaal om te oefenen

Meer kennisvragen ten opzichte van de voorrangsvragen

Pluspunten

goedkoop en veel verschillende vragen. top!

Pluspunten

Vind het erg fijn om hier te oefenen. Veel van geleerd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

gemakkelijk te gebruiken, goede site

vragen komen totaal niet overeen met de vragen van het echte examen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijn dat het er is top

Pluspunten

Heel veel aan gehad. Ik ben geslaagd voor mijn bromfiets vanmiddag.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

beter en duidelijke verkeerssituaties,tijd en foute vragen bekijken ook onduidelijk,sorry ik vind het echt slecht.pakket van 14.95 genomen,voor alle geld te duur

Pluspunten

snsja

shsjs

Pluspunten

niks op aan te merken. ik oefen nu een paar dagen en vind het erg relaxed. weet zeker dat ik ga slagen

Pluspunten

Fijne manier van theorie oefenen. Gisteren geslaagd dus bedankt!

Pluspunten

Hele goede theorie-examens kunnen oefenen hier. Met name de uitleg bij de vragen is super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn, het is opzich goed.

Ze konden ook eerst voor die prijs een theorie boeken op een goeie manier uitleggen.

Pluspunten

Super fijn kunnen oefenen voor mijn theorieexamen. 13 oefenexamens gemaakt waarvan 2x geslaagd en op het uiteindelijk theorieexamen in 1x geslaagd met 3 fouten. Top!

Dat je je gegeven antwoorden kan blijven inzien

Pluspunten

Goed oefenmateriaal. Ook erg fijn dat je de foute vragen opnieuw kunt toetsen.

Pluspunten

Uitgebreide en duidelijke uitleg waarom bepaalde regels gelden/bepaalde voorrang geldt. Komt goed overeen met het echte theorie examen.

Soms nog wel veel herhaling. Voor het oefenen met een link die 48u geldig is, lijken het me te weinig beschikbare examens.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ziet er leuk uit..

Werkt niet !!! Telkens tussen de 10e en 20e vraag gooit ie het examen eruit en staat er "helaas u bent niet geslaagd: deze 50 vragen had u fout"

Pluspunten

vragen kwamen overeen met de vragen die je krijgt bij het theorie-examen.

Te vaak dezelfde verkeerssituaties. De toetsen gaan nog via de oude methode, maar de vragen komen nog steeds goed overeen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het programma leert fijn.

Dat je het ook kan aanschaffen voor langere tijd en dat het dan voordeliger is want het is mij nog niet gelukt om met het programma te slagen voor mijn theorie maar omdat je het maar per 2 weken kunt nemen kost het me ondertussen best veel geld dus ik zou het niet snel aanbevelen aan anderen.

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA