Pluspunten

Theorieboek en CDROM gekocht via anwb en 3 keer gezakt. Kreeg een tip van een vriend om op theorie.nl te gaan leren. Dit gedaan en in een keer geslaagd. Top theorie site met hoge slagingspercentage. Bedankt.

Pluspunten

Goede examens, de perfecte voorbereiding.

Pluspunten

Goeie uitleg over de stof

Pluspunten

Omgeving lijkt erg op die van cbr, helpt je wennen aan hoe het eruit ziet.

Soms was m'n internet verbinding slecht en laadde een afbeelding pas volledig nadat de vraag was afgelopen, dat was soms frusterend. Misschien beter om de afbeeldingen eerder te laden of pas de vraag te beginnen als de afbeelding volledig beschikbaar is.

Pluspunten

heel duidelijk en goedkoop

Er staan wat weinig examens op

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zojuist met 12 fouten gezakt voor mijn A theorie. Enorm veel vragen waren voor mij totaal onbekend. Nooit gehad/ gezien tijdens het leren bij theorie.nl content lijkt niet up to date!

Pluspunten

Zeer goede examens om te oefenen. Ik vond het zijn geld meer dan waard.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel verschillende vragen

Soms kan je de plaatjes niet vergroten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niks

Jullie site is echt niet goed. Als ik een examen wil maken verschijnt er de helft van de tijd geen afbeelding. Dit maakt het onmogelijk om een examen op tijd te maken en het maakt de score van de examens volledig onbetrouwbaar. Daarbij laadt de site niet als ik naar een volgende vraag wil of als ik naar een ander onderdeel van de site wil. Al met al, ik ben zeer ontevreden. Jullie vragen hoge prijzen voor een slechte site.

Pluspunten

Snelheid en gebruiksvriendelijkheid van de aanmelding.

Pluspunten

Veel vragen en goede uitleg. Complimenten ook voor de foto's. Deze geven een goede weergave van situaties.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb heel veel kunnen oefenen en ben gelukkig geslaagd. Vond het een prettige site om me voor te bereiden op het echte examen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Site werkt erg prettig en vragen zijn snel door te werken

- Halverwege een examen stoppen lijkt niet te kunnen? - Er komen wel érg veel dezelfde soort vragen in de examens voor. Meer variatie is absoluut wenselijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De vragen die gesteld worden bij theorie.nl zijn niet representatief voor de vragen die het CBR stelt. Bijna alle 31 examens geoefend op deze website en nog steeds gezakt voor mijn theorie examen. Erg jammer. Geen aanrader!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Handige en overzichtelijke manier om te oefenen voor je theorieexamen.

Helaas wijken de vragen en de verkeerssituaties wel erg af van de vragen van het CBR. Vragen lijken te veel op elkaar en er is weinig variatie. Ik heb meer dan 20 proefexamens gemaakt, waarvoor ik grotendeels geslaagd ben. Helaas bij het CBR toch gezakt, vanwege vragen die ik nog niet eerder was tegengekomen. Voor de volgende keer toch even het boek doornemen of kijken naar een andere aanbieder, waar de vragen beter overeenkomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

heel toegankelijk programma

voorrang situaties onduidelijk , gevaarherkenning, onlogische antwoorden

Pluspunten

Super fijn dat het volgens de CBR wijze gaat. Goede nabespreking van je fouten.

Pluspunten

Bedrijf is prima :) Prima manier om Motor Theorie te oefenen. Heb de boeken een (1) keer doorgenomen en toen in 1 week alle motor-examens gemaakt => in 1x geslaagd!

Weinig / geen..... misschien voor het motor-theorie examen iets meer variatie in de onderwerpen en wat minder over de reactie-rem-stop afstanden... Verder is de manier prima!!!

Pluspunten

Mooie site goede klantenservice. Heel veel geoefend ook vragen die ik niet in de cursus heb gekregen.

Pluspunten

Je kunt hier echt oefenen! Prima, goed zo.

De examens niet zo moeilijk maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke vraagstelling, duidelijke foto's en een goed overzicht na het gemaakte examen waarop te zien is wat fout (of goed) was met extra uitleg.

Vwb de motortheorie: Iedere vraag telt af vanaf 20 seconden. Op het CBR werkt dat zo niet meer en ik merk dat ik bij sommige vragen meer tijd nodig heb dan 20 seconden en bij andere vragen minder. Het zou fijner zijn als er (net als op het CBR) 25 minuten tijd gegeven wordt voor het totale examen, zodat je je tijd zelf (beter) kunt indelen. Ook valt mij op dat in ieder examen ontzettend veel voorrangsvragen voorbij komen, vaak gefotografeerd vanaf hetzelfde kruispunt. Mijn laatste oefenexamen bevatte 21 (!) voorrangsvragen. Dat vind ik persoonlijk te veel in een examen van 50 vragen in totaal. Ook omdat bijna alle foto's/situaties van deze voorrangssituaties hetzelfde zijn, merk ik dat ik daar niets nieuws meer van leer na het maken van meerdere oefenexamens.

Pluspunten

Fijn om mee te oefenen

Pluspunten

Heel veel kunnen oefenen en veel vragen geziendie niet voorbij kwamen in het theorieboek. Heb het in 1 keer gehaald en ben zeer tevreden.

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA