Pluspunten

Erg veel examens die goed lijken op het echte theorie-examen. Een prima voorbereiding voor je examen.

Het 2e gedeelte met de theorievragen zou aangepast kunnen worden aan het huidige examen. Dus 23 minuten totaal de tijd voor de 40 vragen en niet meer 20 seconden.

Pluspunten

Goede oefenexamens. Dankzij twee weken onbeperkt oefenen op deze site, in één keer mijn theorie gehaald.

Pluspunten

Vandaag geslaagd voor mijn auto theorie. Bedankt theorie.nl voor jullie hulp. Heb een paar dagen hier geoefend en drie fout maar vandaag

Pluspunten

Super examens. Snel, goede en uitgebreide antwoorden en goede fotoos. Veel aan gehad.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website

Het per examenonderdeel aangeven of je geslaagd bent verduidelijken

Pluspunten

Een geweldige plek om te oefenen voor je CBR examen. Heb vandaag m'n auto theorie voor de eerste keer gedaan, en met de hulp van Theorie.nl, ging dit zo goed, dat ik binnen 10 minuten klaar was. Zonder Theorie.nl zou dit nooit gebeurt zijn.

Sommige vragen hebben een onduidelijke uitleg voor het antwoord. Zeker bij voorrang. En vooral als de auto van rechts geen voorrang heeft, waarbij je normaal denk van wel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

vraagstelling onduidelijk niet vergelijkbaar met examen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, handig, goedkoop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

uw vragen lijken niet in het minst op die van het cbr ondanks uw 'innige samenwerking' met het cbr.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

kan het oefenprogramma niet meer gebruiken op een ander apparaat. blijft aangeven dat het al in gebruik is. waardeloos dit

Pluspunten

Leek heel erg op het echte examen bij het CBR. Ik ben geslaagd met maar 2 fouten dus ben heel blij!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

In cbr theorie kreeg ik andere vragen ben ook gezakt. ze misleiden je om een pakket aan te schaffen ik heb ontzettend veel geoefend alle 31 oefeningen gedaan en meer. Allemaal op deze site. en gezakt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

vind de vragen erg onduidelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed systeem en werkt wel hetzelfde als exameb

Bereid niet heel goed voor op examen. Examen is (vooral op het punt gevaarherkenning) heel anders.

Pluspunten

snelle toegang tot theorie examens, goede uitleg vragen die ik fout beantwoorde.

geen examen vragen over voetgangers die een kruispunt over-steken. deze vragen komen wel voor op examen. ben wel geslaagd.

Pluspunten

Super leuke jonge mannen. erg creatieve cursus, werkt heel goed. door het stampen op een leuke en speelse manier. Je leert de fouten herkennen door de 'humoristische' ezelsbruggetjes. Erg fijne curus !!!

Pluspunten

Super theorie. Veel aan geghad en ben inmiddels geslaagd.

Pluspunten

Gewoon goed

Pluspunten

Door veel te oefenen ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Kan deze site iedereen aanbevelen. Bedankt voor de goede service.

520 Blaak

Rotterdam 3011 TA