Laden reviews...
128 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken duidelijke uitleg, realistische oefenexamens en een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Leerlingen voelen zich goed voorbereid op het echte examen en prijzen de behulpzame ondersteuning. De cursus wordt omschreven als compleet, met toegankelijke videolessen en praktische oefeningen. Al met al spreken gebruikers vertrouwen en tevredenheid uit over de voorbereiding.
Ik ben echt slecht in leren maar hiermee ben ik in 1 keer geslaagd.
10 September 2025
Zoë
Winterswijk
Gisteren geslaagd bij het cbr in 1 keer. Heeeeeel blij mee!!!
9 September 2025
Tirza
Uithoorn
Gewoon prima oefeningen voor een goede prijs. Ik was er mee geholpen.
8 September 2025
Oscar
Raalte
Een maand iedere dag een examen gedaan en geslaagd. Dankjewel theorie.nl!!!!
6 September 2025
Shirley
Ede
Zeer compleet. Alles wordt behandeld en in de examens krijg je veel echt examenvragen. Ik ben heel tevreden met deze dienst.
5 September 2025
Eric
Bilthoven
Was al paar keer gezakt en door theorie.nl met maar 2 fout geslaagd. Echt de beste!!
3 September 2025
Eline
Barendrecht
Echt heel goed en mooie examens. Goede uitleg bij de vragen. De video's ook bekeken en waren ook goed.
2 September 2025
Olaf
Boskoop
Ik had 98% slagingskans volgens theorie.nl en dat klopte. Ik ben geslaagd!
1 September 2025
Senna
Joure
Precies wat ik er van heb verwacht Goede examens en video’s met een uitgebreide uitleg
30 August 2025
Roeland
Maastricht
Hier een motor theorie pakket gekocht. De filmpjes waren soms langdradig met slechte grappen. De oefentoetsen waren redelijk maar veel vragen over voorrangsvoertuigen met optische geluids-en licht signalen. Alle filmpjes doorgenomen en de theorietoetsen gemaakt. Volgens hun zou ik helemaal klaar zijn voor de theorie. Vervolgens bij het CBR de theorie examen aangevraagd, en kreeg redelijk veel vragen die totaal niet behandeld zijn bij theorie.nl Geen aanrader!
Beveelt niet aan
29 August 2025
Jorn
Deventer
ik heb alle films gekeken en examen gemaakt. geslaagd!!!
27 August 2025
Mustafa
Rotterdam
Geslaagd bij cbr gisteren. Bedankt voor alles. Echt heel veel aan gehad.
27 August 2025
Marijn
Woerden
Ik heb een maand iedere dag geoefend met de videos en examens en ik ben geslaagd met 2 fout. Het gaf mij veel zelfvertrouwen om hier te oefenen en wist 100% zeker dat ik ging slagen. Wat ook gebeurde!!!
25 August 2025
Rose
Veenendaal
Eeste keer meteen geslaagd Veel van de vragen kwamen terug op het examen. Video’s hebben me goed geholpen.
24 August 2025
Michiel
Laren
Prima site om te leren. Persoonlijk vind ik het jammer dat de video‘s vol zijn met flauwe en geforceerde grappen, maar ik lees in comments dat andere mensen dat juist leuk vinden. Verder waren de oefenexamens prima. Toen ik bij de klantenservice aangaf dat ik tijdens het maken van oefenexamens soms automatisch uitgelogd word en dan elke keer weer opnieuw moet beginnen kreeg ik meteen (zonder erom gevraagd te hebben) mijn geld terug.
24 August 2025
Sven
Amsterdam
Hele fijne oefenexamens, ik heb er een aantal gemaakt en ben in 1x geslaagd voor m’n motor theorie. De examens komen zeer goed overeen met het echte CBR examen wat ik heb afgelegd. Autorijbewijs had ik al, en veel ervaring op de weg. Ik heb dus geen gebruik gemaakt van de leerstof.
22 August 2025
Wesley
Enschede
Uitstekende leer programma! Vandaag geslaagd voor mijn theorie B met slechts een fout! Ga zeker aan iedereen aanbevelen! TOP! SUPER TOP!!
18 August 2025
Ranka Olar
Capelle aan den IJssel
Ik heb mijn auto theorie hier gedaan maar: Vaak te lange video's waarbij ze te veel nutteloze grapjes maken vooral aan het begin. Ook leggen ze soms iets uit en zeggen ze daarna maar dat heb je niet nodig. Waarom vertel je het dan, ik wil gewoon alle info die ik nodig heb. Ook vind ik de examens niet fijn, je kan niet terug gaan of iets markeren, wat wel kan bij het cbr examen. Ik heb hiervoor mijn brommer bij ***** gedaan waarbij je ook oefenexamens krijgt die meer lijken op het cbr examen.
Beveelt niet aan
18 August 2025
Yanisha
Blaricum
Theorie examen voor mijn bromfiets in een keer gehaald!
12 August 2025
Ties
Eersel
Mijn vrouw heeft na 21 Jr haar theorie onthoud wel dat het wel belangrijk is dat je dingen die je niet wist de uitleg opschrijft dan blijft het beter hangen
11 August 2025
Ferry
Lelystad
Gewoon super. Echt goede examens en super filmpjes waarin goed wordt uitgelegd.
1 August 2025
Bo
Montfoort
Gisteren geslaagd bij het cbr!!! Heel veel geoefend en alle videos bekeken. Had maar 2 fout.
29 July 2025
Ilse
Lelystad
Heel overzichtelijk en ben de eerste keer geslaagd. Was erg fijn om mee te oefenen. Goede toetsen en veel uitlegvideo’s Vaak met een leuk grapje tussendoor
28 July 2025
Rik
Zaandam
Precies zoals verwacht. Heel veel geoefend en de eerste keer geslaagd. Vond de uitleg van de video’s heel fijn
16 July 2025
Tim
Utrecht
Bij CBR krijg je helemaal andere vragen. Niet kopen.
16 July 2025
Marcin
Oss
Weg met die saaie boeken! Of het nou voor je auto, scooter of motor theorie examen is: bij ons leer je online met de beste uitlegvideo’s en oefenexamens. Waar en wanneer jij wilt, op elk apparaat.
Posthoornstraat 11
3011 WD Rotterdam