Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering, duidelijke communicatie en hoogwaardige meubels. Het team wordt als vriendelijk en betrouwbaar beschreven. De ervaringen benadrukken de service en de prijs-kwaliteitverhouding.
Best lastig om via internet tuinmeubelen te bestellen, als je het bedrijf nooit hebt gezien en ook de meubels zelf niet. Toch gedaan en geen moment spijt. We hebben een Douglas houten zitbank en hocker besteld en deze kwam keurig aan. Mooi verpakt. De kussens zitten ook heerlijk en zijn mooi op maat. Echt een aanrader! Twijfel je nog? Niet doen, dit bedrijf maakt het waar.
3 August 2026
Donny
Rijswijk
Er was persoonlijk contact voo het afleveren van de bank. De bank is snel geleverd en de aflever instructies waren duidelijk.
3 August 2026
MICHEL Wigbers
Sneek
Onlangs een mooie bartafel aangeschaft, ziet er perfect uit even in de lak gezet, ziet er top uit, bedankt voor de goede service en transport.
1 August 2026
Marco
Millingen aan de Rijn
Snel geleverd 4 weken mooi op maat gemaakt
Michel
Leeuwarden
Goed advies gekregen, mooie tafel geleverd
Iris IJsselstein
Apeldoorn
We hebben vaker tuinmeubelen bij Tempert laten maken en daar zijn we zeer tevreden over . Ook deze keer weer .
Bob
Klarenbeek
Heel blij met de bank ! Vond het super dat ik online de bank helemaal kon samenstellen zoals ik hem wilde . Materiaal is super mooi ook de kwaliteit van de kussens. Helemaal top
Alie korlaar
Bunschoten
Mooie bank afgeleverd, website om de bank te bestellen is erg handig en gemakkelijk je ziet gelijk hoe het eruit komt te zien. Als je specifieke wensen hebt kun je het in de opmerkingen zetten, ook zo bij ons. Wilde graag iets andere maat dan stond aangegeven in het bestel proces en wilde de leuningen iets smaller. Dit telefonisch besproken was geen probleem vervolgens in de opmerkingen gezet en bestelling geplaatst. Daarna netjes een mail ontvangen hoe het ging worden en wat de extra kosten waren Na 3 weken netjes thuis afgeleverd en op zijn plek gezet. Vriendelijk personeel en een super degelijke bank, met hele mooie dikke kussens erbij die perfect aansluiten op de bank. Is de moeite waard.
Trien
Haulerwijk
Leuke bank besteld en ook zeer snel geleverd. Bedrijf reageert ontzettend snel en denkt erg mee. Absolute aanrader!
Ger
Breukelen
Goede service en mooie bank geleverd
Reinder
Bornerbroek
Super snel, supergoed, superblij, uitstekende prijs kwaliteit verhouding, afspraken worden nagekomen en telefonisch afgestemd! Top, erg tevreden!
Martine
Sneek
Fijn is dat Rob goed bereikbaar was, bijv. toen even iets niet lukte met de bestelling. De bestelling is snel geleverd. De bank is prachtig en ik zit daardoor nu veel meer in mijn tuin.
29 July 2026
Annelies
Voorschoten
Product heel goed afgewerkt. Behulpzaam aan de telefoon.
27 July 2026
Pieter
Harderwijk
Helemaal blij met mijn kussens voor mijn buiten bank! Erg fijn dat met de opties voor de maten ik nu een mooi aangesloten aankleding heb. Mooie kwaliteit en mooie afwerking. Het team is geweldig; doordat ze mijn informatie nog even zelf nagelopen hebben bleek dat mijn berekening fout was, en kon er op het laatste moment nog een kussen bij. Super, want anders zou het echt heel jammer geweest zijn-en heel fout.
1 July 2026
Hermin
Hirschaid
Stijgerhoutenbanken besteld binnen 4 weken waren ze geleverd en in elkaar gezet. Contact tussen door super.
1 July 2026
M.
Renesse
Wij hebben ‘goedkopesteigerhoutenmeubelen’ leren als een bedrijf, dat actief meedenkt en komt met een praktische oplossingen. Onze vraag vroeg om een echte oplossing: bedenk en maak een steigerhouten statafel, die een granieten parasolvoet van ca 100 kg kan verbergen als deze niet in ‘gebruik’ is. Echt een stukje maatwerk dus. Het resultaat ziet er keurig uit en wij zijn er erg blij mee.
29 April 2026
Cor
Huizen
Vriendelijk ontvangen op kantoor na ons onaangekondigde bezoek. Goed meegedacht met onze wensen en binnen 4 weken was onze loungeset geleverd.
Gerwin
Raalte
Acceptabele ervaring.Komen afspraken na
Marian
Arnhem
We zijn heel blij met onze tafel. Past perfect in ons huis. Snelle levering en goede communicatie. Zeer tevreden
Ruben
WESTERVOORT
Mooi gemaakt, werd op de plek waar het moest staan neergezet en in elkaar geschroefd. Kussens ook prachtig!
31 March 2026
H. Hogenbirk
Zuidlaren
Wij waren al enige tijd opzoek naar een overmaats tafelblad (kiezel model) Deze konden wij nergens krijgen in de gewenste maat. Uiteindelijk bij Oak en Steel terecht gekomen. Hier konden ze voor ons een super mooi blad van maar liefst 3x1,4m leveren. Hier kunnen wij met gemak met 10 personen aan eten. Zowel in het voortraject als op het moment van leveren was de communicatie en klantvriendelijkheid top. Heren ga zo door.
26 March 2026
Gerwin
winterswijk
Paar weken geleden een tafel besteld. Eerst geweldig geholpen doordat we vooraf langs konden konden komen op de werkplaats om de kleuren van de tafels en coatings te bekijken. Daarna kregen we eters, een week eerder dan gepland dus vanuit ons het vrienndelijke verzoek of de tafel evt. eerder bezorgd kon worden. Was geen enkel probleem! Geweldige service. Ook het bezorgen en opbouwen in huis zelf ging uiterst prettig. Tafel is bovendien van topkwaliteit. Die blijft nog wel een jaar of 10! Dank nogmaals en voor de lezers, kijk niet verder, deze firma is een dikke aanrader!
15 February 2026
David
Boerstra
Wij wilden de tafel die we zouden uitkiezen, zien en voelen. We moesten er een eind voor rijden maar het was het waard. Wij werden vriendelijk geholpen. Alle tafels en onderstellen konden wij bekijken en al onze vragen werden beantwoord. Toen wij onze keuze gemaskt hadden, lagen er nog onbehandelde tafelbladen op voorraad. Wij konden het tafelblad dat wij het mooist vonden uitkiezen en drie weken later werd de afspraak al gemaakt dat onze tafel geleverd kon worden. De poot werd er keurig onder gezet en op zijn plaats getild. Wij zijn er heel blij mee. Hij staat prachtig. We kunnen niet wachten tot ook onze nieuwe stoelen geleverd worden. We genieten nu iedere dag. Door de vorm stoten we ons niet meer aan een scherpe punt, hebben we meer ruimte in huis, kunnen er heel veel gasten aan tafel zitten en het staat ook nog eens heel mooi.
19 November 2025
M. van Leeuwen
Kudelstaart
Snelle levering!
15 November 2025
Anne
Hekelingen
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe picknicktafel! Het is een extra lange uitvoering met rugleuningen, waardoor iedereen comfortabel kan zitten. De tafel staat prachtig op ons dakterras en geeft echt een gezellige uitstraling. Bij het eerste zonnetje schuiven de collega’s meteen aan voor de lunch – hij wordt volop gebruikt. Degelijk, ruim en heel praktisch: een echte aanwinst voor ons bedrijf!
1 October 2025
Murre - de Visser Brandpreventie
Middelburg
In onze werkplaats in Deventer maken wij houten meubelen op maat. Zo maken wij steigerhouten en douglas meubelen via onze webshop www.goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl
We maken ook eiken tafels op maat. De website die daarvoor ingericht is, is www.oakandsteel.nl.
Wij doen dagelijks niks anders dan maatwerk massief houten meubelen maken, dus zoekt u een meubel in hout dan kunnen wij ook zeker helpen!
Branch
Interieur, Wonen