Topservice, topkwaliteit, geen gedoe.

Besteld via de site. Zeer duidelijke stappen. Netjes gebeld dat ik de bank kon ophalen. Ziet er perfect uit. Laat die zomer maar komen.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Goede communicatie, goede afwerking bank

De bank werd vrij snel geleverd, goede communicatie, bank ziet er mooi strak uit, bekleding past perfect, echt superblij mee!!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Mooi ontwerp en snel geleverd!

Bank zit lekker en kwaliteit kussens goed. Snelle levering en zelf beitsen en van coating voorzien is goed te doen. Let op! Hout is heel zacht als het nieuw is. Je stoot makkelijk een stukje van hoeken af. Hoek profiel erop gezet. Bij Fonq een hoekbank hoes besteld om bank tegen regen en vuil te beschermen. Werkt prima. Ben er erg blij mee!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

mooie ronde tafel op maat

doen wat ze beloven, veel keuze en opties. netjes bezorgd.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

prachtig meubel van goede kwaliteit en prima service

Prachtige hoek lounge bank, zacht geschuurd en goede kwaliteit. Thuisbezorgd en in elkaar gezet door vriendelijke jongeman. Kreeg ook nog uitleg over onderhoud. Met andere woorden: prachtig meubel van goede kwaliteit en prima service! Heel blij mee

Geen vakwerk

Veel kleine oneffenheden op zowel het tafelblad als op de poot Na een flinke korting akkoord gegaan omdat de tafel in de tuin staat, voor binnen was ik niet akkoord gegaan.

Prachtige tafel

Robuuste eikenhouten tafel gekocht van 220 cm. Echt een blikvanger in de huiskamer!

Superblij met de bank!!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Prima, alles meer dan oké. Aanrader!

Prima, aanrader.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Geen seconde spijt van mijn bestelling!

Ik wilde al langere tijd een op maat gemaakte hoekbank. Ik twijfelde omdat je nooit zeker weet of de bank echt wel zo is als op de foto en of het wel lekker zit zonder te testen. Na wel 3 keer opgemeten te hebben heb ik de knoop doorgehakt en de bank besteld. Hij werd al vlot geleverd en netjes in elkaar gezet. En wauw, wat ziet het er mooi uit en wat zit het heerlijk. Echt, bij twijfel: doen!

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Het contact met het bedrijf was goed. De levering van het steigerhout was ook naar tevredenheid goed gelopen.

Netjes

Snel geleverd netjes in elkaar vakwerk

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Snelle levering en netjes afgewerkt

Prima ervaring

Mooi meubel, snel geleverd

Top !

Vlotte bestelprocedure, goede communicatie, afspraken die worden nagekomen. Top service !

Goed goed

• Hoe tevreden was u over de levertijd?
  • Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen? N.v.t.

Goede beits

De beits is prima. Niet goedkoop maar geeft goed resultaat. Ik heb ook 2 jr geleden diverse banken en tafels gekocht. Die waren weer wel redelijk goedkoop.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

heel tevreden over de steigerhout meubelen

zeer tevreden

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Mooie kwaliteit, voo nette prijs

Helaas kleine afwijking in geleverd product, maar na overleg snel en keurig opgelost.

positief

mooie bank, goede afstemming over de levering.

Precies zoals afgesproken

Helemaal goed zoals alles geleverd is. Tafel is precies zoals afgesproken dus helemaal geweldig.

In één woord: TOP

Coating voor mijn steigerhouten tuinbank besteld en de juiste kleur is heel snel bezorgd.

• Hoe tevreden was u over de levertijd?
  • Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen? N.v.t.

Voor ik ging bestellen had ik een vraag, die ik per mail gesteld heb. Hier werd snel een vakkundig op geantwoord. Na de bestelling is het product (een loungebank met kussens) zelfs sneller dan verwacht geleverd. De chauffeur heeft de twee delen van de hoekbank ter plekke aan elkaar gemonteerd. Daarna hebben we de bank op z’n plek geschoven en zitten maar...

Goede en snelle service.

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe steigerbouwer tuinset.

• Hoe vindt u de kwaliteit van onze meubelen?

Mooie producten, goede service!

Heel goed. Bedrijf denkt mee.

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

In onze werkplaats in Deventer maken wij houten meubelen op maat. Zo maken wij steigerhouten en douglas meubelen via onze webshop www.goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl We maken ook eiken tafels op maat. De website die daarvoor ingericht is, is www.oakandsteel.nl. Wij doen dagelijks niks anders dan maatwerk massief houten meubelen maken, dus zoekt u een meubel in hout dan kunnen wij ook zeker helpen!