Pluspunten

Super service

Pluspunten

bank ziet er super uit, netjes afgeleverd, alle maten en kleuren kloppen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product is goed

Vriendelijkheid bij ophalen!!!

Pluspunten

Mooie degelijke meubels en goed afgewerkt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ben zeer blij met onze bank

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering!

Sommige delen bevatten wel stukjes wat voor splintergevaar kan zorgen bij het schoonmaken.

Pluspunten

Snel gemaakt en geleverd. Zeer vriendelijk personeel.

Bezorgkosten zijn hoog.

Pluspunten

Overzichtelijke website en en na een afstemmend mailtje terwijl ik daar zelf niet bij hoefde te zijn ter plekke supergoed in elkaar gezet!

Pluspunten

Gewoon een topbedrijf!

Pluspunten

Duidelijke website Duidelijke communicatie Vriendelijke en attente bezorging Heel tevreden met product, bankje en hocker

Nee

Pluspunten

de tafel werd beschadigd geleverd door een externe firma. Maar de firma goedkoopsteigerhot heeft dit prima opgelost. ze zijn ter plaatse komen kijken en hebben dan het tafelblad verswisseld.

misschien een andere transportfirma kiezen

Pluspunten

Mooie produkten en snelle levering.

Pluspunten

Zoals beloofd. Beits bevalt zeer goed, bestel regelmatig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke foto's en veel keuze

Pluspunten

Perfect op maat, levering binnen drie weken en goede communicatie over het levermoment.

Pluspunten

Snelle levering en het invullen op de website is heel duidelijk en overzichtelijk. Fijn om meteen te kunnen zien wat de prijs is.

Een optie dat het meubel gebeitst en al kan worden geleverd of opgehaald. Ik heb een buitenbank gekocht en ik moest deze nog behandeling, maar de bank is loodzwaar en het heeft de hele week geregend. Ook heb ik veel gemorst en was het best onhandig om te behandelen

Pluspunten

Nadat we in hun showroom zijn wezen kijken waren we meteen te spreken over de goede kwaliteit en afwerking van hun meubelen en ook de prijzen die ze hanteren zijn erg netjes! We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat.

Pluspunten

Niet te duur, aflevering volgens afspraak, goede communicatie. niks op aan te merken!

Schuurpapiertje langs de randen. Die waren wat scherp. Uiteraard heel makkelijk zelf op te lossen, dus geen halszaak.

Pluspunten

Klantvriendelijke zaakvoerder, mooie producten voor ieder budget, goed advies, niets was teveel.

Ik vond het jammer dat de levering twee weken moest duren vanwege de te bestellen afwerkingsolie terwijl het blad en het onderstel oo voorraad waren.

Pluspunten

Snel, duidelijk, komen alle afspraken meer dan na en kwalitatief uitstekend.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en nemen direct contact op ! Prachtig gemaakte tuintafel enbsnk ! Zeer vriendelijk en klantgericht professioneel bedrijf top!!

Pluspunten

Prachtige, stevige tafel. Robuust en precies wat we ervan verwachte. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Goed beschermd ingepakt voor transport. Zeer tevreden.

Klanten nog nauwkeuriger informeren over levertijd. Maar dit kwam ook zeker door de feestdagen en het feit dat in Groningen wonen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Steiger houten eettafel besteld. Werd afgeleverd met 2 totaal verschillende kruispoten en tafelblad was grotendeels niet geschuurd. Ik moest zelf een oplossing gaan bedenken en heb die aan hun voorgelegd, namelijk een nieuwe set poten toesturen. Pas na ruim 3 weken, na vele telefoontjes en mails. Zelf het tafelblad verder afgeschuurd en gelakt. Mooie tafel, waardeloze klantenservice.

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

In onze werkplaats in Deventer maken wij houten meubelen op maat. Zo maken wij steigerhouten en douglas meubelen via onze webshop www.goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl We maken ook eiken tafels op maat. De website die daarvoor ingericht is, is www.oakandsteel.nl. Wij doen dagelijks niks anders dan maatwerk massief houten meubelen maken, dus zoekt u een meubel in hout dan kunnen wij ook zeker helpen!