Pluspunten

Superfijne service en snelle levering!

Pluspunten

bij aanvraag een snelle reactie terug. goede informatie verstrekking. korte levertijd en klantvriendelijk. We zijn er zeer tevreden over.

Pluspunten

Snel contact. Afspraken nakomen. mooie tafel zoals op foto.

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Prima persoonlijke benadering in combinatie met 'online-winkel'. Afspraak maken voor de bezorging was prima en flexible. De bank werd goed afgeleverd en in elkaar gezet. Het is een superhoekbank van 3x3, waar we veel plezier aan gaan beleven, bedankt!!

De twee delen moesten aan elkaar worden bevestigd, wat prima is gedaan, maar er zat een kier tussen wat volgens de bezorger kwam door het niet waterpas lopen van het terras. Ik zou hier de volgende keer 5 minuten extra voor nemen, dan hadden we de kier kunnen wegwerken. Nogmaals, we zijn zeer tevreden!!

Pluspunten

Snelle service goed product bank heeft goede maatvoering kussens passen prima en het gebruikte hout is van prima kwaliteit .

geen

Pluspunten

prima klantenservice! goed en snel contact.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Solide bedrijf.

Pluspunten

Duidelijke website Makkelijk bestelling te plaatsen Makkelijk om afspraak voor levering te maken Bezorging aan huis prima en lounchebank werd keurig in elkaar gezet Vriendelijke chauffeur

zo houden!!!!!

Pluspunten

Fijne service en snelle levering, er wordt goed meegedacht. De bestelde tafel voldoet aan alle verwachtingen, ik ben er erg blij mee!

Er werden 2 blikken beits geadviseerd, terwijl ik aan een half blik voldoende bleek te hebben.

Pluspunten

Zeer makkelijk en overzichtelijk bestellen, snelle service en aflevering. En het belangrijkste - het is werkelijk een prachtige tafel en bank waar wij veel plezier van hebben!

Pluspunten

Levert wat ze zeggen. Vlotte afhandeling. Vriendelijke benadering. Goede prijs.

Pluspunten

Goede communicatie Snelle levering

Pluspunten

Mooi product, snelle levering, heldere communicatie, vriendelijk personeel

Op de site staat bezorgkosten tussen 50 en 70 afhankelijk van .. In de bestelling werd daarna direct duidelijk dat de bezorgkosten 70,- ( het maximum) bedroeg, zonder toelichting hoe tot dit bedrag is gekomen. Dit voelde gek aan en ik vind dit bedrag ook aan de hoge kant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima beits geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We zijn erg tevreden over de tafel. Doordat de tafel van nieuw steigerhout is gemaakt, is de tafel wat strakker dan een tafel van gebruikt steigerhout, maar nog steeds erg robuust. Ook prettig dat je er voor kan kiezen om de tafel zelf in elkaar te zetten, waardoor de kosten minder hoog zijn.

De verzendkosten zijn best hoog.

Pluspunten

Prima service n snel gemaakt

Pluspunten

levering goed uitgevoerd qua tijd en behulpzaam snelle afhandeling

gewoon zo doorgaan

2 sterren: slechter dan verwacht

slordig in elkaar gezet en 1kant niet afgeschuurd. poten ongelijk

Pluspunten

Een prettige persoonlijke benadering. Ik had een leverdatum gekozen die niet uit kwam maar ze dachten super mee voor een nieuwe datum.

Iets duidelijker op de website zetten waar het bedrijf zit. Ik had geen idee dat het zo ver weg was. Was overigens verder geen probleem.

Over goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl

In onze werkplaats in Deventer maken wij houten meubelen op maat. Zo maken wij steigerhouten en douglas meubelen via onze webshop www.goedkopesteigerhoutenmeubelen.nl We maken ook eiken tafels op maat. De website die daarvoor ingericht is, is www.oakandsteel.nl. Wij doen dagelijks niks anders dan maatwerk massief houten meubelen maken, dus zoekt u een meubel in hout dan kunnen wij ook zeker helpen!