valt tegen deze keer

12 november kerstzegels besteld, meestal geleverd binnen 2 dagen. Nu maar wachten en wachten, Zoeken chatrobot een ramp, snapt er totaal niets van. Lastig telefoonnummer te vinden. Na eindelijk zoekentoen chatrobot het begreep en zelf gebeld, ja, dame aan telefoon begreep het ook niet. waarom geen berichtje als het langer duurt en later wordt bezorgd? Zo doen alle website het als je iets besteld. Dus deze keer gewoon slecht

Veel aanbod, goede prijs/kwaliteit, goede bezorging

Prettig.

'Snelle' bezorgservice

Alleen jammer, dat er geen bijplakzegels van 10 cent meer zijn!!!

Heel gemakkelijk

Ik zal er wel meer gebruik van maken

Makkelijk te vinden

De producten zijn makkelijk te vinden.

Zag er piekfijn uit. Bedankt Met vr.gr., P. Meijer

Vertrouwen in webshop

Komt afspraak correct na en pakket wordt heel netjes bezorgd.

Ontevreden

Ik heb het nog steeds niet ontvangen dus ik ben jeetje blij. Ik dacht bestel het via jullie maar in de winkel had ik het eerder gekregen.

Duidelijk overzicht

Prima artikelen en postzegels

Goed overzicht.

Alles duidelijk en bestellen gaat soepel.

Waardeloos

Bestelling was nooit te tracken en is nooit geleverd maar heb wel betaald

Thuis-postkantoor-op-tafel

Makkelijk nu zowat alle postkantoren zijn opgeheven!

Post op bestemde dag

Er staan er poststukken die op bepaalde dag bezorgd zouden moeten worden maar heel wat keren wordt dat dag/dagen later.

Vlotte verzending en bezorging

December zegels online besteld had ze na 2 dagen binnen

Overzichtelijk en snel

De site loopt soepel, alles is gemakkelijk en snel te vinden, vlot besteld en in huis.

Op tijd, niet beschadigd, precies wat ik besteld had

Geweldig en altijd makkelijk

Onoverzichtelijk en lange levertijd

Als ik bij een webshop iets bestel heb ik het de volgende dag via PostNL in huis. Als ik PostNL zelf bestel duurt het dagenlang. De webshop is onoverzichtelijk en onduidelijk. Ik heb gezocht naar de decemberzegels en ze niet gevonden. Via een link op Facebook kwam ik er pas bij terecht. Nu ben ik bepaald niet onhandig met informatie vinden op websites dus ik vermoed dat er nog werk zit in het optimaliseren van de zoekfunctie.

Tevreden

Tevreden over jullie diensten, bedankt.

Prima , ik heb 2 velletjes december zegels gekocht maar het sprookjes boek nog niet ontvangen

Ik heb gebeld, het boek was op maar ik zou het krijgen als het boek er weer is.

Het service kon beter geplande aflevering datum aan houden.

Ik moest Post nl bellen om te kijk waar mijn post is gebleven. Ik kreeg een dat wanneer het afgeleverd werdt, maar het wat niet het geval, dat vondt ik wel jammer.

snel en corect

snel en correcte verzending van mooi uitgebeelde producten

It was a great purchasing experience.

The delivery was very prompt and efficient.

Prima winkel

Prima winkel.