Gemakkelijk postzegels besteld

Online de geboorte zegels besteld, zelfs de volgende dag (op zaterdag) al geleverd! Ideaal! ik zeg een aanrader, hoef je niet speciaal naar de winkel

Moeilijk om contact met medewerkers te krijgen mbt niet geleverde artikelen

Ik heb een gedeelte van de bestelling niet ontvangen. Bij een poging om dit met DAAN, chatbot, te regelen kreeg ik een hele pluk grijze haren erbij, waardeloos. Een medewerker op de chat te spreken was eveneens onmogelijk, na 1 uur wachten heb ik uitgelogd. Ik moet nog steeds mijn klacht indienen maar moet eerst kalmeren.

gebruiksvriendelijke webshop

De weinige keren dat ik gebruik maak van de webshop, is mijn ervaring positief.

Heb 3 bestellingen gedaan. De 1e is 10 dagen onderweg geweest. De andere zijn wel snel bezorgd.

overzichtelijk en goed aanbod

zie boven

Top service … top product !!!!

Ik ben ontzettend tevreden !!!

Leuk, een zelfontworpen postzegel gemaakt

Een postzegel met eigen ontwerp gemaakt. Wel minimaal 100 moeten bestellen, maar het resultaat is prachtig. Wat vond ik minder: 1. Bestelde postzegel dispenser is niet geschikt (te smal) voor eigen ontwerp postzegels (dus terug gestuurd) 2. Kreeg steeds foutmelding bij het vestellen van gratis attentiezegel van PostNL 3. Ik had een factuur verwacht per mail

ik wil erg graag een factuur maar dat lek onmogelijk

Bij mijn wens van een factuur werd ik door jullie website werkelijk van kast naar muur en terug gestuurd. Ik moest een zakelijk account aanmaken, werd vervolgens geweigerd, en op een enkele andere manier was er aan een factuur te komen. werd er echt wanhopig van. Misschien ligt het aan mij. Dan graag jullie uitleg en alsnog een factuur. met vriendelijke groet, Mariette Haveman

geweldig

ik moest postzegels hebben en die kon ik heel gemakkelijk kopen op de webshop en het is heel gemakkelijk

lastig, altijd controleren

pakje kost altijd x plus 0,50, omdat met postnl standaard aan postkantoor gestuurd wordt ipv adres. Ook het feit dat er geen bericht wordt achyergelaten bij geen gehpor is lastig, als bedrijf weet ik echt niet altijd van tevoren of iemand mij iets gaat sturen. Aanbeveling alleen omdat ik geen andere keuze heb.

Vlotter versturen

Een grotere selectie aan producten zou fijner zijn. En helaas laat de bestelling wel iets op zich wachten. Van PostNL had ik dan toch beter verwacht. Vlotter versturen zou handig zijn en dan geef ik 5 sterren.

Supertraag met levering

Super super traag met levering

Goed.

Kunnen meer besparen met in pakken had makelijk in een pakketje gepast

Duurt lang

Beste klant, bestelling met nummer 2003462228_C004714518 woensdag besteld. Vandaag is maandag en nog niet afgeleverd.

Goed, maar gek dat bestelling in meedere delen komt

Werkt goed en snel, alleen mn bestelling kwam in meedere delen. Maakt niet uit maar lijkt me onhandig en duur.

Postzegels niet ontvangen!

Een week geleden drie velletjes postzegels besteld. Twee zelf ontworpen en één van post nl. De zelf ontworpen postzegels ontving ik afgelopen woensdag. De andere postzegels heb ik nog steeds niet ontvangen. (Inmiddels een volle week geleden dus).

Ik blijf trouw aan Post.nl

Zolang ik zakelijk verbonden ben bij Post.nl ben ik blij met de webshop..!

Handig, maar duurt best wel even

In de winkel zeiden ze dat je geen losse postzegels kunt kopen. Gelukkig kon het wel, maar je moet geen haast hebben.

Zeer zeer goede ervaringen

Prima webshop

Ik bestel op de webshop met enige regelmaat postzegels. De mogelijkheid om bijvoorbeeld je eigen postzegel te maken of een postzegelcode te kopen, zodat je niet naar een winkel hoeft te gaan. Ik kan u een bezoek aanbevelen.

Gewoon…………goed zoals t hoort

Postzegels zijn op tijd aangekomen. Mooi verpakt.

De webshop ziet er overzichtelijk uit. Het aanbod in postzegels is klein, en het aanbod in niet zelfklevende postzegels nog kleiner. Maargoed, we doen het er gewoon mee. Het aanbod wordt nog steeds bijgewerkt. Ik maak mijn opa hier erg blij mee.

Zeer overzichtelijk webshop

Je wordt blij als de pagina opent. Zeer makkelijk en overzichtelijk. Je bent zo bij de gewenste producten. Afhandeling is goed verlopen.

Mooie webshop, ik krijg altijd keurig mijn bestelling. Goed verpakt.

Makkelijk en snel!

Bestellen ging gemakkelijk en ik had het de volgende dag al in huis. Helemaal super!

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag