Bezorging op 2 bezorgers na ""Waardeloos "
Ik geef dit bedrijf 2 sterren voor het meisje en de oudere man die al mijn post gewoon overdag en 's avonds bezorgd. Dat zijn vriendelijke bezorgers.
Ze hebben een bezorger rijden die in zijn route twee keer bij mijn huis is geweest,waarvan één keer echt aan huis kwam dat is vandaag.De eerste keer had hij een avond bezorging aan mijn huis om ongeveer half 8, Ik was thuis met mijn vrouw wachten de hele dag,krijg sms U was niet thuis pakket ligt bij Appie Heijn.
Niet aangebeld,geen briefje niks.De tijd route geeft aan rechtstreeks naar Appie.
Ik klacht indienen, hoe kan iets bezorgd worden en op hetzelfde tijdstip bij Albert Heijn worden afgegeven.Mij een raadsel. Dus dit gebeurde er vandaag.
Omdat ik ziek ben doet mij vrouw open.
De bezorger slaat bijna mijn voorruit eruit belt aan,mijn vrouw doet open en hij zegt sta al 10 minuten te wachten ik druk op bel niemand doet open(ik woon in flat).Jullie mogen géén klachten over mij indienen bij manager, miin vrouw in paniek.Zijn jullie helemaal bezopen mijn vrouw zegt nog steeds wat heb ik gedaan.Ik ben altijd thuis vanwege mijn ziekte daarom doet mijn vrouw open.En de vorige keer 'savonds had ie het pakket bij de AlbertHeijn neer gelegd..Géén briefje in de brievenbus. Een bezorger die mijn vrouw uitscheld als rotte vis zou ik op staande voet de laan uit sturen.Post.Nl dit kan gewoon niet .Waanzin ten top dat je als oud vuil behandeld word,een klant uitschelden, en gewoon weer Post.nl vertegenwoordigen. Hou deze persoon bij pakjes sorteren, maar met klanten omgaan dat kan ie niet.ik heb deze klacht ook ingediend bij Post.nl.