Gemakkelijk en snel

Postzegels binnen 1 dag geleverd. Super.

Gemakkelijk en snel geleverd!

Na bestelling snelle en correcte levering.

Na 8 dagen nog steeds niets ontvangen

Op 11 december kerst zegels besteld. Op 19 december nog steeds niets ontvangen!!

Veel variatie in postzegels. Makkelijk te bestellen.

Er is veel variatie in het aanbod van postzegels. Het kost wat moeite om deze varianten te vinden. Bestellen, betalen en leveren gaan vlot.

Werkt niet altijd goed

Kerstzegels besteld en betaald maar nooit ontvangen

Gewoon goed!

Erg traag.

Ik heb meer dan 1 week geleden iets besteld en betaald tot op dit moment geen levering gehad. Vermoedelijk wordt het vandaag bezorgt. ik vind dit voor een webshop erg traag. En dan wel om een review vragen? klopt in mijn optiek niet.

Slecht

De tijd tussen bestellen en leveren van de kerstzegels is veel te groot

Frustratie

Ik wacht nog steeds op mijn internationale postzegels! 7 december besteld! Belachelijk dat je die alleen online kan kopen. Zo klant onvriendelijk van een post service. Hopeloos. Nu komen mijn kerstkaarten te laat aan.

Prima webshop

Top service.

Lekker makkelijk, komen afspraken na en je kunt alles rustig bekijken.

service

keurig op tijd geleverd

Product wat ik zocht op tijd in huis.

Goed product, goed verpakt, snel geleverd.

Makkelijk

Kerstzegels besteld, de volgende dag in huis!

alles klopte

`zie boven

Snel en gemakkelijk

Simpel bestelproces. Geen omkijken naar verdere afhandeling.

Snel en correct

Snel en correct

I am not satisfied

The ordering process itself was mostly unremarkable. There were some technical issues, but those were minor. I don't like that I can't track the progress of my order, even though it's been quite a while since I made an order which still hasn't arrived

Komen behoorlijk hoge administratiekisten bij en levering duurt lang

Zou vandaag bestelling ontvangen. Niks gezien. Ook geen beticht gehad. Postnl stelt steeds meer en vaker teleur

onduidelijk

decemberzegels besteld 11 dec 2025. geen duidelijkheid over datum levering. 't is nu 16 dec 2025.

Slechte service

Nergens bijplakzegels te koop.

Makkelijk.....maar

Het was voor.mij onmogelijk om een account aan te maken op mijn huisnummer 52 Malden. Er moet altijd een keuze gemaakt worden tussen A of B. Maar dat zijn de buren. Mijn probleem blijft dat ik geen account kan maken!!!

Postzegels kopen werkt

Conact met postnl is zo goed als onmogelijk. De chatbot begrijpt bijna niets. Een persoon spreken is onbegonnen werk.

Vlotte afhandeling

Perfect prima