Niet ontvangen.

Helaas nog niks mogen ontvangen.

Bestelling nog steeds niet binnen

Bestellen ging vlot maar heb de kerstzegels nog steeds niet binnen. Kan door de brievenbus.

Even zoeken en dan wachten

Ik zoek nog wel eens naar speciale postzegels en als ik dan bestel heb ik ze niet de volgende dag in huis

duidelijk aanbod Goed product

leve post NL

de webshop op zich gaat GOED

Ik kon snel de postzegels met eigen foto's bestellen tot zover gaat het goed alle lof hiervoor maar de bezorging hiervan is hopeloos!!! 17-12-2025 zou het bezorgt woorden op 'mijn' adres ik was de hele dag thuis (er is niet aangebeld) ik krijg een mail dat het is afgeleverd op een Post.nl punt, en helemaal aan de andere kant van de stad terwijl dichterbij ook een afhaalpunt is van postnl.nl. Op 19-12-2025 ga ik daar heen, (ik heb een beperking met mijn gezondheid) kom ik daar krijg ik te horen dat het er niet is!!!! Het had bij mij thuis moeten komen !!!! Nu 30-12-2025 heb ik nog steeds geen postzegels met eigen foto's maar ik heb wel € 137.00 betaald aan koninklijke post.nl B.V. die wil ik graag terug, of alsnog de postzegels!!! dat ze wel op mijn adres komen

Ik was thuis en het is niet bezorgd

Ik was thuis en het is niet bezorgd

alles klopt zijn zeer accuraad,

Bestelling had op 24/12 binnen moeten zijn maar nog steeds niets ontvangen

Zit nog steeds te wachten

Langzaam

Kan moeilijk beoordelen want heb het nog niet binnen. Alles wat ik tot nu toe besteld heb op dezelfde datum als deze heb ik al binnen vandaar een 2.

Mijn ervaring is heel goed .

Product geleverd

Wegens feestdagen is levering 3x verschoven en uiteindelijk bezorgd alsof er volledig overheen gereden is. (Vieze envelop)

Vertrouwd PostNL

Snel geleverd, goed verpakt en altijd vriendelijke bezorging.

Geweldig fijne manier om mooie postzegels te kopen

Er is keuze uit diverse mooie postzegels. Het is gemakkelijk om te bestellen en de zegels worden snel thuisbezorgd. Gewoon een prima manier om daar " boodschappen " te doen

Prima geregeld

Fijn dat de postzegels gratis thuis werden bezorgd

Besteld 22 12 2025. Nog niet ontvangen

Zie boven

nog niets ontvangen

Heb al twee weken terug een bestelling gedaan. Helaas nog niets mogen ontvangen. Snap dat het druk is met de feestdagen. Dus kan u nog niet zeggen hoe ik het vind. Met vriendelijke groet, Liberta

De webshop werkt in principe prima. Het enige dat ik mis is een factuur in de email. Dat is een verbeterpuntje.

Slechte service.

Ik heb kerstzegels gekocht via de webshop. Tien dagen later zijn ze nog steeds niet bezorgd. De geldigheidstermijn is bijna verstreken. Ik kan het op de website van de webshop niet navragen, want de chat gaat alleen over de bezorging van pakketjes. Niet over de bezorging van post. En ook is PostNL zelf nergens aanspreekbaar.

Goed en netjes verpakt

Webshop oké bezorging niet oké.

Voor de kerst decemberzegels besteld. Deze zouden 2 dagen later bezorgd worden.... Helaas kerst is voorbij; nog geen zegels ontvangen. :⁠-⁠[ >⁠.⁠<

Lastig te vinden

Beelden uit de natuur zegels zijn niet makkelijk te vinden. Op de website staan zegels die uitverkocht zijn, maar dat staat er niet bij, irritant,

Slecht nooit binnen gekregen

Slecht ik heb niets binnen gekregen

Webshop oké maar mijn bestelling nog niet ontvangen

Frustratie

Zelfs een eigen product (decemberzegels) niet op tijd kunnen leveren.

Waardeloze service van een van een van de slechtste bedrijven van Nederland. Jarenlang uitknijpen van medewerkers heeft geleid tot een dito service. Medewerkers zijn kennelijk zo gedemotiveerd dat ze zelfs decemberzegels niet op tijd kunnen bezorgen.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag