Postzegels besteld.

Nu, 22okt.nog steeds niets ontvangen

Order webshop 2003292655 : personal stamp rejected

Geachte heer/mevrouw, Naar aanleiding van uw reactie d.d. 20 oktober 2025 richt ik mij tot u. Ik heb de Algemene Voorwaarden Persoonlijke Postzegel van PostNL zorgvuldig en met een kritische blik doorgenomen. Naar mijn mening baseert u uw standpunt op pagina 6, artikel 4.5, regel 3, waarin het volgende wordt vermeld: "Klant verplicht zich ertoe geen afbeeldingen aan te leveren over onderwerpen die hieronder vermeld staan: – onderwerpen die onwettig zijn, ingaan tegen de goede zeden, kwetsend, beledigend, aanstootgevend of nadelig kunnen zijn voor derden of immoreel zijn; – onderwerpen waarvan de inhoud leugenachtig, bedriegelijk of vals is; – onderwerpen met religieuze of politieke inhoud; – onderwerpen die op enige andere wijze niet geschikt zijn om te worden opgenomen op een Persoonlijke Postzegel; – voorts worden bestellingen met blanco c.q. witte afbeeldingen niet in behandeling genomen." Indien dit inderdaad het artikel betreft waarop uw beslissing is gebaseerd, wil ik benadrukken dat de door u geweigerde Persoonlijke Postzegel volledig voldoet aan de hierboven genoemde voorwaarden. De afbeelding overschrijdt geen enkele door u gestelde norm. Graag ontvang ik van u een onderbouwde toelichting op de reden van weigering van mijn bestelling, voorzien van feitelijke gronden en niet gebaseerd op eventuele ontvangen klachten. Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet. Met vriendelijke groet, Ravindra Nayak

Makkelijk en overzichtelijk

Zie de kop!

Snelle en correcte levering

Postzegels besteld, met verschillende thema's. Niet alles kwam tegelijk maar wel binnen een paar dagen.

Teleurstellend

vooral het bezorgen is teleurstellend. Niet optijd, daarna afgegeven bij een tabakswinkel. Ik wil het niet ophalen en al helemaal niet in een gare tabakswinkel.

Soms wat onoverzichtelijk

Ik vind de bestelsite niet echt overzichtelijk en vind dat ik te vaak heen en weer moet klikken tussen 'winkelwagen' en 'meer bestellen'

Producten snel en correct geleverd

Vlotte bezorging

Na bestellen postzegels snelle bezorging

13 oktober besteld, vandaag 20 oktober nog steeds niets ontvangen, zit wel al halve week in Postnl a

Zie hierboven. Plus dat ik niet begrijp dat ik van alles overal kan bestellen en nooit meer dan 1 of 2 dagen hoefcte wachten op levering

Nog niets ontvangen na een week!

Ik moet verhuisberichten schrijven maar de verhuiskaarten zijn niet gearriveerd

Alleen 1 ding vindt ik raar dat je de bestelde artikelen vaak in 2 etappes krijgt .

betrouwbaar en snal.

mooie nieuwe postzegels

het enige wat ik zonde vind is dat de postzegels apart verzonden werden, ik kan best een paar dagen langer wachten. zodat alles in één keer verzonden word.

Snelle en correcte levering van de bestelde producten

Slechte verwerking

Postzegels met eigen foto ontvangen. Doorgestuurd als een verrassing naar een tante met een online gekochte postzegel. Helaas is er niets ontvangen. Ik wacht komende week nog af. Dan ben ik 45 euro kwijt als de envelop niet aan gaat komen. Triest!

'Vandaag besteld en morgen in huis'

Ik heb kinderzegels besteld en betaald maar niets ontvangen, goed he?

Als je iets besteld en niets ontvangt is dat geen goede ervaring

goede website en vlotte levering

ik kon goed kiezen en de levering was binnen 1 dag

Altijd goed verzorgd!

De post en bestellingen altijd op gewenste datum geleverd.

Snelle en makkelijke bestelling+levering

Niks aan veranderen, top zo!

Voordeel van de twijfel

Zag onlangs (te laat) Dat bij levering van 1e dag enveloppen (abonnement) een brief ontbrak. Ook bij bestelling van kerstvelletjes Ging er vorig jaar wat mis. Is wel goed gekomen. ....slordig.

Snel en netjes bezorgd

Genoeg keuze altijd netjes bezorgd

Mooie duidelijke website, snelle levering.

Ideale webwinkel

Mooi zegels, netjes geleverd. Wat ik wel jammer vond maar misschien heb ik daar overheen gelezen, de uilen postzegels zijn niet zelfklevend maar gegomd.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag