Kan beter

Waar is mijn factuur in PDF? Waarom zijn er verschillende wegen naar verschillende artikelen? Toen ik opnieuw iets wilde verzenden wist ik niet meer hoe ik daar gekomen was. Voor 2 bedrijven doe ik bestellingen, van 1 bedrijf kan ik geen wachtwoordreset meer doen. Komt gewoon niet binnen. Verpakkingen besteld. Waar is mijn 3S code? Die krijg ik bij elke verzending, behalve als ik iets bestel bij PostNL! Valt allemaal niet mee dus. Niet alles is slecht: Postzegels met eigen foto. Binnen 2 dagen binnen. Verpakkingen: goedkoper dan elders. Aanbevelen: Ja, omdat je nou eenmaal geen andere keus hebt.

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering

Zie hiboven. ven

Bestelling niet aangekomen

Doordat de toevoeging van mijn huisnummer niet goed verwerkt was heb ik mijn pakketje niet ontvangen. Mijn huisnummer is 10-2 en hier werd 102 van gemaakt. Nummer 102 bestaat niet in mijn straat

slecht

Bar slecht, op 14 december set kerstzegels besteld. pas op 17 december gescand in de app en tot op heden 20 december nog telkens niet geleverd.

Duidelijk

Duidelijk en goed werkzaam.

Waardeloos

Spullen niet afgeleverd, valse handtekening gezet en klantenservice zéér slecht bereikbaar.

Toppie

Snel en correct geleverd

Veel te lang wachten op bestelling.

Had decemberzegels besteld, maar moest 4 dagen wachten op de bestelling

alleen handiger wanneer alle postzegels in 1x worden bezorgd, scheelt jullie extra geld en hoef ik minder op te letten

Träag

De bezprging bleef lang weg

Prima verzorgd

Gemakkelijk en op tijd

Duidelijke webshop voor Postzegels

Gewoon goed en leuke webshop en snelle verzending ondanks dat de bezorgers er nu langer over doen met bezorging.Alleen met gratis artikelen mag het wel wat duidelijker zijn soms moeten we een paar keer uit en inloggen eer die code van gratis artikel erbij komt Ook Netjes en goed verpakt.

bestellen gaat goed, maar dan.........

helaas het bezorgen van een envelop met 3 velletjes zegels was compleet ******; de brief met zegels is totaal niet aangeboden, hoewel we thuis waren en bovendien kon de enveloppe zo in de brievenbus. Dit is de derde keer dat dat gebeurt: de bezorger is te beroerd om te bezorgen; voor mij is dat super vervelend, omdat ik invalide ben en eerst weer iemand moet inschakelen om het pakket of brief op te halen. Ik dacht dat via het web bestellen prettig en gemakkelijk zou zijn. Graag excuus van PostNL.

Het bestelde niet ontvangen.

Voortaan toch weer naar de winkel.

Makkelijk en snel

Fijn om vanuit huis te bestellen en ze binnen 2 dagen in de brievenbus te krijgen

Extreem dure decemberzegels die bij postpunt 10 eur goedkoper

Bezorging was snel maar de velletjes decemberzegels kostten 24,30 eur terwijl ik ze de volgende dag bij het postpakketpunt kon kopen voor 15 eur per vel. Ik heb dus voor 3 velletjes bijna 30 eur teveel betaald.

Super gemakkelijk

Prettige website. Hoewel ik postkantoren nog steeds mis, werkt dit wel goed. Veilig bezorgd ook

goede vlotte levering

presentatie is goed en duidelijk

Gemakkelijk

Kom makkelijk vinden en bestellen wat ik nodig had. Kan hooguit klagen over de prijs van de Kerstzegels.

Is veel te laat binnen gekomen.

Doordat het te laat kwam en niet meer kon annuleren heb ik het ergens anders maar moeten halen en is het nu overbodig. Weggegooid geld.

Zeer lange levertijd

Zaterdag kerstpostzegels besteld en bijna een week later binnen Een pakketje bestellen voor 22,00 uur besteld volgende dag bij mij thuis. Ik heb voor de zekerheid op Donderdag bij Primera maar een nieuw velletje zegels gekocht dat ik mij kerst groet kon wegsturen.

Product niet ontvangen

Volgens de website zou ik het 3 dagen geleden ergens moeten ontvangen. Ik heb er niets over gehoord.

Prima, snel bezorgde kerstzegels

Prima, lag binnen een paar dagen in de bus

Paket met postzegels.

Keurig verzorgd paket met de bestelde postzegels. Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Menno de Jong

prima afhandeling bestelling

Postzegels besteld en betaald. Netjes thuis afgeleverd.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag