Snelle levering en netjes verpakt!

Snel in huis en netjes verpakt.

super

Minder goede ervaringingen, met bezorgers die niet in een Post NL busje rijden. de gene met Post NL op hun wagen wachten netjes de andere niet. Post Nl werk bet dan DHL en DPD, daar scoord post NL beter bij mij.

Tevreden

Het klinkt misschien vreemd , maar ik ben een trouwe fan van post.nl Altijd op tijd, aardige bezorgers, ik ben gewoon heel tevreden.

Snelle afwikkeling

Vandaag besteld morgen in huis

slecht

De webshop claims daat bestellingen thuisbezorgd worden, maar in de praktijk deponeert de "bezorger" de bestelling op een PostNL servicepunt waar de klant eventuele bestellingen net zo goed meteen kan gaan kopen. Ze worden toch niet thuis bezorgd dus hij/zij moet er toch heen gaan.

Helder, snel, inzichtelijk

Ik ben tevreden met de webshop

Geweldig.

Bestelde kerstzegels omdat men daar het sprookjesboekje bij kreeg. Op de pagina waar dat opstond was niet duidelijk of het boekje nog leverbaar was maar had toch de zegels nodig. Toen het bestelde bezorgd werd en het boekje er toch bij was was ik helemaal blij en bedankte in gedachte postnl. Geweldig voor de snelle bezorging en natuurlijk voor het mooie en leuke sprookjesboek.

Prima verzorgd

Keurig afgehandeld!

Bestellen gaat simpel

Prima en snel

Bestellen en binnen een dag in huis

Mooie en overzichtelijke menu's

Goede kwaliteit van de Mala kettingen. Met zorg verpakt.

Mooie website

Duidelijke website, helder weergegeven, gemakkelijke betaalmogelijkheden

Op tijd verstuurd en alles klopte

Alles klopte en op tijd binnen

Goed te vinden en te bestellen.

Was goed te vinden en snel bezorgd.

Ik werk graag met PostNL

Geen onnodige, maar wel duidelijke mailtjes.

eenvoudig en duidelijk

Het is snel, duidelijk en valt gewoon in de brievenbus. Natuurlijk na je betaling.....

Overzichtelijk, aantrekkelijk en praktisch.

Het artikel dat ik wilde bestellen was makkelijk te vinden en was mooi gepresenteerd. De bestel- en betaalprocedure was duidelijk en vlot uit te voeren.

Snel in de brievenbus

Zie bovenstaande

Makkelijk

Makkelijk

Perfect en snel

Besteld en heel vlug geleverd.

I loved my purchase - fast delivery and extra included!

I was so happy to order the new Christmas / December stamps but was sad to see that the free book had been sold out. Imagine my delight and surprise to receive the book after all. Thank you PostNL!!

Prima webshop

Snel gevonden wat ik zocht en snelle verzending!

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag