superbedroevendslecht

het is mij ineens heel duidelijk waarom postnl verlies draait op de post. je kunt namelijk nergens meer postzegels kopen en in de webshop zijn postzegels voor brieven 20-350 gram en 350-2kg uitverkocht. hoe dan????

Niet positief

Niet goed, ik zou de kerstpostzegels de 20e november al ontvangen en ik heb ze nog niet. Ook is de zending niet te volgen via Track en Trace

Kerstzegels besteld 3 weken geleden. Nog steeds niet binnen.

Heb er geen woorden voor. Superslecht!!!!

Niets ontvangen

Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Makkelijk te vinden, snel geleverd.

Makkelijk te vinden op website. Snel geleverd.

betrouwbaar

Mijn bestelling is heel goed afgehandeld en precies op de verwachte dg bezorgd.

Bestelling ging goed, alleen weet ik dat het voor sommige mensen lastig is dat ze een account moeten hebben. Bestelling werd zorgvuldig verpakt afgeleverd.

Snelle levering en mijn persoonlijke december postzegels waren ook snel in huis. Leuk dat zoiets kan.

Mooie zegels en op tijd geleverd

Post Nl doet wat er verwacht mag worden,

De webshop is prima

Alleen de afhandeling bij post nl is een trieste gebeurtenis de webshop gaf aan dat de bedeling gedaan op woensdag de 19 de op vrijdag de 21 ste geleverd zal worden maar op de 24 ste is er nog niets geleverd jammer en het is een bedrijf?

Veel te bestellen

Overzichtelijke website.

Goed geleverd

D

Bestelling nog niet ontvangen

Mijn bestelling, (kerst)postzegels van Post.nl, zijn na 1 week nog niet geleverd. Als ze alsnog worden geleverd, kan ik mijn kerstwensen vervolgens via PostNL sturen naar mijn familie, vrienden/kennissen

Vlotte levering

Mooi product. En de december zegels zIn prachtig.

Prima shoppen en thuis krijgen

Alles ging gemakkelijk en wordt netjes en gratis geleverd. Mis alleen de reguliere postzegels om aan te kopen.

het bestellen gaat redelijk.alles gaat goed totdat je bij de betaling komt, er wordt aangegeven dat er een mogelijkheid is om met creditcard te betalen maar dat lukt nooit de levering duurt extreem lang, minimaal een week geleden besteld en nog steeds niets binnen. dit is helaas bij elke bestelling zo heel jammer allemaal

Wel besteld tot nu toe niets ontvangen.

Het zou vrijdag gebracht worden tot op heden niets ontvangen.

Het is goed zoals het nu is.

Prima webshop. Vlotte levering.

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd

Nog geen kerstzegels bezorgd

Afgelopen dinsdag had ik de kerst zegels besteld.maar tot op heden is er nog niks bezorgd. Terwijl in de app staat dat ze er vrijdag al hadden bezorgd moeten worden. Met de duurder wordende postzegel prijs word je wel ontmoedigd zo.

PostNL houdt zich niet aan de afspraak!

Woensdag 19-11-2025 40 kerstzegels besteld via de webshop van PostNL zou uiterlijk op 21 November geleverd worden ,maar tot op heden geen post gezien het is nu 24-11-2025 . Voortaan maar gewoon langs gaan bij de Bruna . PostNL is gewoon een waardeloos bedrijf je kan er niet meer op vertrouwen.

Nog steeds niet ontvangen

Ik heb de postzegels nog steeds niet ontvangen

Ik heb de bestelling wel betaald, maar nog niet ontvangen.

Dat vind ik dus heel erg vervelend.

Op de website gaat alles makkelijk

Het bestelde werd keurig bezorgd en de inhoud was goed.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag