Prima , ik heb 2 velletjes december zegels gekocht maar het sprookjes boek nog niet ontvangen

Ik heb gebeld, het boek was op maar ik zou het krijgen als het boek er weer is.

Het service kon beter geplande aflevering datum aan houden.

Ik moest Post nl bellen om te kijk waar mijn post is gebleven. Ik kreeg een dat wanneer het afgeleverd werdt, maar het wat niet het geval, dat vondt ik wel jammer.

snel en corect

snel en correcte verzending van mooi uitgebeelde producten

It was a great purchasing experience.

The delivery was very prompt and efficient.

Prima winkel

Prima winkel.

super snelle levering en gratis bezorgd!

Kerstzegels besteld; de volgenden dag al keurig verpakt en gratis in mijn brievenbus!

Zeer snelle levering

De door mij bestelde postzegels waren er al binnen 1 dag, super! Je kunt alle postzegels en albums bestellen die je wilt hebben en alles is makkelijk te vinden.

nog steeds niet alles ontvangen

Ik ben helemaal niet onder de indruk, ik zou uiterlijk 18 november alles ontvangen en ik heb nog steeds niet alles ontvangen. Blijkbaar is een paar postzegels in een envelop doen te moeilijk voor post.nl. Verder in het algemeen slechte ervaringen met post.nl

Prima site

Makkelijk bestellen en overzichterlijk

Top.

Top.

ruim voldoende

De bestelling is correct uitgevoerd.

Teleurstelling

Er wordt reclame gemaakt dat er bij 2 vellen kerstzegels een sprookjesboek zit en dan blijkt dat er "juist" bij post nl niet bij te zitten. Dat vind ik heel teleurstellend. De postzegels zijn netjes afgeleverd.

Sprookjesboek uitverkocht

Erg teleurstellend dat het gratis sprookjes boek al snel uitverkocht was bij de online aankoop van de december zegels terwijl ik er later achterkwam dat het in de winkel nog wel verkrijgbaar was

Overzichtelijk

Ik wilde kerstzegels en dit was heel makkelijk om te besteken alleen jamme dat de verpakkingen alleen in grote hoeveelheid gekocht kan worden

Van huis uit regelen is gemakkelijk.

Het bezorgen wordt minder, helaas. Maar we hebben de tijd.

Makkelijk en snelle levering.

Makkelijk te bestellen via de post.nl site en snel geleverd.

Gemakkelijk

Wat ik moest hebben was zo gevonden en besteld. Het is duidelijk en overzichtelijk

heb helaas nog niets ontvangen

Zou volgens Post .nl Dinsdag bezorgd worden nu Woensdag nog niet ontvangen

Goede ercaring

Kerstzefeks besteld ze zijn trouwens heel mooi en netjes verzorgd in me brievenbus ontvangen

duidelijke website, en bestelling snel geleverd

Alles ging zoals ik verwacht had

Waar is de rest?

Mijn bestelling is nog steeds niet compleet

Snelle actie op de bestelling

Goede weergave van de bestelling, kerstzegels. Met een ordernr ingeval van niet te overziene problemen. Verder goed en snel bezorgd.

Correcte levering

Bestelling geplaatst en goed op de hoogte gebracht van de levering. Dankjewel

Ben tevreden

Waldorpstraat 3