Makkelijk te bestellen en volgende dag geleverd,

Leuke postzegels

Ik keek of er leuke postzegels waren, het is erg makkelijk om ze te bestellen

Nog geen postzegel gezien, die vorige week besteld zijn

Slechte ervaring deze keer.

ging redelijk makkelijk

Ik wilde postzegels bestellen. Dat ging na de keuze goed. Nu nog afwachten of de bezorging ook goed gaa

Prima geregeld mijn bestelling

Besteld en snel in mijn brievenbus. Goed verpakt!

Dik tevreden met Post.nl

Dat wat ik bestel, krijg ik in korte tijd thuisbezorgd.

Slecht

Weet niet of het aan de webshop ligt of bij het distributiecentrum. Echter mijn bestelling van 20 vellen rouwzegels en 1 pak rouwverzendenveloppen was niet compleet. er ontbreken 10 vel (dus 500 ) rouwzegels. Geen klein bedrag. Tot nu toe al 3 uur aan de telefoon gehangen om mijn klacht duidelijk te maken. Vandaag weer en ik ben benieuwd wanneer het restant van mijn reeds betaalde bestelling bezorgd gaat worden. Daarnaast heeft de pakketbezorger voor het gemak maar zelf een handtekening voor deze order gezet maar daar kunnen jullie natuurlijk niets aan doen. Hoop dat ik een dezer dagen de ontbrekende 10 vel rouwzegels mag ontvangen

Geen factuur

Verzending in twee delen. De ene aangetekend, de andere niet. Geen factuur ontvangen, wil dat wel.

Makkelijk en snel besteld

traag

Na een week nog niks ontvangen. Bestelling kan anderhalve week duren , na het mailtje dat het verzonden wordt het nog een week wachten. Beetje traag , maar dat past bij PostNL

Minder keuze

De oudere jaargangen van de natuur-postzegels zijn té snel niet meer te koop op deze site.

Niet te vrede

Webshop niet goed . Als ik postzegels besteld en ik zet particulier dan verwacht ik ook dat ze thuis bezorgd worden in de brievenbus en niet bij een afhaalpunt in een hele andere wijk waardoor ik dat met de auto moet doen . Lekker milieu vriendelijk! Terwijl ik ook in de app heb aangegeven welk post nl afhaalpunt ik wil gebruiken in mijn eigen wijk zodat ik niet met de auto iets moet afhalen . Post nl doet niet wat de klant vraagt

traag

Hoe is het mogelijk dat een bedrijf als Postnl, dat gespecialiseerd is in postbezorging, er zes dagen over doet om drie simpele velletjes postzegels te bezorgen?

Probleemloos bestellen

Heel fijn dat je hier probleemloos je postzegels kunt bestellen. Snel geleverd en bezorgd met handtekening voor ontvangst. Er is heel veel uitzoek in mooie postzegels wat een kaartje versturen een stuk plezieriger en feestelijker maakt. Een half sterretje aftrek vanwege de website. Die werkt in principe goed maar je kunt de afbeeldingen van de artikelen niet vergroten. Dit geldt voor de mobiele en desktop versie. Vroeger kon je op de afbeelding klikken om de postzegels van dichterbij te zien maar dit is helemaal niet meer mogelijk en inzoomen is ook onmogelijk. Het is maar een klein puntje want verder is alles prima in orde.

Goed geregeld

Gekregen wat ik besteld heb

Heel geschikt voor een quick scan die toch uitnodigt tot meerdere stops.

Een vrolijke kleurenrijkdom die afleidt van de eigen zoekopdracht.

Goed.

Prima geregeld, besteld en het komt.

Verrassend

Had wat postzegels nodig, dus besloot ik om die via de post webshop te bestellen. Daar ontdekte ik een verrassende collectie aan, waarvan ik niet wist dat die in omloop waren. Kon niet kiezen met als gevolg dat ik nu een flinke voorraad postzegels heb, die ook nog eens gratis thuisbezorgd werden

Bestelling niet ontvangen

Helaas heb ik de postzegels nog steeds niet ontvangen!

Trage levering

Ik heb buitenland zegels besteld, er is amper keus in terwijl postcrossing heel populair is. Dan bestel je direct bij de ' groothandel' en dan gaat er bijna een week overheen om te bezorgen.

De webshop is goed, bestel regelmatig wat.

Heb wat problemen met een zending waar ik inklaring voor heb betaald en nog steeds niets ontvangen. Heb een paar keer gemaild met het contct via de webshop maar daar kom ik niet verder. Men neemt mij , denk ik, niet serieus en ook heb ik alles wel bekeken waar ik het kan vinden maar wordt er niet wijzer van.Zou dit graag willen ontvangen of als het pakket is verdwenen mijn geld terug. Misschien dat u mij via deze weg wat kunt meedelen en het pakket alsnog ga ontvangen. Met vriendelijke groet van mevrouw H. de Zwaan.

Service schiet ernstig tekort

In de webshop zijn niet alle beschikbare postzegelvellen te vinden die volgens het kwartaalblad van de Collectclub te bestellen zijn. Een ernstig tekort. De bestelling zou op 25/6 bezorgd worden. Tot op heden 28/6 nog niets ontvangen.

late delivery & one piece from 2 not delivered

Not reliable overall

Goede ervaringen met de webshop van Post.nl, veel aanbod; soms zelfs een klein kadootje bij de bestelling in de vorm van 3 postzegels; maar toevallig deze week een minpuntje. Mijn bestelling (diverse postegels) zou op 28 juni worden bezorgd, maar ik heb nog niets ontvangen.

Alles in 1 app

Verhuisberichten , mijn man zei die bestaan niet meer. Wacht maar effe af , van de week heb ik ze onder zijn neus gelegd. Keurig verpakt en netjes bezorgd

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag