Snel en overzichtelijk

Snelle levering en mooie overzichtelijke site.

Makkelijk, maar alleen als de bestelling compleet geleverd wordt

Makkelijk, maar alleen als de bestelling compleet geleverd wordt. Het gebrek aan communicatie is frustrerend…..

kinderpostzegels 2025

ik heb kinderpostzegels besteld alles is goed verlopen en de bezorging

Maandag besteld en pas vrijdag bezorgd

Ik had vanwege een verzending van brieven er op gerekend dat het er eerder zou zijn. In mijn app stond bezorging op woensdag dat was prima. Maar het werd VRIJDAG laat in de middag. Te laat voor mij. Erg jammer. Post .nl bezorgd slecht.

slecht

enveloppen extra stevig betaald en nooit ontvangen

Snel bestellen

Bestelling ging snel en levering was prima

Blije postzegels

De hartjespostzegels voor de trouwkaarten waren de volgende dag al in huis, heel fijn.

Goed en snel geleverd

Ideale webshop voor nieuwe Nederlandse postzegels.

Ik kan elk jaar de nieuwe Nederlandse postzegels selecteren voor aankoop daarvan. De website is klantvriendelijk ingericht. De levering van de bestelde postzegels gaat vlot en worden altijd keurig bezorgd aan huis in een goed afgesloten en verstevigd envelop.

Toezending van wat was besteld , gong snel. Ik miste de attentie bij bestelling boven 25 euro.

Bestellen via website biedt niet de mogelijkheid om het klantnummer in te vullen (ik had geen formulier meer wat bij Collect doorgaans zit).

Je moet er mee leven

Ondanks dat ik al de tijd thuis was (bedrijf aan huis) moest ik de postzegels ophalen bij een PostNL punt. Hier heb ik geen bericht van ontvangen. Omdat ik de zegels maar niet ontving ging ik na een aantal dagen op track & trace kijken waar de zegels bleven. Ik heb geen factuur ontvangen.

werk prima

Heel gemakkelijke site

Prima prulla! ;)

het is heel snel geleverd

Post.nl nooit meer

Iets gekocht en zou 23 febr.geleverd worden, extra mailtje kan niet bezorgd worden ,wordt morgen, de 24 e zelfde liedje wordt morgen de 25e moet getekend worden omdat het een waarde pakket was. Komt de bezorger na die dag driex mailtje van uitgestelde tijd wanneer hij zou komen, wacht hem op en hij heeft niets, wel pakjes voor andere, vraag waar is mijn envelop met inhoud, oh die ligt in de brievenbus, nee zei ik die moet getekend worden, dus liet ik hem van drie hoog naar beneden lopen om de envelope uit onze brievenbus te halen hij gooide hem naar me toe en zei nu je zin zo ik zeg waar moet ik tekenen hoefde niet zei hij staat wel degelijk op de envelope. Krijg ik gelijk een aflevermailtje met een getekende krabbel van de bezorger wat hij had gedaan. Dus valsheid in geschrifte met de aflevering. Belachelijk zit je drie dagen thuis te wachten en krijg je zo iets.

Alles prima gegaan,

Prima webshop!

Overzichtelijke webshop waarbij het afrekenen op klantnummer prima werkt.

Duur en weinig keuze

De postzegels zijn erg duur en je hebt er niet veel om uit te kiezen. Het is wel fijn dat ze selfklevend zijn

Duidelijke weergave

Ik ben een beetje teleurgesteld dat de gebruikte beelden voor de postzegels van bijvoorbeeld shutterstock komen. Had liever een echte persoon de kans gegund

Niet goed

Ik vind het niet goed werkt ene keer geef hij niks aan komen ze met een bestelling andere keer geef hij aan dat er wat aan komt dus niet .kom niet krijg je een melding dat het niet gehaald is die dag of je krijg een paar meldingen dat hij die dag komt maar het wordt verschillende dagen op geschoven niet leuk zo

Fijne producten

Mooie postzegels besteld in de webshop. De webshop is zeer gebruiksvriendelijk en de producten worden snel verzonden.

Heel makkelijk om postzegels te bestellen.

De bestelling van postzegels werd de volgende dag al bezorgd.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en altijd prima kwaliteit.

Snel en doeltreffend

Het velletje met de stier van Potter meteen besteld, onmiddellijk bevestigd en de volgende dag in de bus. De mooie zegels op post naar Friesland, terechte bestemming

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag