Persoonlijke postzegel worden blijkbaar niet herkend

Leuk dat je persoonlijke postzegels kunt bestellen, maar vervolgens krijgt iedereen ook extra portokosten in de bus. “Op deze brief zitten geen postzegels.” Met een foto van de brief MET postzegel. Je betaalt een behoorlijk bedrag voor die zegels en dan gaat PostNL de ontvangers nog maar een keer proberen te pootje lichten. Ronduit belachelijk.

postzegels

een zeer overzichtelijke webpagina. en de werking is zeer eenvoudig, zelf voor een 80 plusser makkelijk te doen.

snelle bezorging

Ik had een port betaald stempel besteld en de volgende dag was ie al binnen.

Beloofde levertijd niet gehaald

Dus mijn post niet op tijd kunnen versturen. Bah. En per mail niemand te bereiken. Geen contactformulier. Alleen een domme bot die je niet kan helpen buiten openingstijden. En o ja, dit verzoek tot review kwam voor mijn pakket überhaupt is geleverd.

Na een week nog steeds niets geleverd

Ik heb een week geleden postzegels besteld en de volgende dag stonden ze in de PostNL app dat het bezorgd zou worden. Er is nog niets bezorgd en ze zijn ook uit de app verdwenen. Dame klantenservice zegt nog maar een paar dagen afwachten. Lekker dan als je een hoop moet versturen en je krijgt je postzegels niet.

Prima maar rare levering

Wat ik vreemd vind is dat de zegels die ik bestel niet tegelijk geleverd worden. Zeker in deze tijd van milieu, bezuinigingen etc. Zonde ook van de extra papieren mappen die je dan krijgt. Er zit een week tussen beide leveringen, dus geen probleem om te moeten wachten. Ook jammer dat oudere zegels niet meeste bestellen zijn

bestelling wordt vaak niet verzonden

meerdere malen gehad dat we de bestelling niet ontvangen, laatst nog gemaild hierover. krijg gewoon geen antwoord.

Enthousiast

Zelf een foto op de postzegels laten maken. Ziet er prima uit. We kregen complimenten van de ontvangers en de vraag hoe we aan de zegels kwamen. Bij PostNL was ons antwoord.

niets ontvangen; wel betaald....

2 velletjes postzegels besteld. Die moeten natuurlijk direct betaald worden, maar dat betekent blijkbaar niet dat PostNL zich verplicht voelt de zegels dan ook direct te leveren.

Gewoon goed

Als er een artikelnummer bij staat is het zo geregeld

top

op tijd betaalbaar

Postzegels zijn makkelijk te vinden

Postzegels zijn makkelijk te vinden, te bestellen en dag erna bezorgd. Alleen ben ik de nieuwe kwijt. Dus wil ik weer nieuwe bestellen . De webshop is grandioos en helemaal grandioos is als ik die zegels nu kon bestellen. Doch ik sta nu rood en moet even wachten. Wellicht vind ik de al ontvangen zegels terug. Webshop is prima

Valt mee.

Ik vond het erg dat ik portokosten moest betalen voor bijplakzegels. En ze zijn niet verkrijgbaar bij een post nl punt. Maar toen zag ik ineens een bericht boven 15 euro gratis verzending. Toen heb ik er een vel postzegels bij gedaan en toen had ik geen portokosten. Toen was ik wel blij. Maar ik was er lang mee bezig voordat ik daar achter kwam.

Vel keuzes

Snel bezorgd

Mijn bestelling was snel bezorgd en erg netjes verpakt. De website werkt ook erg makkelijk

Niet duidelijk waar je wat kan vinden

Ik probeerde partijpost te sturen. Nergens op de site staat dat je postzakjes en gele tie wraps eerst moest bestellen. Zoeken en weer zoeken. Ik kwam er niet uit. Pas na het bellen met een zeer vriendelijk en geduldig medewerker begreep ik hoe het moet. Maar eigenlijk moet het duidelijk op PostNL staan zodra je op partijpost zoekt. Dat kan weken van vertraging en irritatie sparen.!!!!!!

Makkelijk bestellen online heeft al jaren geleden plaatsgemaakt voor de het postkantoor in het dorp. Dat was nog de allerbeste service. Gelukkig werkt dit ook!

Nu hoefde ik niet een hele reis te ondernemen voor een paar postzegels.

Nog niet goed.

Ik heb op 31-12-2025 20 postzegels besteld en betaald en heb deze nog steeds niet ontvangen, dus momenteel kan ik nog geen goede review geven maar wacht nog steeds op mijn postzegels!

leuke postzegels thuis geleverd

Leuke postzegels besteld die aan huis worden geleverd. Super handig en ik heb altijd bijzondere zegels op voorraad.

Een beetje teleurgesteld

Ik had een postzegesl besteld van mij met mijn kleidochter van 7 En ik hen alles geprobeerd om er een telst onder te krijgen Maar het lukt absoluut niet Heel jammer Steeds maar mailtjes met een code om een accound werd er niet goed van. Heb de Postzegels ontvangen maar helaas zonder tekst eronder. Dat bond ik heel erg jammer

Late bezorging

Op 9 januari 5ct postzegels besteld want bij Read shop niet verkrijgbaar. Ik krijg een mailtje dat ze de 12e worden afgeleverd. Op de 13e wijn besteld en die zou de 14e geleverd worden via PostNL. Op de 14e zowel de postzegels (niet de 12e, niet de 13e) als de wijn ontvangen. Via een derde partij is het kennelijk beter op tijd te bezorgen dan het eigen product (waar je ook nog eens meer verzendkosten voor moet betalen). Een paar postzegel in een envelop moet toch sneller kunnen?

I got it too late

I got what I ordered exactly but it took 8 days inside the Netherlands to arrive, I understand that the storm was the reason but still it's not very efficient

Besteld op 8 januari, geleverd op 14 januari

Webshop belooft: Op werkdagen voor 20.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Misschien wel dezelfde dag verzonden, maar het duurde alsnog 4 werkdagen voordat het aankwam.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag