Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Wel besteld, niets ontvangen.

Meerdere mails ontvangen(bevestiging, we gaan voor u aan de slag, wordt bezorgd) tot op heden niets ontvangen

Lekker makkelijk

Lekker makkelijk om zo postzegels te bestellen

Buiten de afleverdatum, alles naar verwachting

Ik geef toe dat ik laat met bestellen was (donderdag 24/4). De beloofde leverdatum was 26/4. Aangezien het koningsdag was die dag vermoedde ik al dat dát niet ging lukken. Ik had ze eigenlijk zondag nodig. Echter omdat ze op koningsdag niet kwamen en er op zondag en maandag geen postbezorging is vielen ze dinsdag 29/4 pas door de bus. Het zou érg fijn zijn geweest als de ‘verwachtte levertijd’ hier rekening mee had gehouden.

Makkelijke webshop

Zo besteld, zo in huis.

Te weinig keus

Ik plak altijd graag een mooie en bijzondere postzegel op mijn kaarten maar de laatste tijd is de keuze zeer beperkt. Jammer..heel jammer

Gemakkelijk postzegels te vinden

Selecteren wat je wil hebben en het komt in beeld. Dan kun je de bestelling doen.

Ik ben zo blij met jullie!!!!!!

Duidelijke omschrijving en afbeeldingen! Keurige levering!

Gemakkelijk en snel

Zo gemakkelijk als ik mijn postzegelrol kon personaliseren en afrekenen, zo snel kon ik mijn bestelling ophalen. Het product ziet er uit zoals ik hoopte!

Zeer overzichtelijk.

Alle producten staan overzichtelijk gerangschikt en daardoor eenvoudig te bestellen.

Leuke webshop

Mooie postzegels geven een boost om wat meer kaarten te sturen.

account en bestelling

Beste lezer, het is lastig om bij jullie een account aan te maken, eens gemaakt, kan je niet opnieuw je ww aanvragen. Dan bij een volgende bestelling, kan je niet je vorige bestelling terughalen, jammer want jullie zijn zo een mooi bedrijf dit moet gemakkelijker kunnen, groet Helma

Overzichtelijk en klantvriendelijk!

Heel goed!

Alles was makkelijk te vinden.

Alles was heel snel en goed geregeld

Mooi makkelijk gebruikseenvoudig

Prima Jammer dat het altijd gratis verzenden eraf is Nu is er een drempel

Was goed

Ik heb geen klachten Je kan alles snel vinden

Makkelijk

Je bestelt makkelijk via de website. Het duurt wel lang soms voor het er is. Zou je toch sneller verwachten van het postbedrijf zelf.

jammer dat je voor postzegels nu ook al verzendkosten moet betalen

jammer dat je voor postzegels nu ook al verzend kosten moet betalen, maar in een winkel heb je weinig keus in postzegels en ik wil graag postzegels met natuur elementen dus daarom nood gedwongen 2 velletjes te gelijk besteld

Matig

Bij het bestellen van 3 vellen postzegels gratis kaarten set Helaas set nooit gehad

heel goed

makkelijk alles te regelen. geleverd zoals afgesproken. prima

Super makkelijk.

Snel even postzegels kopen!

Levering postzegels is een grap

Het moet wel een grap zijn: je bestelt drie velletjes postzegels die op voorraad zijn. Op 22 april krijg je een mail dat ze verwachten de postzegels op 30 april te leveren... Een bijzonder slechte beurt van PostNL.

Duidelijke webshop

Het maken en bestellen van persoonlijke postzegels is heel makkelijk. Het bezorgen van de post wordt toch wel zorgelijk. Gemiddeld maar 1 keer in de week Vervelend als je echt belangrijke post in de app ziet staan, die pas een week later wordt bezorgd. En helemaal als in de app staat dat het al bezorgd is. Tip: als jullie een brievenbus pakje afleveren bij het lokale depot wordt het gescand als zijnde bezorgd. Kan dit niets anders? Dus bij aflevering bij de postbezorger of lokaal depot ook die melding geven: in lokaal depot Dan weet je dat het in de buurt is, maar nog niet bezorgd. Nu heb ik een week in onzekerheid gezeten of het nog bezorgd moest worden of dat het kwijt was.

Duidelijk en gemakkelijk

Positief bij bestelling zegels

Overzichtelijk en super snelle levering!

Postzegels voor onze kaarten voor ons huwelijk gekocht via de webshop. Leuk assortiment, keuze snel gemaakt. Snelle levering. Ontzettend tevreden.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag