Prachtige postzegels met eigen afbeelding.

Gemakkelijk te maken! Super persoonlijk.

Onverwachts verlate levering

Grote hoeveelheid postzegels online gekocht. De levering kwam onaangekondigd twee weken later.

Eerst krijg je iets kado in je mandje , als je gaat betalen is hettverdwenen

Ik. Wilde voor mij en mijn zus postzegels bestellen. Ik kreeg iets van natuur postzegels kado. Wist ik niet maar ik dacht dat is leuk. Maar als je gaat betalen is het weg. Als het niet werd toegekend had ik het niet erg gevonden. Maar iets wat gratis is weg halen als je gaat betalen us niet leuk. Daarom heb ik daarna de bestelling van mij en mijn zus gesplitst. Ik moest haar toen zeggen dat ze niet het gratis vel of boekje zou krijgen. Maar het blijft een gemakkelijke optie

Overzichtelijk en duidelijk

Het ging makkelijk en snel.

Er ontbreekt 1 ding ... een telefoonnummer zodat je kunt vragen hoelang de bestelling gaat duren... ik had een spoed vraag en ik kreeg die stomme chatbox. iets irritanters is er niets. Sta je klanten gewoon te woord en zet er een telefoonnummer bij.

Zeer matig tot slecht

De PostNL-site is onoverzichtelijk. Gegevens over verstuurde en te ontvangen post zijn onvolledig. PostNL is een verschrikkelijk onbetrouwbaar bastion geworden dat maximaal profiteert van een machtmonopolie. Van service is geen sprake. Klanten zijn niet belangrijk. Jammer dat de staat van dit bedrijf een NV heeft gemaakt. Al jaren raken er regelmatig poststukken kwijt maar dat deert PostNL blijkbaar niet.

Makkelijk om al je post-benodigdheden te bestellen

Prima webshop waar je alles makkelijk kunt vinden, het is alleen niet altijd duidelijk wat de levertijd van sommige postzegels is...

Product komt niet of verlaat aan

Zegels besteld voor de geboortekaartjes voor mijn dochter op woensdag. Nu op maandag nog altijd niets ontvangen.

Al meerdere bestellingen en goed aangekomen

Duidelijk en betrouwbaar, leveringen zoals doorgegeven

Precies wat ik zocht

Eenvoudig te bestellen

Handig

Postzegels kopen vind ik erg gemakkelijk. Het is zo fijn om bijzondere te kopen. Snelle levering. Niks dan lof.

Ik krijg mijn producten goed geleverd.

Erg overzichtelijk en fijn in gebruik

Mijn ervaring was goed, duidelijk beeld van het product en snelle levering.

Product niet geleverd

Product niet geleverd. Geen link ontvangen om de levering te volgen.

GOEDE BEZORGING

GOED OVERZICHTELIJK

Verkeerd bezorgd ..

Via de site postzegels besteld omdat ik niet de stad ik kan. Werd het ineens niet meer thuis bezorgd maar bij een post nl punt geleverd waar ik niet zelf heen kon. Erg vervelend

Vlekkeloos

Ik heb niks op te merken, het was uitstekend verzorgd!

Veel keuze design postzegel en snelle kosteloze verzending.

En bedankt voor cadeautje

Gemakkelijk om te bestellen.

Ik heb briefkaarten gekocht via de webshop van PostNL. In de avond rond 19 uur besteld en ik had ze de volgende dag al in huis. Ben tevreden over de snelle levering.

betrouwbaar en mooie prducten.

snelle levering en mooie afbeeldingen,

gemakkelijk bestellen

Het is heel eenvoudig om te bestellen wat je nodig hebt. Na een enkele dag ligt het al in de brievenbus.

Gemakkelijke website.

Eenvoudig te bestellen.

Tegenvallend

Duurt te lang voordat postzegels bezorgd worden

een leuke keuze uit postzegels

Snel besteld via internet met een ruime keuze van originele zegels.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag