Duidelijk en snel!

Duidelijke productomschrijving, en snelle levering.

Heb mijn zegels nog steeds niet

Er stond de 29ste dat de kerstzegels bezorgd werden maar heb ze 6 dagen na besteldatum nog nog steeds niet.

Prima webshop

Duidelijke webshop

duidelijk en overzichtelijk

Eigenlijk Geen ster

Na 4 dagen nog steeds geen kerstzegels ontvangen.

Kerstpostzegels zeer snel bezorgd, andere zegels duren erg lang.

Levering van de Kerstzegels kon niet beter, andere zegels die ik ook voor Kerstkaarten wilde gebruiken duurt helaas erg lang.

Snel

Ik vergat telkens de postzegels ook de kerstreces mee te nemen, binnenkort 10 seconden besteld en betaald. Binnen 3 werkdagen thuis. Helemaal top

Langdurig

Heb ruim een week op mijn december zegels moeten wachten

Fijne weshop

Overzichtelijk en gemakkelijk

Snel bestellen

Makkelijk en snel bestellen via de website. En ook snel geleverd.

Na tevredenheid afgehandeld

Duurt te lang voordat het bezorgd is

De december postzegels op vrijdag besteld en vandaag - woensdag - nog niets ontvangen. dan had ik dus beter naar de winkel kunnen gaan om ze te kopen.

Snel geleverd, maar factuur?

Waar kan ik een factuur krijgen voor mijn boekhouding?

Probleemloos

Zorgvuldig en verzorgd

Nog niets ontvangen

Zending staat al 2X in de app, maar is helaas nog niet afgeleverd. Heel apart dat er nu al een verzoek komt om te beoordelen. Op dit moment kan ik geen goede aanbeveling geven. Nico

Gemakkelijk

Handig alle soorten in 1 opzicht

Oke

Helemaal goed, makkelijk en duidelijk, geen probleem met bestellen

Prettig

uitstekend

snel geleverd

De bestelde kerstzegels werden snel bezorgd.

Het was makkelijk om kerstzegels te bestellen en de bezorging ging sneller dan aangegeven.

Snel bezorgd, goed verzorgd

Als boven.

Snelle levering.

Prima product en een dag eerder bezorgd dan beloofd.

Heb postzegels met eigen foto besteld. Heel mooi!

de aangegeven afleverdatum klopte niet met de werkelijke afleverdatum

het was me niet duidelijk in de bevestigingsbrief van post nl ik hoe mijn bestelling afgeleverd zou worden: pakket of brief. Gezien het feit dat er geen track en trace vermeld was, had ik wellicht moeten snappen dat het een brief werd. Door die onduidelijkheid en het te laat ontvangen, heb ik diverse keren met de klantenservice contact gehad. Gelukkig is het allemaal goed gekomen.

Heb mijn bestelling niet ontvangen!!

Heel jammer. Verheugde me erop. Komen de zegels nog??

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag