Belofte niet waarmaken

De belofte is vóór 20:00 uur besteld, morgen in huis. Woensdagavond besteld (voor 20:00 uur) en op dinsdag nog steeds niet in huis. Dat zijn drie bezorgdagen...

Snel gevonden

Product dat ik zoek is snel gevonden!

gewoon goed

zie boven

Mooie postzegels!

Er zijn niet veel verkooppunten voor bijzondere zegels.

Geef dan geen te verwachten bezorgingsdaum

3 sets postzegels besteld. Zouden 9 en 10 januari bezorgd worden. Heb slechts 1 setje ontvangen op 11-1. Hopelijk morgen de andere 2 sets.

Op tijd en snel.

Niks ontvangen

Mijn bestelling is nog steeds , dat hoop ik althans, onderweg. Zeer treurig. Zoals de algehele bezorging de afgelopen periode !

Meestal goed, soms teleurstellend

De webshop is voor postzegelliefhebbers een winkel waar je graag komt. Ruim assortiment, prachtige zegels, om te smullen. Eerst even wennen, je bestelt soms gestempelde zegels, terwijl je postfrisse zegels wilde, dat onderscheid kan ook grafisch duidelijker worden gemaakt. Wat mij het meeste stoort? Dat er na de bestelling een bevestiging volgt met een vermoedelijke afleverdatum. Steeds wordt die afleverdatum niet gehaald en dat wordt als uiterst irritant ervaren.

veel keus, praktisch en snel geleverd

Veel handiger dan in de winkel waar veel niet aanwezig is voor mensen zonder pc echter lastig / niet te doen dus Winkels blijven noodzakelijk!

Na 6 dagen nog geen levering.

7 Januari postzegels besteld. Nu nog niet aangekomen. Is slecht of wordt geen levering. Dus meer dan 1 ster kan ik er niet van maken.

Goed, maar 10 januari heb ik de bestelde postzegels - Molli - niet ontvangen.

Op 10 januari 2025 heb ik de bestelde set postzegels - Molli - niet ontvangen!

Niets ontvangen

Zelfs iets vanuit PostNL is al moeilijk blijkbaar.

snel bezorgd en goed en mooi verpakt

prima ervaring!

De bestelde postzegels heb ik snel ontvangen en er werden geen verzendkosten berekend.

Niks

Iets besteld, niks ontvangen

kan beter qua aanbod

Postzegels besteld. Het aanbod is helaas beperkt i.t.t. vorig jaar. Het bestellen verloopt prima en de levering is supersnel.

Zou 10 jan. binnenkomen. Nog steeds niks ontvangen.

De laatste tijd ontvang ik vaker geen post terwijl het wel op de app staat. Soms krijg ik het pas dagen later of helemaal niet.

Nog niets ontvangen?

Ik zou mijn bestelling 10 januari ontvangen, maar in mijn PostNL app zie ik niet dat mijn bestelling onderweg is en het is vandaag 13 januari?

Leuk die persoonlijke postzegels !

Zo leuk om als kado die persoonlijke postzegels maken, mn dochter vond het geweldig. ♡

Prima in orde en gemakkelijk in gebruik

Is oké

Goed geregeld, klantvriendelijk en komt afspraken na

Overzichtelijke webshop

Goede webshop en gemakkelijk te bestellen en altijd snelle levering

Jullie webshop is grandioos

Uitstekende webshop, duidelijk en overzichtelijk Na het bestellen wordt je keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Nadat deze is aangeboden bij PostNL voor bezorging moet je maar afwachten wanneer die bezorgd wordt

13 dagen na de bestelling nog steeds niks ontvangen

Heb op 31 december 2024 10 postzegels via jullie website besteld. Heb ze tot op dit moment (13-01-2025) nog niet ontvangen. Morgen is het bestel tijdstip 2 weken geleden. Dat is wel heel erg lang en slecht

Aanbod leuk, levering matig

Zoals alles met Post.NL laat de bezorging van pist sterk te wensen over. Ook de postbode hier aan de deur komt wanneer hij zin heeft of niet dus…..

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag