Overzichtelijke site. Makkelijk kiezen en betalen. Snel de bestelling bezorgd. In een woord TOP.

Makkelijk en snel

De verhuiskaarten kwamen snel in de brievenbus

Data van Postzegeluitgiften kloppen niet altijd.

Site werkt niet goed

Bij het zoeken naar de nieuwste postzegels kwam ik NIET bij de zegels van 2026, maar bij de laatste van 2025. Ba het verschillende keren te hebben geprobeerd, bleef het onmogelijk. Hoe inkopen een gegeven moment toch bij de eerste uitgaven van 2026 gekomen ben, blijft een wonder. Ik vond ze ergens tussen de uitgaven van 2025. En ook nog het cadeau werd weer niet toegevoegd

Makkelijk, zonder de deur uit te gaan postzegels kopen.

Ik kon makkelijk postzegels bestellen en ze zelfs zelf ontwerpen. Zeker aan te bevelen. Ook de andere zaken kunnen makkelijk geregeld worden.

Goede levering

Goede levering, maar geen nota van geleverde producten

Jammer dat de postkantoors zijn opgeheven.

Prima om op deze wijze leuke postzegels te ontvangen, maar jammer dat er geen rekening bij zit Of ergens te downloaden valt.

Helder aanbod, op tijd aangeboden

Snelle verwerking

Superleuk om speciale postzegels te kopen

Bestellen is eenvoudig en er is veel keus. Omdat ik veel kaarten verstuur, vind ik het leuk om de speciale zegels te kopen. Jammer vind ik echter dat bij het gebruiken van deze leuke postzegels ik ineens bericht thuis krijg dat ik niet genoeg Porto heb betaald. En een boete moet betalen! gewone verjaardagskaart in envelop!!! boete bedraagt 5,60€ Koekoek!!!

Snel en efficient

Regelmatig bestel ik postzegels die prompt na hooguit twee dagen in de bus liggen. Zodoende kan ik papieren felicitaties blijven sturen en posten in de brievenbus om de hoek

Redelijk goed

Mijn ervaring met de post is goed maar niet super goed. Een ervaring is dat ik een boete of nabetaling kreeg terwijl ik wel degelijk een postzegel had gekocht en correct op de brief had genoteerd. Nadat ik bezwaar had gemaakt is het ook alsnog gecorrigeerd. Ook vind ik post NL nogal traag, vanaf het moment dat ik de postzegels heb besteld/gekocht duurde het een week of 5/6 voordat ik de pakketjes kreeg.

Geen antwoord gekregen op vraag

Ik heb een vraag gesteld aan de klantenservice en geen enkele reactie gekregen.

verrassende keus aan postzegels

Ik zocht postzegels en vond een heleboel verschillende, leuk om uit te kiezen. Overall vind ik het niet de meest overzichtelijke website ... maar ik ben geen website-ontwerpen en weet niet zo goed hoe het anders kan. De openingspagina van de webshop voelt voor mij niet logisch. Te grote afbeeldingen? Nou ja, ik kwam voor postzegels en die heb ik, hele leuke zelfs!!

track&tracé code werkte niet correct

Voor 2 dezelfde artikelen 2 codes waardoor de link niet werkte. Kon ook niet een deel kopiëren. Na overtypen kreeg ik een tijd begin avond. Bezorging was begin middag.

zeer snelle bezorging

Ik had postzegels nodig en ze waren er supersnel!

Vlotte snelle levering

Verpakking erg groot in verhouding tot het bestelde artikel. Dit zou meer op maat kunnen.

Product niet geleverd

Klantenservice vriendelijk maar geen inzicht of oplossing gegeven.

Niets op aan te merken.

Betrouwbaar.

Ik kan hier postzegels kopen die ik niet ken vinden bij een postagendschap

Fijn dat ik ook online postzegels kan bestellen

Makkelijk bestel en snel geleverd

Probleemloze service

Bezorging gaat snel!

Postzegels bestellen is prima en snel geregeld. Bestel ook regelmatig eigen met een eigen afbeelding omdat ik het aanbod saai en zakelijk vind.

WEBSITE GOED MAAR AFLEVERING SLECHT

De webshop is goed maar ik heb maar een van de twee bestellingen ontvangen, De postzegels met mijn eigen afbeelding wel maar de zegels met de afbeelding van de Koning tot op heden niet. Ik heb beide betaald dus zou ik de andere zegels ook graag tegemoet zien.

Makkelijk en goed

Goed gedaan