Laden reviews...
2.519 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen vooral positieve ervaringen met snelle leveringen en een gebruiksvriendelijke site. Klanten prijzen de kwaliteit van de postzegels en de overzichtelijkheid van het bestelproces. Er zijn meldingen van vertragingen en leveringsvraagstukken, maar die komen minder frequent voor. Over het geheel genomen blijft de indruk positief en betrouwbaar.
Ik bestelde bij PostNL een flinke hoeveelheid persoonlijke postzegels. Eerst kreeg ik steeds een foutmelding bij het uploaden van mijn afbeelding, zelfs bij verschillende geschikte formaten, bestandsindelingen en browsers. Nadat het uiteindelijk ineens lukte, duurde het ruim 1,5 week voordat ze binnenkwamen. Nogal een verschil met de geadverteerde 2-3 werkdagen. Ik ben er meerdere keren met de klantenservice over in contact geweest, die me telkens afwimpelde. Pas toen ik aangaf dat ik de bestelling wilde annuleren, kreeg ik ineens een melding dat de bestelling verzonden was.
Simone
Eindhoven
heb 11-8 zegels besteld, ze zouden 14-8 geleverd worden, kreeg ze uiteindelijk na 4 telefoontjes en 3 case nummers later, op 27-8 de bestelde zegels geleverd , dit verdiend niet echt een schoonheidsprijs.
joke martens
ETTEN-LEUR
Ik vond het een heel leuk idee om een eigen postzegel te maken. En ik had het ontwerp klaar, maar de site wilde niet verder op een gegeven moment. Toen heb ik een nieuwe geopend. Maar die deed het zelf. 2 dagen later lukt het alsnog wel. Het is dat ik een doorzetter ben, maar anders was ik gewoon opgehouden. Ik denk dat het nog iets met de IT dingen niet goed gaat. Het is een enorm leuk concept, maar het moet wel vlekkeloos kunnen geschieden...
Cor
Alkmaar
Ik kijk iedere dag op deze app, omdat ik graag weet wanneer bepaalde brieven/pakketjes afgeleverd worden. Nu heb ik wel een vraag, waarom niet alle aangetekende brieven of pakketjes worden vermeld. Dat is wel jammer vind ik, omdat je dan toch verrast kunt worden.
Hans
Oudenbosch
Persoonlijke postzegel is een leuk product, maar zonder duidelijkheid over doorlooptijd te geven verwacht ik niet dat het 1 week duurt voordat er iets wordt verstuurd
Wilfred Veldhorst
WOERDEN
Ik heb, voor de derde maal dit jaar, 100 postzegels besteld. Dat gaat heel gemakkelijk via de webshop. En de volgende dag lag de bestelling al in huis, sneller kan het niet. 'k Heb nog wel een opmerking.....Ik stuur nog heel veel kaarten. Het zou wel leuk zijn om dan wat korting te krijgen op de postzegels..... Fijne dag en groet! Henk Brouwershaven
Henk
Brouwershaven
Product maken en bestellen ging goed. Maar het ontvangen duurde helaas erg lang.
Anne
Aalten
Slecht bereik klantenservice. Bij eindelijk bereik, zeer slecht verstaanbare medewerksters.
Cees
Veldhoven
Eenvoudig besteld en snel geleverd
Ybbe
Woubrugge
Bestellen van gepersonaliseerde postzegels werkte niet. Er was een fout in de editor waardoor hij niet naar de volgende optie’s ging. Na lang chatten met “Daan” de online robot eindelijk een goede nummer gekregen die wel werkte. Gebeld met klantenservice. Een meneer aan de lijn die ontzettend kortaf was en geen moeite deed om een oplossing te vinden. Enige wat zijn oplossing was “u wordt binnen 10 dagen gebeld om dit te bespreken.” Paar dagen later opnieuw geprobeerd. Uiteindelijk gelukt. 18 augustus besteld. Het is pas 28 augustus verzonden!!! 10 dagen later. Schandalig!!
Handan Karaca
Alblasserdam
Het heeft een volle week geduurd en de levering is direct naar postkantoor gegaan terwijl ik er klaar voor zat. Belachelijk. Ben net bevallen en waren de postzegels voor geboortekaartje, heeft al met al veel te lang geduurd en zeker niet voor herhaling vatbaar.
Carlijn
Dreijer
Persoonlijke postzegels zijn een week later bezorgd dan gepland. Ik ontving geen informatie van PostNL over de vertraging en n had dus geen idee wanneer ik de bestelling kon verwachten. Ook kon ik online niet vinden onder welke voorwaarden ik mijn bestelling kon retourneren. Het kostte 3 pogingen om via de telefoon een collega te pakken te krijgen die ne dit kon vertellen.
Nadia
Rotterdam
Het resultaat (de postzegel) was heel geslaagd alleen moest ik er vervolgens lang op wachten voordat Ik het daadwerkelijke resultaat in mijn handen kon houden omdat het bezorgen op zich liet wachten.
Yvonne
Leunen
Makkelijk bestellen. Ruime keuze op overzichtelijke site. Bezorging mag ietsje sneller
jeewee
nijmegen
De levering van de artikelen kan sneller en accurater.
J.
Dordrecht
Ik heb twee vellen postzegels besteld en per ongeluk mijn oude adres gebruikt. Vervelend dat ik dat (ruim voor bezorging), niet meer kon aanpassen en dat het pakketje ook niet traceerbaar is.
Rowan
Zoetermeer
De bevestiging van mijn bestelling duurde bijna twee dagen en daarmee ook de verdere procedure van levering
Servaas
Rotterdam
Als je niet meer in staat bent om even boodschappen te doen, is het heel fijn dat je op deze manier toch geholpen wordt.
Elisabeth
's-Gravenhage
Prima en overzichtelijk te bestellen en betalen.
Peter
Amsterdam
precies zoals besteld
gerard
HEERHUGOWAARD
René
Lelystad
Het duurde naar mijn idee best lang (een kleine week) om een eenvoudige bestelling als postzegels geleverd te krijgen.
28 August 2026
Jos
Amsterdam
Er werd bezorgd op een ander adres dan het adres van mijn account!!! Hoe kan dat? Ik zou minder dan 1ster gevdn, maar dat kan niet. Ook slecht dus.
28 August 2026
M Merk
BATHMEN
Beste mevrouw, heer, Op jullie webshop was ik op zoek naar etiketten om op zware pakketten te plakken, waarvan jullie aangeven dat deze daar op moeten. Deze etiketten waren echter niet te vinden dus ook niet te bestellen via de webshop. Via de klantenservice kwam ik erachter dat deze momenteel niet op voorraad zijn. Handig zou zijn als je ze dan wel kan vinden, maar dat op de webshop aangegeven wordt, dat ze op dit moment niet leverbaar zijn.
27 August 2026
Caroline
Utrecht
Op 21 aug. 2 x art. 430962 Besteld! Zou op 24 aug. Geleverd worden. Pas op 26 aug ontvangen!. Op 25 aug. en tevens 26 aug. werd ik iedere dag circa 3 uur aan het lijntje gehouden door extreem domme, zo niet achterlijk geprogrammeerde Postnl-Chatbot "DAAN" Tevergeefs verzocht ik circa 45 keer mij naar menselijke adviseur door te schakelen waarna alsmaar opnieuw achterlijke herhaalvragen werden gesteld over postcode van ontvanger, post code verzender PostNL WEBSHOP en tientallen nutteloze herhaalinformatie. Ik raad klanten van POSTNL aan nimmer zaken te doen met POSTNL. Basta.
27 August 2026
Willem Albert ROMMEL