Tevreden

Bestelling gaat gemakkelijk en wordt ook binnen afgesproken tijd afgeleverd!

Eerste keer dat ik iets bestel Postnl

Eevoudig om te bestellen

Kan beter

Nog niets ontvangen !! Woensdag jl besteld, nu maandag, Bezorging dus niet optimaal, wacht nog 1 dag, neem contact op als bestelling er dan nog niet is. !!

Ellenlange levertijd

Levertijd is erg lang. En dan op de afgesproken bezorgdatum is het er nog niet. Pas 3 dagen later komt het dan uiteindelijk binnen. Je kan het niet volgen dus je hebt geen track en trace niks.

Postzegels besteld, snel geleverd

Dubbel

Het is een vreemde ervaring als je standaard postzegels besteld en het een week duurt voordat deze door PostNL geleverd worden. Op hetzelfde moment bestel ik postzegels met eigen ontwerp en deze werden 2 dagen later al bezorgd!? Voor mij is dat heeel vreemd!

Supersnelle levering

Gemakkelijk bestellen bij de webshop en snel geleverd.

Altijd goed en snel

It took about 10 working days

I’m happy with the stamps except for the delivery time was too long

Ik vind het lang duren vooordat ik de kerstpostzegels onvang.

Normaal ben ik heel tevreden hoor.

Veel leuke zegels

Prima ervaring Moet alleen lang wachten op 2e deel van de bestelling

Nog niet aangekomen

Kan het beter in een winkel halen.

Snel gevonden wat ik zocht en snelle levering!

Snelle levering!

Ik had postzegels besteld. Deze werden de volgende dag netjes afgeleverd op het adres dat ik had opgegeven. Zou nog fijner zijn als ik ook via de Nederlandse site, Nederlandse feestdagenpostzegels kan bestellen en laten bezorgen in België. Dat kan helaas niet. Verbetersuggestie!

Bestelling snel geleverd

Overzichtelijk en klantvriendelijk

Ik koop altijd postzegels in de webshop. Die zijn gemakkelijk te vinden en te bestellen. Ik vind het wel jammer dat je voor 1 vel tegenwoordig portokosten moet betalen. Dat vind ik een beetje PostNL onwaardig.

Zeer prettig en behulpzaam persoon aan de telefoon

Behulpzaam en geduldig en goede uitleg, dank je wel, ik was er blij mee.

vlotte verzending en bezorging

Kerstzegels besteld. Ruim 24 uur later had ik ze in huis. Conform wat werd aangegeven.

duidelijke info

Prima.

Snel geleverd.

Prima afgehandeld

Prima en duidelijk

Gemakkelijk iets te bestellen

Het duurt erg lang voor de postzegels er zijn.

Postzegels opsturen zou toch niet zo lang hoeven duren.

leuk

ik hou van schrijven, ik hou van de post, ik hou ervan om mijn brief mooier te maken met een bijzondere zegel (gevolg van vroegere hobby: verzamelen)

Slecht

Een week geleden besteld, maar nog geen postzegel gezien!

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag