Ik heb nog niets ontvangen
Nog niets ontvangen en 1.) zending is niet te tracken en 2.) verzenddatum staat niet in "mijn bestellingen"
Michiel
van Rij
Laden reviews...
2.507 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 30.027 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,9
Review overzicht
De reviews tonen vooral positieve ervaringen met snelle leveringen en een gebruiksvriendelijke site. Klanten prijzen de kwaliteit van de postzegels en de overzichtelijkheid van het bestelproces. Er zijn meldingen van vertragingen en leveringsvraagstukken, maar die komen minder frequent voor. Over het geheel genomen blijft de indruk positief en betrouwbaar.
Michiel
van Rij
Duidelijke side, eenvoudig om te bestellen
gerald
hasselt
Makkelijke navigatie i.c.m. een eenvoudig bestelproces. Producten zijn goed zichtbaar met prima bijbehorende omschrijvingen en/of toelichting.
Tinus
Monster
Mijn verwachting was 2 velletjes met postzegels te ontvangen. In dit geval ging het om 2 tegeltjes. Aangezien ik ze wel leuk vind maak ik daar geen probleem van. Ofwel de beschrijving was summier ofwel ik heb iets over het hoofd gezien. Maar nogmaals: ik maak er geen probleem van maar zal bij een volgende bestelling en bij twijfel van te voren contact opnemen.
Miriam van Leemput
Rotterdam
Het is dat ik het met relatief veel tijd bij u MOET kopen, want bij het postpunt HEMA, hebben ze geen voorraad zegels en kennen ook de bijplakzegels niet. Dus; geen goede service van Postnl. Uw dienst in Groningen kan wel goed werken, maar het systeem niet Armoede bij de post, met de hoogste Europese tarieven.
Frank
Oss
Bestellen en bezorgen is zeer gemakkelijk. MAAR wij hadden liever de oude icoon buitenlandse zegels met plak kant - deze nieuwe zijn saaie en je moet ze likken. Graag een keuze in de webshop!
MG
Bennebroek
altijd de laatste informatie de Collect club is mijn favoriet heel leuk om ander zegels te gebruiken
INEKE VAN HEUSDEN
DEN HAAG
Tevreden
Nk
Spijkenisse
Kan geen mening geven omdat ik het nog niet heb ontvangen dus we wachten maar af
Henk
Oudkarspel
Pakketje keurig afgeleverd was goed verpakt
André van Wingerden
HENDRIK-IDO-AMBACHT
Ik heb een keramiek postzegel besteld maar het wordt op de verkeerde adres bezorgd maar ik heb het juiste adres op gegeven later nog een paar keer mijn juiste adres op gegeven en alles zou in orde komen maar niet dus zelfs mijn betaling zou terug gestort worden niet dus ik hoop dat het als nog op gelost wordt.
Andries
Amsterdam
De ontwerpen en de onderwerpen van zegels zijn vernieuwend en fraai en origineel zoals nu de Delftsblauwe 'postzegel'.
Han
Nijmegen
Ik bestel mijn postzegels , de opvolger van de _ 2 _ , altijd online. Deze is hier niet te krijgen, het gaat om de zegel van 50 tot 350 gr. de bestelling gaat altijd prima.
Winnie
Oudewater
Het was wat langer wachten, maar netjes verpakt en bezorgd ontvangen. Ik zag het aangekondigd in de app en daardoor in shop geweest. Verder niet gekeken naar assortiment.
Marije Blokdijk
Heerhugowaard
netjes geregeld
Wil Kok
Amsterdam
Goede service en goed verpakt
Wendy
Amsterdam
Nooit eerder in de webshop geweest, toch door een goeie promo 4 Delft’s blauwe porseleinen postzegels gekocht
M
Rotterdam
Door het op tijd attenderen van een collectorsitem was ik op tijd met bestellen. Goed verzonden waardoor het een wwardevol item voor miv is.
Wim
warnsveld
Snelle bezorging en het product is heel mooi.
Ria
Utrecht
Een goed bedrijf. Nooit problemen met bestellingen.
Lck
Stellendam
Als verzamelaar vind ik het soms lastig om bijvoorbeeld de PDF-versie van Collect te vinden en dat is eigenlijk zonde want het is een mooi blad. Ook heb is een enkele keer moeite met de acties, zoals een gratis postzegelvel. Maar voor de rest: top!
Dick van Suijlekom
Veldhoven
Leuk kadootje gekocht voor onze dochter.
Alma
Vrouwenpolder
Makkelijke website, overzichtelijk
Hans bergh
Blaricum
Bij het vel zelfklevende postzegels Caribisch Nederland Vogels van Saba is de achterkant niet los te krijgen. Ik moest de postzegel compleet met achterkant met lijm op de envelop plakken. En zo is het hele vel. Flora Sint Eustatius is wel goed.
A.J.Rietbergen
Amsterdam
na bestelling binnen paar dagen geleverd
Wim Holleman
Ede