De foto postzegels, zijn super mooi. Een hele boel mensen weten het niet eens dat het kan. Het is heel persoonlijk om een brief of verjaardags kaart te krijgen, met één foto postzegel.

Klacht – Bestelling persoonlijke postzegels niet ontvangen

Beste PostNL, Op zondag 26 oktober 2025 heb ik persoonlijke postzegels besteld, bedoeld voor de geboortekaartjes van onze zoon. Volgens de bevestiging zou de bestelling op 29 oktober 2025 worden bezorgd, maar vandaag (2 november 2025) heb ik nog niets ontvangen. Daarnaast heb ik geen Track & Trace ontvangen, wat vreemd is gezien het bestelbedrag van ruim €50. Ik heb inmiddels twee keer contact gehad met de klantenservice: de eerste keer werd gevraagd om geduld te hebben, de tweede keer werd bevestigd dat er iets fout is gegaan bij de verwerking. Door deze fouten konden we onze geboortekaartjes niet op tijd versturen, wat erg teleurstellend is.

Ik ga liever naar n postkantoor

Ik wilde een brief naar Duitsland sturen. Daar moeten 2 internationale postzegels op. Ik wandelde naar van t ene postkantoor (Arnhemsestraat) via de Plus (klantenservice was vroeger ook postagentschap) naar t volgende postkantoor (Hellestraat) in Amersfoort. Alle drie opgeheven. Als je googelt bestaan ze nog wel en krijg je telefoonnummer en openingstijden! Uiteindelijk via de webshop 5 postzegels gekocht. €2.95 portokosten!

Eigen postzegels

Ontzettend leuk om eigen postzegels te kunnen maken welke ik gebruik voor het versturen van ansichtkaarten via Postcrossing.

Makkelijk en duidelijk

alles gewoon goed.

Leuk

Ik vind het leuk om mijn correspondentie te voorzien van aparte zegels. Mijn bestelling heb ik nog maar gedeeltelijk ontvangen

Prima @

Kinderpostzegels besteld. Deze kwamen keurig verpakt op tijd aan

Waardeloos

bezorging van een pakket van €2300 zonder handtekening onder de carport gedonderd, gesneden écht niet, klacht ingediend en de opmerking dat dit doorgegeven zal worden aan de bezorger is natuurlijk meer dan waardeloos. Ik ben ontzettend ontevreden en hoor ook van collega’s dat jullie zo omgaan met bezorging van eigen gemaakte postzegels die op zich een kapitaalkosten in deze hoeveelheid echt waardeloos.

Tot volle tevredenheid

De beste postzegel

Bij postnl

Goed hoor

Te weinig aanbod in natuur postzegels. Snelle service.

Volop keuze

Ik heb postzegels besteld . Keuze genoeg

Netjes en snel bezorgd

Zeer tevreden over deze manier van postzegels uitzoeken, bestellen en aan huis laten afleveren. Maar helaas voor u beveel ik never nooit nada niets aan niemand aan. Dat is voor mij gewoon de verkeerde vraag.

prettig

Bestelling netjes en tijdig geleverd

Postzegels

Perfect verpakt, leuke postzegels, snelle levering!

redelijk op tijd

netjes

Prima website

De website is overzichtelijk, duidelijk, gebruiksvriendelijk.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen!!!!

Ik heb rode tiewraps besteld, maar heb deze nooit ontvangen. In het verleden heb ik ook vaker postzakken besteld, maar ook nooit ontvangen.

makkelijke webshop

Gepersonaliseerde postzegels besteld. Met de beperkte mogelijkheden toch een leuke postzegel gemaakt. Bestellen gaat makkelijk. Levering laat echter wat op zich wachten.

Duidelijk en correct

Zie boven

Overzichtelijk

Overzichtelijk en snelle levering

Zeer ontevreden

Site is volstrekt onbetrouwbaar!

Gewoon goed

Goed en makkelijk in gebruik

De juiste zegels zoeken k9st wat energie, daarna is alles perfect

Waldorpstraat 3