Jammer

19 december kerstzegels besteld…. 24 december nog niet binnen… Ik heb wat bij BOL.com besteld en dat was binnen 24 uur bezorgd.

Dacht vanuit de app postzegels te kunnen bestellen, maar nee eerst even inloggen

Prutswerk

Waardeloze bezorging

Postzegels besteld bij PostNL. Normaal zijn die er na een dag. Nu na 8 dagen nog steeds niets ontvangen. Melding proberen te doen via de chatbox, maar die snapt er natuurlijk weer niets van. Waardeloos. Dit is de laatste keer geweest.

Snel

Makkelijk

Waardeloos

Ik heb 10 postzegels besteld. Er werd vorige week per mail beweerd dat ze onderweg waren, maar ze zijn er nog steeds niet.

Snel en makkelijk

Postzegels besteld andere dag geleverd

Waardeloos

Op 18-12 mapje kerstzegels besteld, op 23-12 nog niet ontvangen; klantenservice geeft niet thuis (wat een waardeloos iets, die chatbox). Kortom: blijkbaar weggegooid geld. 't Zou PTT-Post sieren als er adekwaat gereageerd wordt op deze beoordeling.

Hopeloos

Bestel donderdag 18-12 voor 20u kerstzegels, met de belofte dat ze volgende dag bezorgd worden. Niets van dat alles, dinsdag 23-12 ontvang ik ze pas! Dus te laat om nog wat kaarten op tijd bezorgd te krijgen. Post.nl, hartelijk bedankt !!!!

17 december besteld, 24 december niets ontvangen

Helaas kan ik (nog) niet achterhalen of de bestelling (internationale postzegels)nog geleverd gaat worden. Bij deze bestelling is namelijk geen track en trace. Voorheen betere ervaring met de webshop.

Snel

Snel en makkelijk besteld. Moest alleen in de app wel even zoeken hoe ik de postzegels kon bestellen.

Nog steeds niet geleverd

nix binnen

direct duidelijk

makkelijk te vinden wat ik zoek

verbeteringen te behalen

Ik krijg zakelijk de nieuwsbrief, dus ook de aankondiging van de decemberzegels en dat je bij aankoop van 2 vellen decemberzegels een sprookjesboek cadeau krijgt. Ik ga direct naar de webshop en de sprookjesboeken zouden "helaas uitverkocht zijn". Ontzettend slecht natuurlijk. Het PostNL-punt hier in het dorp had er nog wat en gaf aan dat die ook al direct worden opgekocht en verdeeld. Dat is geen manier van doen natuurlijk. De site is verder erg traag. En tot slot natuurlijk een uiterst slechte zaak dat de postzegelprijs ieder jaar exorbitant stijgt. Het slechte management en het excuus dat er minder brievenbuspost wordt verstuurd en dat de tariefverhogingen zou moeten rechtvaardigen is natuurlijk een giller, want dit is een neergaande spiraal. Waar mijn klanten vorig jaar nog kerstkaarten bestelden in mijn webshop, geeft iedereen nu aan dat ze niet meer aan fysieke kaarten beginnen door de torenhoge tarieven, zelfs van decemberzegels. Uiterst triest.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, maar krijg wel deze mail..

Ik heb recent een bestelling geplaatst, bestellen ging prima en makkelijk, maar helaas nog niet ontvangen na 1 week. Webshop is verder goed!

Bagger

Ik kreeg geen terugmelding van mijn bestelling. En nog steeds niks ontvangen. Het was voor mij behoorlijk onduidelijk hoe ik contact kon krijgen over de status van mijn besteling. Uiteindelijk is het toch gelukt iemand aan de lijn te krijgen: die zegt dat ik moet afwachten. Er is een case nummer aangemaakt (35505157). Maar in mijn account is dat meteen gesloten! Inmiddels heb ik de zegels maar bij de Primera gekocht, want ze zijn nog steeds niet berzorgd. Jammer van de 48,40. Zeer teleurstellend.

Prima en snel.

Lekker makkelijk.

Ik woon hier pas kort. Ik ben heel tevreden over de postbezorging in Badhoevedorp. Heel wat beter dan in Burgh-Haamstede, waar ik vandaan kwam.

Nette aflevering.

Het bestellen vd december zegels en de gewone postzegels is prima verlopen.....ook het bezorgen binnen 3 werkdagen werd nageleefd en de postzegels kwamen keurig verpakt in een extra envelop!!

Matig kan nergens reclameren zonder trap en track code

2 producten tegelijk besteld. Eentje, waar de wachttijd 2 dagen was, de persoonlijke zegels wordt binnen 3 dagen geleverd en de decemberzegels bestelling is nog steeds niet binnen. Zie hieronder de mails Beste klant, Zoals je van ons gewend bent, zullen we je bestelling met nummer 2003413114_C004622983 zo snel mogelijk afleveren. De verwachte leverdatum is 19-12-2025. Onderstaande producten gaan naar dit afleveradres Gert-Jan Maessen Akkerwinde 10 5913DE VENLO Netherlands Artikelen Decemberzegels 2025 (20x) vel Artikelnummer: 451061 Aantal: 1 Beste klant, Zoals je van ons gewend bent, zullen we je bestelling met nummer 2003413114_C004622984 zo snel mogelijk afleveren. De verwachte leverdatum is 20-12-2025. Onderstaande producten gaan naar dit afleveradres Gert-Jan Maessen Akkerwinde 10 5913DE VENLO Netherlands Artikelen Pers. Postzegel NL Zelfklevend Artikelnummer: 782543 Aantal: 1

Ik bestel altijd mooie postzegels via PostNL Webshop

Prima service! Alleen jammer dat een aantal postzegels nú niet beschikbaar waren!

Niet goed

Mijn Kerstzegels zijn niet geleverd

Klote

Beste van KPN de rest is enkel " zakkenvullen en klagen "

geen levering

op 17 dec bestelde ik 40 kerstzegels, zou op 19 dec geleverd worden. Nog niets ontvangen, maar ik zag wel de foto op de app voorbijkomen

Makkelijk bestelling te plaatsen .....

Het was duidelijk en makkelijk om mijn bestelling te doen. De bestelling verder op tijd en in goede orde ontvangen, Jammer dat mijn bestelling niet bij mijn voorkeurs Postnl-punt werd afgeleverd maar ongeveer 5 km verder ....

Teleurstelling alom

Ik ben op 17 dec kerst zegels besteld en gedacht dat die wel op tijd bezorgd zouden worden. Het is ondertussen 23 dec en heb nog niks ontvangen. Nieuwe postzegels maar gewoon op het postkantoor gekocht. Kaartjes zijn op tijd aangekomen maar ik heb geen idee hoe ik mijn 24 euro terug ga krijgen.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag