prachtig!

Wilde wel eens wat anders qua postzegels. Maar deze overtreffen mijn stoutste verwachtingen

Uitstekend!

Makkelijk te bestellen, wordt de volgende dag al bezorgd.

Geen normale bijplakzegels te koop

Het is al bezopen dat de Postnl-punten geen bijplakzegels kunt kopen. Dat kan kennelijk alleen bij de webshop, tegen betaling van extra verzendkosten -- ook al bezopen. Dan blijkt dat de bijplakzegels alleen te koop zijn in de waardes 1, 2 en 5 cent. Voor het bijplakken van 39 cent heb je dan ten minste 8 bijplakzegels nodig. Hoe bezopen wil je t hebben?

Wordt helaas niet thuisbezorgd

Terwijl we thuiszijn krijgen we een niet thuis kaartje dat het pakje bij een PostNL punt ligt , slechte service terwijl we gewoon thuis zijn.

De keuze is reuze is bijzondere postzegels en verzenden

Ik bestel eind van het jaar altijd een aantal postzegelvellen met bijzondere of leuke plaatjes. Ondanks alle drukte eind december was alles binnen de gestelde termijn binnen. Dikke pluim voor PostNL. Alle dagen zijn de zorgmedewerkers in het nieuws maar ook alle complimenten voor de postbezorgers die er toch maar mooi voor zorgen dat ze het slechte en koude weer trotseren in deze wintermaanden.

Wat ik besteld hebt was goed, en snel. Volgende keer bestel ik weer.

Makkelijk zo postzegels bestellen

Makkelijk zo postzegels bestellen

Makkelijk

Steeds minder winkels die postzegels verkopen dus online is makkelijk

Ik heb nog niets ontvangen en contact met klantenservice is er niet

Ik heb niets ontvangen. Ik krijg de chatbot en daar kom ik niet uit. Die gaat in een geprogrammeerde loop. Een medewerker is niet te vinden. Graag contact.

Website is duidelijk. Makkelijk om te bestellen.

Handig en toch....

Laatst flink wat postzegels gekocht (vlak voor de prijsverhoging). Krijg ik eerst drie vellen en pas later de rest. Waarom niet in eens?

Handig

Handig in gebruik bestel vaker alleen verzendkosten gortig

Jammer dat jullie via post.nl versuren

Webshop is niets mis mee. Jammer dat jullie via post.nl cersturen. Kom er weer achteraanbellen omdat 50% van mijn bestellingen NIET is aangekomen. ( maar we weten al lang dat POST.NL er een zootje van maakt.

Makkelijk

Eenvoudig en makkelijk om postzegels te bestellen. Snel thuis bezorgd

Goed verstuurd

Ik bestel voor de prijsverhogingen altijd een voorraad postzegels. Alles is netjes verzonden. In de webshop heb je altijd meer keuze dan in een winkel.

Gemakkelijk eenvoudig en overzichtelijk

Als verzamelaar van postzegels kan ik voor mijn dagelijkse post een groot assortiment aan postzegels bestellen. Deze komen nadien weer in omloop als gestempelde zegel.

Lossen problemen snel en adequaat op

Helaas eerste keer pakket niet bezorgd (wel afgetekend door iemand...). Toen ik eenmaal door de klantenservice van postnl heen was en bij de postnlretail klantenservice was ben ik enorm goed en beleefd geholpen. De webshop zelf is ook erg gebruiksvriendelijk.

snel in huis

vandaag achter de pc besteld morgen als in huis

beperkt aanbod van gewone leuke postzegels

het is altijd even zoeken voor je leuke postzegels gevonden hebt

Alles goed te vinden tegen een redelijke prijs

Tevreden

Prima geregeld !

Door de weersomstandigheden kreeg ik de bestelling’s nachts om 1.30 uur !

Netjes verpakt en aangetekend

Neutraal Verzonden bij 2e lading 1e lading wel bedrijfslogo

Bij het plaatsen van één bestelling wordt de helft uitgeleverd.

De andere helft laat lang op zich wachten en is nog steeds niet geariveerd. Een "gesprek" met de chatbox levert geen uitsluitsel. Gelegenheid tot een telefoontje wordt pas geboden na oeverloze communicatie met de chatbox. Dan eindelijk een telefoonnummer. Ik word uiterst vriendelijk en informatief bejegend. Wat in het bestelproces niet wordt aangegeven is dat de medewerkster vertelt dat het ene postzegelvel geleverd wordt door post.nl zelf. Is per omgaande toegestuurd. Het andere vel komt van een externe producent.

Geen factuur bij bestelling

Het bestellen van postzegels ging prima, maar ik kan nergens een factuur vinden.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag