Zeer goed. Duidelijke website.

Zeer goed. Duidelijke website.

Moet er lang wachten

Drie artikelen besteld en betaald maar wacht nog steeds op mijn december kerstpostzegelmapje en een velletje kinderpostzegels

Niet ontvangen!

Helaas, de postzegels, die ik besteld heb, heb ik niet ontvangen....hopelijk gebeurt dat nog....

Inloggen is een crime, een opmerking plaatsen ook

Ik kan het helaas niet mooier maken. Vaak moet ik tot meerdere keren opnieuw inloggen, wat uiteindelijk ook niet altijd lukt (inloggegevens correct!). Zelfs het doorgeven van een technisch probleem lukt meestal niet. Ik wijk nu r.m. uit naar andere browsers om toch door te kunnen. Dat werkt, maar verdient geen schoonheidsprijs. Ben zelf professioneel ICT'er en weet waar ik op moet letten. Hopelijk volgende keer beter bericht, dan zal ik het zeker laten weten.

Geen oordeel kunnen geven.

Door alleen aanvragen van digitalepostzegel, is het moeilijk een oordeel te geven

Niet helemaal tevreden

Waarom bestelling niet boven brengen. Wij krijgen pas bericht als het beneden op de postbus ligt. Er is een lift dus kan hij het ook naar boven brengen

Super snel

In de avond e airfryer besteld volgende middag al in huis

Niet al te best

Als ik op maandagavond iets bestel en betaal dan komt er een mailtje dat de zending of vrijdag of zaterdag bezorgd wordt. Nu is het weer maandag maar nog steeds niets ontvangen. Kan het beter zelf gaan halen want dit is echt waardeloos

Helft order nog steeds niet ontvangen

12 dagen geleden besteld - zaterdag contact gehad met PostNL via chat want... belafspraak gevraagd maar niemand belt. Het gaat gewoon om postzegels internationaal. Gevraagd om zo snel mogelijke levering. Voortaan niet meer via de webshop, is echt hopeloos.

Lang wachten loont

Leuk om verschillende soorten postzegels te kunnen bestellen, wel jammer dat het altijd zo lang duurt eer de bestelling binnen is. Grappig dat er altijd een extraatje is als je drie of meer velletjes bestelt

ik heb npg niks ontvangen

ik zit nog te wachten op mijn besteling

Wat je nodig hebt, kun je vinden

Zie boven

Fijne service

Gemak dien̈t de mens!

Aanbevolen

Gemakkelijk kiezen, efficiënt bestellen, meestal prompte levering.

Een goede web shop

Ik had Kerst postzegels besteld en kreeg ze na 2 dagen bezorgt

Eenvoudig , vlot

De site is overzichtelijk en duidelijk. De handelingen eenvoudig (zelfs voor mij) . Resultaat is netjes. Bezorging vlot en netjes verpakt.

nog steeds niks ontvangen

heb kerstzegels besteld en betaald, maar nog steeds niet ontvangen.

Goede toegang en snelle levering

Zie boven

Niets ontvangen

Postzegels besteld, betaald, maar niets ontvangen, Probeer dan maar eens contact daarover te krijgen. Een niets begrijpende chatbox en verder niets.

Moeilijk zoeken

Ik zoek leuke zegels om post naar het buitenland te sturen, dat is moeilijk zoeken in de collect club. Verder duurt het nu erg lang, voordat ik de zegels in huis heb. Ruim een week, dat moet toch sneller kunnen.

werkt prima

Bestellingen correct en op tijd uitgevoerd.

Prima, en snel geleverd

Mijn bestelling was snel in huis

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website en vriendelijk in het ‘antwoorden’ op de postzegels die ik heb gekocht en de (bevestigingen) mails die ik daarover heb ontvangen

Ergste customer service ever

6 uur verloren aan customer service. Ga hier niet ook nog tijd aan besteden. Afgrijselijke dienstverlening. Ongelofelijk.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag