Weer mooie postzegels voor de Postcrossing

Ik bestel de postzegels voor mijn eigen verzameling (jaja, er zijn nog verzamelaars!). En ik stuur ze de wereld in met de Postcrossing. Ik krijg iedere keer erg leuke reacties op de postzegels. Op de ansichtkaarten plak ik 2 1NL zegels,. Ja, het is teveel maar de reacties zijn top en ik krijg op deze manier ook erg mooie zegels terug.

Zeer snel en kwalitatief goed werk.

hetzelfde als de tItel

mooie speciale postzegels in de webshop.

Hier zijn net wat specialere postzegels te koop dan in de winkel wat ik altijd leuk vind als je een kaartje verstuurd.

Werk perfect, al meerdere keren gebruikt

Werkt gewoon goed en overzichtelijk en ik vind het leuk om bijzondere zegels te plakken op de post die ik verstuur voor onze Star Trek vereniging, zie www.tfd.nl

Alles netjes geleverd

Ben tevreden over de levering

Voor de verzamelaar niet meer echt een hé ervaring!

Zegelaanbod te commercieel, vaak er niet uitspringend in design. Weinig consistentie in wanneer een mapje of speciaal boekje. Velletjes op de website nauwelijks goed te vergroten etc. Vragen uitsluitend beoordeeld uit de verzamelaars ervaring

Goed tevreden

Ik ben zeer goed tevreden met de bezorging , maar heb een vraag ? Waarom komen niet alle zegels tegelijk , maar in twee delen dit zou wel kosten besparend kunnen zijn. Ik begrijp ook dat niet alles uit hetzelfde magazijn komt , maar toch

Geweldige service

Artikelen snel en keurig geleverd.

Te duur voor 6 zegels, veertien euro

Ik dacht dat ik een velletje met 8 postzegels had betaald.

Leuk toch een kaartje /brief versturen met iets Leuks of moois

Heel prettig

Ik maak al best wat jaartjes gebruik van de webshop voor ook zeer zeker persoonlijke postzegels wat ik erg fijn vind.

Ik wilde VVV-cadeaukaarten bestellen voor iemand.

Ik wilde VVV-cadeaukaarten bestellen voor iemand en dat kon. Enige tegenslag. Het duurde een paar dagen. Dat vond ik jammer.

Overzichtelijk, snel en gemakkelijk

Ik bestel al jaren via de webshop van collect-club. Overzichtelijke website. Nooit problemen ondervonden met bestellen of leveren, gaat als vanzelf.

tevreden

tevreden

Geheel volgens afspraak

De zegels klopten zoals aangegeven.

Heerlijk gemakkelijk en snelle service

Slechte service

Heb postzegels besteld die erg prijzig zijn. En die ik snel nodig had. 9 juni besteld en 11 juni zouden ze geleverd worden. Gebeld de 13 de juni waren de postzegels nog niet geleverd. Kreeg te horen een foutje bij de verzending. Bij postnl mag dat niet gebeuren. Nu worden de postzegels opnieuw verstuurd. Niet erg handig als ik ze snel nodig heb. De postzegels worden alleen maar duurder en de service wordt slechter. De postzegels kan je ook niet in de winkel kopen. Dus je bent afhankelijk van de webshop. Laten hopen dat het voortaan beter gaat. Het liefst ga ik niet akkoord met mijn persoonsgegevens. Ik doe dat niet vrijwillig maar ik heb geen keus anders kan ik mijn mening niet geven over de webshop. Bij deze hoop ik dat u mijn gegevens niet gebruikt.

Snel

Zeer prettig bestellen

leuk om nieuwe zegels te zien

de bestelling liep dit keer gesmeerd kwam wel in twee delen maar heb alles in goede orde ontvangen

top!

netjes in gepakt en snel ontvangen.

helemaal goed

helemaal goed, alles in orde

I love all the good information you gave...

Always keep me posted on the new stamps coming out, were I leave I don't have the facility to sort out my stamps require. Best Regards

Makkelijk en snel.

Snel en makkelijk.

Omdat er steeds meer boekwinkels verdwijnen bij mij in de buurt , waar ik zegels kon kopen , is dit handig via de webshop.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag