Overzichtelijke website

Makkelijk te bestellen en alles keurig verzorgd.

Slecht

Kerstzegels besteld, na 5 dagen nog steeds niets ontvangen.

prima verzorgd

Snel en correct

Lack of tracking

I would have appreciated if there was a tracking number or any other way to follow where my ordered package is.

Duidelijk en makkelijk

Ik heb de kerstzegels besteld. Ging allemaal perfect, alleen op de website stond 15 december krijg je de bestelling. Mooi op tijd voor de kerstkaarten. Maar vandaag zijn ze er nog niet. 17 dec. Op de post nl app stond de envelop afgebeeld dus...... Ik hoop dat ze er morgen echt wel zijn, dan kunnen de kaarten nog op de bus voor de kerst Ik wacht het af, een andere keuze heb ik niet.

Frustrerend

Postzegels besteld, blijkbaar moet ik daarvoor tekenen. Bezorging, wordt uitgesteld, vervolgens "is het niet gelukt" zonder een poging te hebben gedaan. Wordt het bij een post.nl punt bezorgd in verband met kilometers, dus moet een ander de kilometers maken... Bovendien is het post.nl punt open van 10.00 tot 17.00 uur (korter dan een werkdag). Ik had de postzegels eerder in huis kunnen hebben als ik ze bij een supermarkt in de avonduren had gekocht. Fijn voor de feestdagen...

Snelle levering.

De kerstzegels waren sneller bezorgd dan in de brievenbus dan in de mail vermeld was. De verpakking was netjes en goed verzorgd.

Levering niet conform de informatie in de app

Op 15/12 zou de bestelling bezorgd worden in de brievenbus. Het is nu 17/12 en nog niks ontvangen. In de PostNL app staat ook niks over de aanstaande levering.

Goed en duidelijk.

Goed kunnen bestellen en op tijd geleverd

Ik heb mijn kerstzegels nog niet ontvangen. 15-12 zou ik hen ontvangen

Kerstzegels zou ik op 15-12 ontvangen. Ik heb nog niks ontvangen

Niet zo best.

Ik heb nog niets ontvangen, dus ik hoop dat het nog goed komt. [email protected]

Geleverd en op tijd

De bestelling wordt geleverd en is er een dag later. Wat ik jammer vind is dat je bij postzegels nergens een factuur kunt vinden... Soms heb je toch een bewijs van betaling nodig. En om decemberzegels te kopen als bedrijf een bedrijfsaccount aan te maken gaat wat ver.

Lekker snel en duidelijk

Super handig

Zit er nog op te wachten

11 december besteld nog steeds niks

Werkte goed en snel

Ik heb mijn postzegels niet ontvangen

Ik heb niets ontvangen. Ik kan het pakket ook niet volgen wat heel onhandig is. Zeer slechte ervaring.

Betrouwbaar

Overzichtelijk en eenvoudig bestellen.

Supersnelle service!

Supersnelle service!

Vlot te bestellen en vlotte levering.

Goed te vinden op de site. Makkelijk te bestellen en betalen. Vlotte levering.

Gemakkelijk en snel

Postzegels binnen 1 dag geleverd. Super.

Gemakkelijk en snel geleverd!

Na bestelling snelle en correcte levering.

Na 8 dagen nog steeds niets ontvangen

Op 11 december kerst zegels besteld. Op 19 december nog steeds niets ontvangen!!

Veel variatie in postzegels. Makkelijk te bestellen.

Er is veel variatie in het aanbod van postzegels. Het kost wat moeite om deze varianten te vinden. Bestellen, betalen en leveren gaan vlot.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag