Heeft een totaal van 30.138 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,9
Review overzicht
Positief sentiment73%
De reviews tonen vooral positieve ervaringen met snelle leveringen en een gebruiksvriendelijke site. Klanten prijzen de kwaliteit van de postzegels en de overzichtelijkheid van het bestelproces. Er zijn meldingen van vertragingen en leveringsvraagstukken, maar die komen minder frequent voor. Over het geheel genomen blijft de indruk positief en betrouwbaar.
Sterke punten
Duidelijke website en eenvoudige bestelling
Kwaliteit van de zegels
Gebaseerd op 120 reviews
Bestelling handig te plaatsen. Geleverd product is bar slecht
Bestelling is prima te doen. Echter het geleverde product is verschrikkelijk slechte kwaliteit.
De nieuwe priorityrouwzegels. Zijn niet of zeer slecht onbeschadigd van het stickervel af te pulken. En onbetaalbaar ook nog.
Nu moet nog blijken of ze idd prio binnen 24 uur geleverd worden. Ik heb een controlekaart aan mijzelf (uitvaartverzorger) gestuurd om te controleren of PostNl doet wat ze belooft en mensen ook grof voor laat betalen.
7 October 2026
Patricia Helsby-Notting
Prinsenbeek
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.
7 October 2026
Krzysztof
Rijswijk ZH
site is prima, levering duurt lang
ik zou wel een review willen geven, maar vooralsnog is mn bestelling van twee velletjes postzegels na 10 dagen nog niet geleverd.
Eva
Amsterdam
niet alles ontvangen
Ik heb 100 postzegels besteld en betaald en er maar 50 ontvangen
JCAM Boot
ROTTERDAM
Werkt goed
Maar zou ook fijn zijn, dat wanneer je inlogt in de app je je winkelmandje/favorieten kan zien.
Florette
Rotterdam
Geen hobby zonder goede aanvoer
PostNL past precies in mijn hobby. Ik kan daar altijd terecht voor informatie en aanvullingen. En de webshop is erg gebruiksvriendelijk.
Kees
Goes
Goed bereikbaar
Prettige webshop kan deze aanbevelen.
Theo
Scherpenzeel
Makkelijk besteld
Bestellen was een kleine moeite werd ook keurig bezorgd
Anneke van staalduinen
Egmond aan den Hoef
prima geregeld
Jan Rendering
Winschoten
Levering duurt lang
In het verleden had ik mijn postzegels altijd de volgende dag. Nu moet ik 2 of 3 dagen wachten.
Ger
Utrecht
Excellent
Alles is goed gegaan.
Max
Purmerend
zéér trage website die vaak vastloopt
Als Post.nl zakelijke klant moet ik helaas constateren dat de website zeer slecht reageert, traag is, verkeerd ingedeeld is en zorgt voor enorme vertragingen bij ons m.b.t. de verwerking van pakketten.
Sandro
Prima site, werkt snel
Harry
Beverwijk
super!
Snel besteld en geleverd!
J.A.J. Geraeds
Landgraaf
Ik heb niet alles ontvangen en daarna onmogelijk om iemand te spreken
Ik had zelf ontworpen postzegels besteld voor het geboortekaartje van mijn zoontje. Ipv 2 vellen stickers heb ik er maar 1 ontvangen. En ik kan dit nergens goed melden.
E.F. O'Flynn
Diemen
Op tijd isn huis
Wat ik bestel is op tijd in huis.
Wat ik mis zijn de bij plak zegels van 10 en 12 cent.
E.M.
Waalwijk
Tevreden met u dinsten
Ik ben tevreden met uw dinsten, alles is naar wens
Jolanta Mulder Paczos
Brunssum
Bestellen is prima
Maar voor meer als 100 euro aan postzegels half uit de brievenbus laten hangen terwijl er officieel voor getekend moet worden is ronduit schandalig. Wat als iemand ze eruit had gehaald? Wie had ze dan moeten betalen? Ik of PostNL?
Marco van den Berg
Oisterwijk
Makkelijk en vlot geregeld
Heel eenvoudig om foto te uploaden voor persoonlijke postzegels. Vervolgens netjes thuisbezorgd en mooie kwaliteit. Helemaal leuk.
Jeanette
Hengelo
Makkelijke bestelmogelijkheden
Levering duurt redelijk lang - vandaag besteld en pas na 8 of 10 dagen geleverd. Beter zou zijn vandaag besteld en morgen of overmorgen geleverd!!
Wim
Horst
Gewoon goed
Mijn ervaring met de postnl webshop is goed. Makkelijk menu, snel een keuze kunnen maken en deze betalen. Gewoon tevreden.
Whempie
Dalfsen
Duidelijk
Helder wat je kunt bestellen.
Ook leveringsinformatie prima
Anneke Kaijer
HEILOO
Efficient
Nou wist ik wat ik wilde maar het bestellen gaat eenvoudig en je krijgt direct een reactie. En er wordt verteld op welke datum je het in de bus kunt verwachten. Alles met het grootste gemak.
Joep
Amsterdam
Overzichtelijk en gemakkelijk.
Ik heb er weinig aan toe te voegen:
het zoeken en bestellen is gemakkelijk en de bestelling komt snel.
Bert Paasman
PUTTEN