Bestellen ging goed, maar postzakken niet geleverd.

Bestellen op de website gaat heel goed. Ik had gele tie wraps voor pakketpost besteld en postzakken. De gele tiewraps heb ik ontvangen. Alleen de postzakken heb ik nooit gekregen. De vorige keer kregen we de postzakken ook pas na 'nog een keer' bestellen. Nu ga ik proberen of ik de pakketjes ter plekke bij postnl punt in zakken kan doen oid.

Wel betaald maar niets ontvangen

Op 24 maart postzegels besteld en 28 euro betaald en nu...... de 29ste..... nog steeds niets ontvangen.

Leuk product, maar toch een paar haken en ogen

Toevallig kwam ik erachter dat je een persoonlijke postzegel kunt ontwerpen en bestellen, erg leuk, is ook snel gedaan, zo bleek. Dus ook een setje van tien stuks voor een vriendin besteld, als cadeautje voor haar verjaardag. Meteen met IDeal betaald, ging om €18,60. Vervolgens klopten er twee dingen niet: 1) De bezorgdatum werd 4 dagen later dan twee keer aangekondigd. Was vervelend, zeker ingeval van een cadeautje, maar goed, geen ramp. 2) Het adres bleek tot mijn schrik aangepast: ik had 93 II ingevuld, dus een adres op de 2e verdieping, in de bevestigingsmail veranderde PostNL dat in 932. Gelukkig bestond de combi huisnummer en straat niet, maar al met al was het een onzeker gedoe. Vanwege deze twee punten contact opgenomen met de klantenservice, en wat bleek: als de postzegels ergens anders bezorgd zouden worden, of verdwenen, dan had ík het nakijken. Als braaf betalende klant. Samenvattend: Ik bestel een product van PostNL bíj PostNL. Ik betaal het meteen. Het product wordt bezorgd dóór PostNL. Het adres wordt door PostNL gewijzigd En in geval van verkeerde bezorging moet IK voor de kosten opdraaien. Dat voelt niet goed, want onrechtvaardig. Al met al is het goedgekomen, ik kreeg net een bericht dat het cadeau is ontvangen. Men is er blij mee, gelukkig maar, toch vond ik dit al met al een vervelende ervaring.

Niets ontvangen

We hebben postzakennen besteld en zijn nooit ontvangen. Dit gaat altijd fout en we moeten altijd apart zeuren bij de afhaler bij ons om de volgende keer postzakken mee te nemen.

Positieve ervaring,alleen wat jammer dat er geen 'zoek' mogelijkheid is, nu moet je scrollen naar de gewenste zegel.

Mooi product. Snelle levering.

Mooi product. Snel geleverd.

Praktisch

Overzichtelijk, mooi aanbod

GOED

Het is erg gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, ga zo door!

Duidelijk en Snelle levering

Diverse artikelen te bestellen en snelle levering!

Makkelijk en snel bezorgd

Duidelijke webshop en de bestelling was snel in huis.

Makkelijk en Snel

Makkelijk online te bestellen en snelle levering

Ik bestel altijd persoonlijke postzegels met een afbeelding van onze Bobbie en die zijn super leuk!

De juiste levering

We hebben verhuiskaartjes besteld, ik wilde het eerst bij ons in het winkelcentrum kopen maar daar waren ze niet te krijgen. Dan toch maar via PostNL, binnen 3 dagen in huis. Zeer tevreden en ze zijn al op de post.

Slecht

zending is nooit bezorgd.

Not delivered.

I did not receive my product in the mail and it has been 4 business days since the expected delivery date (enough time for you to ask for my feedback on the product). I am very disappointed with this.

• Would you recommend us? No

fijne organisatie

fijne organisatie

Gaat echt achteruit!

Eerst veel meer keuze bij de keuze voor een vel postzegels.

waardeloos

Ik heb geld gestort op mijn account en ik krijg het niet terug. SCHANDE

snel efficient maar mis het postagentschap heel erg.

crimineel bedrijf

Dit is de tweede keer dat ik een pakket verstuur met track en trace, en beide kwijt zijn geraakt. Klantenservice bestaat niet! Geen telefoonummer, alleen maar een 'Daan' die dit probleem niet herkend. Een stom algoritme waarbij je niet verder komt, en elke keer in rondjes blijft draaien. Hoe gaat PostNL dit voor mij oplossen, als ik geen telefoonnummer of mailadres heb.

De bestelling is niet te volgen en is nog steeds niet geleverd

Een simpele bestelling geplaatst van wat postzegel vellen. Deze zouden op 18 maart geleverd worden en er is nog niks ontvangen. Wel dit verzoek om de bestelling te beoordelen. Nou, niet tevreden dus. Het vervelende van de bestelling is dat je de bezorging niet kan volgen dus geen idee of het überhaupt nog komt...

praktisch

De webshop is toegankelijk en overzichtelijk

Top !!!!

Het was weer prima voor elkaar. De bezorging duurde vier dagen. Dat is minder.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag