Slecht

De tijd tussen bestellen en leveren van de kerstzegels is veel te groot

Frustratie

Ik wacht nog steeds op mijn internationale postzegels! 7 december besteld! Belachelijk dat je die alleen online kan kopen. Zo klant onvriendelijk van een post service. Hopeloos. Nu komen mijn kerstkaarten te laat aan.

Prima webshop

Top service.

Lekker makkelijk, komen afspraken na en je kunt alles rustig bekijken.

service

keurig op tijd geleverd

Product wat ik zocht op tijd in huis.

Goed product, goed verpakt, snel geleverd.

Makkelijk

Kerstzegels besteld, de volgende dag in huis!

alles klopte

`zie boven

Snel en gemakkelijk

Simpel bestelproces. Geen omkijken naar verdere afhandeling.

Snel en correct

Snel en correct

I am not satisfied

The ordering process itself was mostly unremarkable. There were some technical issues, but those were minor. I don't like that I can't track the progress of my order, even though it's been quite a while since I made an order which still hasn't arrived

Komen behoorlijk hoge administratiekisten bij en levering duurt lang

Zou vandaag bestelling ontvangen. Niks gezien. Ook geen beticht gehad. Postnl stelt steeds meer en vaker teleur

onduidelijk

decemberzegels besteld 11 dec 2025. geen duidelijkheid over datum levering. 't is nu 16 dec 2025.

Slechte service

Nergens bijplakzegels te koop.

Makkelijk.....maar

Het was voor.mij onmogelijk om een account aan te maken op mijn huisnummer 52 Malden. Er moet altijd een keuze gemaakt worden tussen A of B. Maar dat zijn de buren. Mijn probleem blijft dat ik geen account kan maken!!!

Postzegels kopen werkt

Conact met postnl is zo goed als onmogelijk. De chatbot begrijpt bijna niets. Een persoon spreken is onbegonnen werk.

Vlotte afhandeling

Perfect prima

Goede informatie, makkelijk om te bestellen

Makkelijk om een bestselling te plaatsen en goede en directe informatie over ontvangst

Meer belooft dan gekregen

De bestelling verliep goed en de levering sneller dan verwacht. Op de site stond vermeld dat bij de aanschaf van december`egels ook een boekje cadeau werd gedaan. Boekje nooit ontvangen

Waarom niet altijd zo

Het is opvallend dat Post NL bestellingen uit eigen webshop altijd keurig op tijd levert. Bij briefpost van anderen gaat dat lang niet altijd goed. U laat zien dat het gaat voor eigen bedrijf, maar niet voor post van anderen en dat terwijl de klacht toch is dat er minder briefpost is. Dat zou toch eigenlijk betekenen dat er meer i.p.v. minder tijd overblijft voor de bezorging.

5 dagen wachten op decemberzegels, nooit meer!

Veel geld dat je zomaar kwijt bent want gewone post kan je niet claimen.

waardeloos, geen enkele klantgerichtheid bij PostNL!

Waarom kan ik de postzegels van 2, 3 en 5 Euro cent alleen maar online bestellen met hoge extra kosten?? Bij Bruna en Primera kan ik postzegels kopen, maar niet die van 2, 3 en 5 Euro cent. Dat is toch belachelijk en totaal klantonvriendelijk. Wanneer gaat PostNL nu eens echt aan haar klanten denken?? Alleen maar denken aan eigen belang. Hoop dat PostNL spoedig overgenomen gaat worden door een bedrijf wat wel klantvriendelijk is. Sterkte bij het overleven en blijf vooral continue de prijzen verhogen en steeds minder service bieden. Ik verlang terug naar de oude vertrouwde PTT.

Niet ontvangen

36 euro aan postzegels, maar niet ontvangen en ook niet te tracen… dit zou toch anders moeten kunnen lijkt me

Snel, duidelijk en betrouwbaar!

Heldere communicatie!

Alle kerstpodtzegels in een keer en netjes thuisbezorgd.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag