Ideale manier van mooie postzegels kopen.

Prima . Maar het viel mij tegen dat er nu geen extraatje bij zat . Kocht notabene voor ruim 50 euro . Anders altijd wel . En dat compenseert een beetje de prijs van postzegels.

Postzegels zijn mooi en levering betrouwbaar.

Ik bestel altijd postzegels met fraaie afbeeldingen, en soms als cadeau postzegels met een eigen afbeelding. Ik ben nog nooit teleurgesteld.

Heel leuk en goede service met persoonlijkepostzegels.

GEWELDIG

helder en makkelijk

Helder als in fris en ruim opgezet niet van die volle schermen. Duidelijk als in: iedereen kan hier mee werken.

Niet erg handig.

Als je b.v. intikt : zelfklevende postzegels, krijg je gewoon gegomde zegels ertussendoor. De site is niet overzichtelijk.

Goede webshop, keurig verzonden, maar nergens factuur te vinden

Alles goed geregeld, keurig verzonden. Als je een factuur nodig hebt is het echter wat uitdagend....

pakje t.w.v. €250 steek voor de helft uit de brievenbus

Brievenbus staat los (zit niet in deur). Brievenbuspakje in brievenbus gestoken maar paste niet: helft pakje stak uit. Blootgesteld aan regen. Cartridges t.w.v. €250 in pakje hadden zo gestolen kunnen worden. Bezorger had dit gewoon af moeten geven aan de deur. Heel slecht.

De zegels zijn eenvoudig te bestellen en een vlotte levering.

Geen commentaar ivm de eenvoudige order.

Couldn't have been easier

I needed to buy some stamps to send letters internationally. Finding a shop where stamps were sold was difficult, but then I saw could buy stamps on-line. The process was very easy, and the stamps were delivered to our postbox the next day. Bedankt!

Waarom een handtekening plaatsen voor ontvangst postzegels die zondermeer in de brievenbus passen?

Het gemak en de snelheid vanafhandeling.

veel keus

makkelijk te bestellen snelle levering

Op tijd bezorgd

Ruime keuze en goed overzichtelijk

Het is gemakkelijk om te vinden waar je naar op zoek bent. In mijn geval waren dat postzegels, en er was een ruime en leuke keuze.

over het algemeen wel goed

Mijn mening is over het algemeen wel goed al mis ik nu postzegels die ik besteld had en nog niet ontvangen. Het is die serie van de katten van jullie. Hoop toch wel dat die snel komt.

Snel en gemakkelijk te bestellen. Alleen jammer dat de prijzen weer omhoog gaan, een kaartje brengt zo veel vreugde.

ik wacht al vanaf 27 okt. op een vel postzegels.

24 -10 Heb ik bij PostNL een vel postzegels besteld nr 2003301970. De postzegels zouden 27-10 geleverd worden . Gisteren 1 November lagen ze nog steeds niet in de brievenbus. Om jullie te bereiken is ook niet mogelijk. Er staan verschillende telefoonnummers op jullie site maar ik heb er verschillende geprobeerd maar blijkbaar niet de goede. Chabot Daan heb ik ook geprobeerd maar daar kwam ik ook niet verder. Ik kreeg nadat ik naam en postcode had ingevuld het bericht dat deze postcode niet bestond in België. Nadat ik had geantwoord dat ik in Tilburg woonde wist hij het niet meer. Hij heeft me wel doorverbonden met België maar toen heb ik het gesprek verbroken want ik stond in de wachtrij en ik woon in Nederland.

Snel gevonden,besteld en geleverd!

De foto postzegels, zijn super mooi. Een hele boel mensen weten het niet eens dat het kan. Het is heel persoonlijk om een brief of verjaardags kaart te krijgen, met één foto postzegel.

Klacht – Bestelling persoonlijke postzegels niet ontvangen

Beste PostNL, Op zondag 26 oktober 2025 heb ik persoonlijke postzegels besteld, bedoeld voor de geboortekaartjes van onze zoon. Volgens de bevestiging zou de bestelling op 29 oktober 2025 worden bezorgd, maar vandaag (2 november 2025) heb ik nog niets ontvangen. Daarnaast heb ik geen Track & Trace ontvangen, wat vreemd is gezien het bestelbedrag van ruim €50. Ik heb inmiddels twee keer contact gehad met de klantenservice: de eerste keer werd gevraagd om geduld te hebben, de tweede keer werd bevestigd dat er iets fout is gegaan bij de verwerking. Door deze fouten konden we onze geboortekaartjes niet op tijd versturen, wat erg teleurstellend is.

Ik ga liever naar n postkantoor

Ik wilde een brief naar Duitsland sturen. Daar moeten 2 internationale postzegels op. Ik wandelde naar van t ene postkantoor (Arnhemsestraat) via de Plus (klantenservice was vroeger ook postagentschap) naar t volgende postkantoor (Hellestraat) in Amersfoort. Alle drie opgeheven. Als je googelt bestaan ze nog wel en krijg je telefoonnummer en openingstijden! Uiteindelijk via de webshop 5 postzegels gekocht. €2.95 portokosten!

Eigen postzegels

Ontzettend leuk om eigen postzegels te kunnen maken welke ik gebruik voor het versturen van ansichtkaarten via Postcrossing.

Makkelijk en duidelijk

alles gewoon goed.

Leuk

Ik vind het leuk om mijn correspondentie te voorzien van aparte zegels. Mijn bestelling heb ik nog maar gedeeltelijk ontvangen

Prima @

Kinderpostzegels besteld. Deze kwamen keurig verpakt op tijd aan

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag