Snel en gemakkelijk

Postzegels kwamen snel en correct. Beetje onhandig dat 1 velletje niet beschikbaar was en later komt.

Verzendkosten

Ik vind het raar dat ik nu verzendkosten moet betalen voor postzegels: volgens mij was dat vroeger niet. Esmee

Gemakkelijk

Product prima geworden, makkelijk aan te passen

order not received

I have not received my order and I cannot find a way to contact post nl

Het is prettig vertoeven in de Webshop,van harte aanbevolen

Alles is erg duidelijk ingericht dus geen problemen als je iets zoekt.De site ziet er ook prachtig uit !

Bijzondere postzegels moeilijk te vinden

Zie hierboven

Verzendkosten zouden gratis moeten zijn

Onzin dat collect club verzendkosten rekent, het is nb. PostNL zelf. En daarbij frankeren ze zelf nooit filatelistisch!

Duidelijk, fraai vormgegeven, ter zake

Ben tevreden, de website is servicegericht, duidelijk en aantrekkelijk vormgegeven

Werkt prima

Ik had een goede ervaring, ontving Snel, een keurig pakje met prachtige zegels.

niet geweldig

Ik bestelde twee verschillende velletjes postzegels. Een vel kwam vrijwel direct na bestelling maar waar bleef het andere vel? Geen enkel bericht of mogelijkheid om navraag te doen! Dat vind ik niet klantvriendelijk. Uiteindelijk kwam zonder verdere toelichting het tweede vel na een dag of tien. Ook nu na een bestelling geen goede ervaring: op 2 september bestel en betaal . Ik ontvang bericht dat de zegels verstuurd worden. Maar uiteindelijk kreeg ik ze pas vandaag. Ik kan beter naar een verkooppunt gaan, denk ik.

bijna tevreden

De levering was snel, maar het aantal wat ik heb besteld was niet hetzelfde als waar ik voor heb betaald. Toen ik dat meldde, kreeg ik het antwoord dat ik dat moet melden bij de klantenservice. Dat ga ik alsnog doen, in de hoop dat ik daar niet al te veel moeite voor moet doen... Dat is nog wel een aandachtspunt voor PostNL.

super mooie postzegels laten maken van een foto

Ideaal voor persoonlijke postzegels : het was zeer eenvoudig en de postzegels zijn super mooi. Hartelijk dank PostNL

Een eenvoudige, snel afgehandelde bestelling

Ik heb een velletje persoonlijke postzegels besteld. De bestelprocedure was eenvoudig en de levering snel. Prima gedaan!

normaal heel goed

maar nu. 11 september. heb ik mijn bestelling, welke 6 september geleverd zou worden. nog niet ontvangen.

Verrassende activiteit!

Nooit geweten dat het mogelijk is om persoonlijke postzegels te maken. Gedaan en het resultaat is geweldig en nog eens heel leuk voor de ontvanger ook!

Prima service!

Mijn bestelde postzegels kwamen heel netjes verpakt in mijn brievenbus. Zo fijn dat je die nu online kunt bestellen.

snel en makkelijk

Wat je ziet is wat je krijgt. Misschien is het een idee om deze mail te versturen nadat de goederen zijn ontvangen. De goederen zijn 5 dagen na de beoordelingsmail ontvangen. daarom de iets lagere score

Niet alles geleverd

Op 4 september ontving ik de Flora St. Rust.-set. De Snoopy -Set zou vandaag 10 september komen, maar zat niet bij de bezorging....

Duurt erg lang voordat een bestelling wordt afgeleverd

Nu 2 x kort na elkaar iets besteld en beide keren zitten er 3-5 dagen tussen het moment waarop iets volgens de mail wordt afgestuurd en dit wordt bezorgd. Het probleem is, dat bestellen bij Post.NL de enige mogelijkheid is om aan bijzondere zegels te komen.

Weer nieuwe bijzondere postzegels

Kaarten en brieven schrijven is leuk om te doen omdat je er iemand blij mee kunt maken. Om het gevoel nog intenser te maken, plak ik altijd de mooiste postzegels op de enveloppes. Je kunt ze zelfs aan laten sluiten op de persoon of de situatie. Aan de reacties merk ik hoe dit gewaardeerd wordt en ik word er zelf ook blij van..

Als ik de keuze had, gebruikte ik geen PostNL meer

De service van PostNL is ronduit waardeloos geworden. Post komt pas na 7 dagen ! aan en is ook nog een open gescheurd. Waar Nederland ooit trots op was is nu afgedaald naar een belabberde service. En dan willen ze van de overheid toestemming om nog slechter te mogen presteren. Voor mij geen PostNL meer !

Webshop OK, levering traag

Webshop is okay, maar wel erg duur geworden. Levering is gewoon een ramp. Zelfs leveringen van PostNL door PostNL is wat mij bereft een puinhoop. Het lijkt net of ze er geen zin in hebben. Nu ook weer levering die ik vorige week hoor te ontvangen is er nog steeds niet. Maar goed, er staat natuurlijk ook "De verwachte leverdatum is...", en die verwachting maken ze niet waar. Ook kan het zijn dat je deel leveringen krijgt, het ene wel en het andere later...

Het bestellen gaat prima en eenvoudig........

.....maar helaas laat de levering lang op zich wachten. Sinds vorige week bestellen we bijna dagelijks postzakken maar deze komen maar niet binnen..

Levert niet wat is besteld

Kreeg een e-mail van PistNL over een nieuw velletje Gelijk besteld maar de oude werd geleverd.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag