snelle en duidelijke service

niet echt positief

Bij de bestelling van zegels moest ik extra kosten betalen. Waarom? Het ontwerp van de "koffiezegels" stelde mij teleur. Te abstract.

Het duurd veel te lang om je spullen te krijgen

Waardeloos

Snel

Snel

CHAPEAU

Juist wat ik zocht, bedankt

zeer adequaat voor wat ik nodig had

en ik beveel ngeen commerciële organisatie aan, omdat ik er niet voor betaald word, zoals het hoort tussen professionele niet-overheids-organisaties...!

Mooi op tijd mooie natuurzegels ontvangen!

De post in het oosten van het land is heel wisselend! De een krijgt de ansichtkaart de volgende dag en de ander die een brief moet krijgen moet dagen wachten of komt niet aan ?

Helder en transparant

tegenvallend

Gele plastic postzakken voor verzenden partijenpost. Probeer ze maar te vinden. Ik heb een half uur gezocht. Alle denkbare zoektermen geprobeerd.

betrouwbaar

postzegels bestelt in de webshop waar alle postzegels duidelijk zijn omschreven, snel verzonden, bedankt

Prachtige zegels

Als je besteld, komt het snel. Het is netjes verpakt. De prachtige zegels zijn dezelfde prijs als de gewone zegels. Fijn dat je bericht krijgt als er nieuwe zegels zijn.

OK

OK

Vind het alleen heel veel papier wat er omheen zit om een paar postzegels te versturen. Dat is echt suf

Goeie webwinkel

Postzegels besteld en netjes ontvangen

Mooie postzegels

Ik verstuur via een hobby Postcrossing waaraan 211 landen meedoen vaak kaarten met postzegels uiteraard. Ik zou het fijn vinden als er meer keuze is in internationale postzegels

Goede ervaring

Ik loop niet meer zo goed en dan is het ideaal om op deze manier postzegels te bestellen.

Makkelijk te bestellen

Postzegels zijn makkelijker te bestellen, maar de prijs vliegt de pan uit. JAMMER

Post is betrouwbaar

Altijd vriendelijk die Postbezorgers

Info over nieuwe leuke postzegels

Zo kom ik op de hoogte vzn nueuwe ook euke postzegels

Besteld en keurig en snel ontvangen.

Omdat ik een enthousiaste brief- en kaartenschrijfster ben voor binnen- en buitenland, bestel ik verschillende postzegels graag per PostNL. als ik niet in de gelegenheid ben de zegels te kopen in winkel. Ik hoop dat het in de toekomst zo kan blijven. Sterkte in moeilijke omstandigheden.

Super snelle levering.

Makkelijk te bestellen en nette bezorging

Prima. Makkelijk te bestellen goed verpakt en netjes bezorgd. ook de communicatie over het artikel is prima.

De een keer gaat snel ander keer duurt lang.

24-2-2025 besteld nog niet ontvang vandaag is het 27-2-2025 voor 25€ nog niks ontvangen?

bestelling wordt niet en veel te laat geleverd!

Ik heb 3 x 25st. blauwe sealbags besteld. Vervolgens krijg ik na 1 week pas 10 stuks geleverd?!!! Nu wederom 3 x 25st. Blauwe en 3x 25 st. rode sealbags besteld en heb alleen nog maar de rode ontvangen. Wanneer krijg ik de blauwe???

Redelijk

Ik heb diverse vellen postzegels besteld. voor ruim €38. En gisteren. kreeg ik maar 1 vel postzegels! Ik hoop dat de rest ook komt, anders moet ik weer actie ondernemen, waarom niet mn hele bestelling in 1 keer??? Jokelotte@gmail,com. 3022pv. nr. 39

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag