Duidelijke webshop

Makkelijk de juiste postzegels kunnen vinden

Mooie collectie.

Mooie collectie zegels. Als ik een onderwerp voor een zegel mag indienen: Alice in Wonderland. Levering mag iets sneller, maar heeft waarschijnlijk een reden.

Levering volgens afsoraak

De bestelde postzegels zijn volgens afspraak en zonder bezorgkosten geleverd. Het duurde wel wat dagen voordat de bestelling bezorgd werd, dat gaat bij andere webshops sneller.

redelijk eenvoudig

waarom kan ik mijn opgeslagen produkten niet terugvinden? Nu kan ik iedere keer weer een nieuwe postzegel maken!

Deze waren beter

Dit us de tweede x dat ik zegels bestel. De eerste keer was de achtergrond grijs . Was echt niet mooi. Nu is het beter wel een andere foto gebruikt .

Helaas (weer) niet goed !

Dag postnl, Ik deed al eens eerder dezelfde bestelling postzegels bij postnl. Die kwam toen niet aan. Toen heeft u een 2e zending gestuurd. Die kwam gelukkig wel aan. Nu heb ik wederom mijn bestelling postzegels velletjes niet ontvangen !! Ik begin nu echt aan postnl te twijfelen. Ik bestel jullie postzegels via postnl en die komen dan niet aan. Dat kan echt niet. Ook in de postnl app kan ik de bestelling niet vinden. Kunt u snel contact met mij opnemen, wanneer ik de door mij bestelde postzegels alsnog wel kan ontvangen ? Ik heb ze heel snel nodig ! Groet, M., Amsterdam

Deel bestelling (nog) niet geleverd

Geachte Postnl, Ik heb de bestelde 10 speciale kaarten ontvangen. De tegelijkertijd bestelde 10 bijbehorende speciale postzegels helaas (nog) niet. Wellicht volgen deze nog apart?

Hoe leuk is een kaartje.

Leuk setje kaarten ontvangen en nóg leuker zijn de zekf ontworpen postzegels

Nohhhhhhhhhhhh moet t nog steeds krijgen dus een teken ma da mocht natuurluk weer nie

Ok

Makkelijk te gebruiken webshop .

Ik bestel heel vaak bij jullie zonder in te loggen. De bestellingen worden altijd snel geleverd en zijn altijd correct. Waar ik wel heel veel problemen mee heb is dat jullie postzegels verkopen maar dat er geen postzegels worden geplakt op het pakketje. Ik ben postzegelverzamelaar dus daarom bestel ik zo vaak bij jullie en ben ik erg teleurgesteld dat jullie dat niet doen. Daarnaast ben ik een van de weinige die nog wekelijks kaartjes stuur. Kleine moeite/groot gebaar. Mvg Wilma

slecht

slechte ervaring. Ik krijg geen factuur van mijn bestelling en als ik hierom probeer te vragen bij postnl.nl klantenservice krijg ik als antwoord 'dat moet de leverancier van uw bestelling leveren'

Slecht

Op de 14de internationale postzegels gekocht, in de app stond dat ze vrijdag de 15de bezorgd zouden worden, maar niet gebeurd. In de app zie ik die bewuste enveloppe nu niet meer, maar heb nog steeds niks ontvangen

Superslecht

Bijna niet telefonisch te bereiken en er kan niks aangepast worden. De medewerkers doen geen moeite om je te helpen. Verder heb ik de bestelling nog niet eens binnen gehad.

Ik ben over algemeen heel tevreden

Jammer dat bij bestelling van twee producten een ervan na 2 dagen en de ander pas na 9 dagen wordt geleverd. Levering duurt tegenwoordig überhaupt langer dan een paar jaar geleden - heel jammer

Veel betalen, weinig ontvangen

Onlangs 11 augustus, besteldecik 4 verschillende vellen postzegels. Ik kreeg er 1. Er werd niets vermeld over die andere 3 vellen. Jammer, ik voelde mij een beetje opgelicht.

Snel maar geen factuur en informatie

Binnen twee dagen had ik het maatwerkproduct in huis, maar pas na dágen werd het andere product geleverd zonder dat bevestigd had gekregen dat dit nog zou volgen. De betaling was vooraf gedaan,, maar noch van de bestelling, noch van de betaling is bevestiging hedaam, geen factuur, niks. De factuur heb ik echter wel nodig ter declaratie van kosten. Verwoede pogingen om in contact te komen hebben nog niets opgeleverd. Ook deze review: schijnbaar one way naar de buitenwereld maar wéér levert het geen contact op.

onnodig op extra kosten gejaagd en postnl doet niet wat ze zeggen.

Het betrof een brievenbus pakketje volgen Postnl aangetekend verstuurd zou worden en waarvoor een handtekening nodig was. Omdat ik de gehele dag niet thuis was, heb ik de bezorging naar de avond verplaatst en hier voor moest ik dan extra betalen. Pakketje wordt volgen afspraak in de avond bezorgd, maar niks handtekening, het wordt door de bezorgen zo door de brievenbus gegooid. Maar dat had overdag ook gemogen, nu heb ik voor niks €1,95 extra bezorgd.

Goed, maar helaas nu niet meer

Dit betreft mijn laatste bestelling! Ik wilde opnieuw bestellen maar zag plots dat ik verwerkingskosten moet betalen? Waarom? Nu bestel ik niet meer en geef ook geen ster!

goede ervaring en goed verpakt

Handig en efficiënt!

Mijn bestelling kan ik plaatsen vanuit huis waardoor ik geen rekening met openingstijden hoef te houden. Bovendien is de keuze vele malen groter dan bij het postagentschap in mijn dorp.

makkelijke site

volgende dag kon ik het ophalen

Niet geleverd

Ik heb voor 20 euro internationale postzegels besteld die 8 augustus zouden geleverd worden en er op 12 augustus nog niet zijn.

op tijd het gekochte geleverd

Ben heel tevreden maar aangetekend een paar velletjes postzegels bezorgen iets over de top!

Postzegels laten maken super snel en makkelijk

Postzegels laten maken je kan zelf een foto maken en gebruiken heel mooi Snel geleverd in een nette verpakking

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag