Altijd goed gegaan maar deze keer niet

Heb postzegels besteld en tot nu nog niks ontvangen bericht gekregen dat het bezorgd was maar niet bij mij

Optijd

Netjes op tijd afgeleverd .en snel

Het is nog niet geleverd en ik krijg geen updates

Het is nog niet geleverd en ik krijg geen updates

Gemakkelijk persoonlijke postzegels bestellen

Gelet op het bereiken van een mijlpaal persoonlijke postzegels besteld voor het versturen van uitnodigingen. Ik begrijp de mogelijkheid van de kleuren niet, want dat werkt niet (althans niet bij mij). Verder wel eenvoudig te bestellen. Wel apart dat de vijf "gouden" postzegels niet als zelfklevend verkrijgbaar zijn.

Heeeeeel slecht

Pakket niet bezorgd, postzegels, wel betaald. Contact met chat box beneden peil.

top

Het is een helder en goed werkende site. Helaas heb ik de postzegels nog niet mogen ontvangen een week nadat ik een mail ontvangen heb dat de bestelling verstuurd is. De vorige keer kwam de bestelling ook pas na meerdere telefoontjes en correspondentie (opnieuw) aan. Het weerhoudt mij om te bestellen omdat men niet weet of de bestelling aankomt of niet.

Het duurt wel erg lang

ik heb mijn bestelling (van 16 feb) nog niet ontvangen. In de ontvangen mails is sprake van levering 20 feb. Ik neem aan dat ik de bestelling in de loop van komende dagen alsnog ontvang.

heel makkelijk te bestellen

Ik was bezig om uit te zoeken maten van brievenbuspakjes voor mijn webwinkel en via via kwam ik op post.nl die een kartonnen hulpmiddel hadden en was gratis voor zakelijke klanten. Meteen besteld volgende dag in huis! Goede service nu hoef ik nooit te twijfelen.

Snel geleverd en zonder verzendkosten

Mooi verpakt.

Mijn postzegels op tijd en keurig verpakt bezorgd. Het leek wel een cadeautje.

Snel en correct geleverd

Goede bestel mogelijkheid

Erg duur

Als ik 1 velletje postzegels bestel moet ik extra betalen. Naar de boekhandel maar weer.

Makkelijk te bestellen, alleen te lang onderweg

In de app had ik het al ontvangen moeten hebben, duurde echter nog 2 dagen langer

Slecht

Zou 2 dagen geleden al bezorgd zijn maar tot heden niets ontvangen...?.. ook contact zoeken is slecht.

Gewoon goed

prima, snelle en correcte afhandeling

zie hier boven

Op 14 februari bestelde postzegels (nog) niet ontvangen.

vrijdag 14 feb diverse postzegels besteld vrijdag 14 feb bevestiging ontvangen maandag 17 feb bericht van verzending ontvangen zaterdag 22 feb nog niets bezorgd c.q geleverd

Product nog steeds niet aangekomen

Je zou toch verwachten dat postnl producten snel geleverd zouden worden.

Pakket niet gekomen.

Ik heb 3 sets postzegels Amsterdam 750 jaar besteld. Ze zouden afgelopen donderdag komen maar ik heb niets ontvangen.

slecht !!

Ik heb op 12 febr. j.l. bij u een postzegelcatalogus besteld en € 24,90 overgemaakt. De ontvangst van mijn bestelling (nr. 2003020310) zou uiterlijk op 20 febr. '25 moeten hebben plaatsgevonden. Vandaag is het 22 febr. en ik heb nog steeds niets ontvangen. Wilt u mij p.o. laten weten waarom dit zo lang duurt? m.vr.gr., A. Friederizi

Gemakkelijk om te bestellen.

Het bestellen ging snel en gemakkelijk. Wèl jammer is, dat ik het bestelde vel postzegels (Amsterdam 750) tot op heden nog niet heb ontvangen!

Aflevering gebeurt niet dan wel te laat

Zoals je van ons gewend bent, zullen we je bestelling met nummer 2003023211_C003943944 zo snel mogelijk afleveren. De verwachte leverdatum is 20-02-2025. Deze aflevering heeft niet plaatsvonden Zoals je van ons gewend bent, zullen we je bestelling met nummer 2003023211_C003943943 zo snel mogelijk afleveren. De verwachte leverdatum is 15-02-2025. De leverdatum was 19-02-2025

Onoverzichtelijk

Adressen Almere niet via site te bestellen. Dymo printers worden niet ondersteund. Gewone print is niet duurzaam. A4 voor een adresje en zegel wordt 1/4 gebruikt,

Niet goed - graag contact

Ik heb de postzegels tot op heden nog niet ontvangen

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag