Werd niet bezorgd, maar ging naar een afhaalpunt.

Het hele gemak van on line bestellen is weg als de bestelling vervolgens, ipv neerleggen op de met Post.nl afgesproken locatie, wordt afgeleverd bij een op 5 km gelegen Primera winkel. Dit om dat er zogenaamd een handtekening nodig was voor ontvangst, iets wat er tegenwoordig vaak bijstaat maar wat de postbesteller voor pakjes anders dan van Post.nl gewoon achterwege laat. Hij/zij laat het pakje gewoon achter, zonder zelfs nog aan te bellen. Dat is gemak. Iets 5 km verder neerleggen niet. Voor mij hoeft iets van 109 Euro niet aangetekend verzonden te worden

De ene dag besteld en de volgende dag al binnen!

Niet geleverd, wel betaald.

Postzegels besteld. We hebben een winkel dus post wordt bezorgd. Nu zou dit met Hemelvaart bezorgd moeten zijn maar omdat ervoor getekend moest worden, is dit meer dan 15 minuten rijden van ons vandaan in een afhaalpunt afgegeven. Ik ga niet iets waar ik voor betaald heb om te laten bezorgen ook nog zelf ophalen. Dat kost mij zeker 3 kwartier. Snap je?

heel gemakkelijk

Ik ben 93 jaar, dus ik vind het fijn als zo'n aankoop heel gemakkelijk gaat.

Super gemakkelijk

Voor het versturen van onze geboortekaartjes bestelde ik een persoonlijke postzegel, passend bij het kaartje. Hartstikke leuk en amper duurder dan gewone zegels. Aanrader!

goede service

Krijg keurig te horen wanneer de levering is.

Mijn bestelling was op tijd geleverd. goede postzegels en onbeschadigd.

Service goed en snel

Ik bestel altijd persoonlijke postzegels. Altijd tevreden met correcte, snelle aflevering….wel vaker problemen dat betaling met credit card niet lukt. Bij bestelling van 1 velletje van 10 NL postzegels zijn de bijkomende kosten erg hoog….

Prettig en snel

Ik ben blij met deze mogelijkheid om een mooie of toepasselijke zegel te kunnen kopen

Bestellingen worden netjes geregeld.

Alles wordt dus goed geregeld.

Duidelijk

De website is heel duidelijk, je kan rustig op je gemak, je postzegels uitzoeken, er is heel veel keuze, in de winkel is het aanbod beperkt, met een paar postzegels.

Bestelling nog steeds niet gearriveerd!

Notabene jullie eigen producten worden niet op tijd geleverd. Van de post was ik dit al gewend.

Leuk, als je wat anders wilt.

Aangezien ik behoorlijk vaak kaarten verstuur vond ik het leuk om eens te kijken naar verschillende soorten postzegels. Helaas de nóg oudere soorten zijn niet meer verkrijgbaar, omdat ze onder het nieuwe systeem vallen met een 1 erop. Na de bestelling betaald te hebben zag ik dat er twee velletjes met oude trams waren besteld in plaats van twee velletjes van de de kroon en scepter. Volgens mij heb ik het goed gedaan, maar ik laat het maar zo, al zijn 20 trams ook wel weer veel. Wat mij vooral tegenviel was de bezorgtijd. Uit jullie eigen webshop moet dat toch snel leverbaar zijn. Bovendien wanneer ik op mijn iPad wilde bestellen, leek het telkens alsof ik een account moest aanmaken. en gek genoeg liep dáár steeds iets fout. Het is uiteindelijk gelukt, maar onverwacht minder soepel dan ik hoopte.

Snel gevonden en eenvoudig om af te rekenen.

De bestelde producten arriveerden mooi op tijd.

Goede service, vlotte toezending.

Een goede service in de vorm van een vlotte toezending, gevoegd bij het verkrijgen van een leuke attentie in de vorm van drie extra bijzondere postzegels.

Prima manier om mooie postzegels te kopen en daarmee de post eer aan te doen

Regelmatig bestel ik bij postnl mooie postzegels voor zowel mijn moeder (94) als mezelf. Ik maak ook vaak persoonlijke postzegels maar in financieel mindere tijden volstaan de 'gewone' ook prima

Verrassend veel postzegels.snel en correct geleverd.

Omdat mijn Primera alleen W.A. zegels had ben ik gaan kijken op de webwinkel van u. Dik tevreden dat ik op mijn post nu mooie natuurzegels kan plakken.

goede ervaaring met post nl

Beroerd

En dan heb ik het over het verdwijnen van brievenbussen. Geen wonder dat steeds minder post wordt verstuurd. De bussen staan te ver weg! Maar daar wordt de burgers van Nederland niets over gevraagd. We kunnen alleen iets te berde brengen over een niet zo noodzakelijke webshop! Over echt belangrijke dingen wordt de burger niet geraadpleegd.

Zoals verwacht, goede service..

Zoals verwacht, goede service en gemak.

Zou een track code erbij doen 2 de pakket nog niet binnen.

Aparte verzending

Had 3 velletjes postzegels besteld, verschillende leverdatum. Zou prettig zijn als je aan kan geven dat het in 1x verzonden kan worden. Kreeg nu in 2x bezorgd. Beetje zonde van alle enveloppen en het bezorgen.

Gemakkelijk en overzichtelijk.

Bij het postkantoor Bruna is het altijd druk. Scheelt de gang naar het postkantoor en het wachten.

Makkelijk mooie postzegels kopen!

Goed!

Snel bezorgd zonder kosten.

Makkelijk te bestellen.

Waldorpstraat 3