Postzegels vandaag besteld, morgen al in huis

Wanneer je de wenshop een keer gevonden hebt is hez bestellen een fluitje van een Cent en alles wordt keurig thuis geleert.

Succesvol gezocht maar voor mij leuke postzegels!

Leuke website om passende en/of leuke postzegels te bestellen!

Slecht, lange levertijd en nog maar afwachten of ik mijn bestelling wel ga ontvangen

Op dinsdag besteld, woensdag de bevestiging dat het verstuurd is met daarbij als verwachte leverdatum de woensdag erna. Een levertijd van 8 dagen (6 werkdagen) is bizar lang voor een paar velletjes postzegels.

Mooie ervaring!!

Geweldig zo als alles is gegaan en snelle levering!!

Webshop werkt goed, nu de bezorging nog

Het is er makkelijk om zelf een postzegel te ontwerpen en te bestellen. Alleen het bezorgen is lastig. PostNL verstuurt dit als een aangetekende brief. Eerste bezorging op donderdag is niet gelukt, brief gaat naar een afhaalpunt. Dit is op vrijdag en zaterdag ook niet gelukt. Nu hopen dat het maandag wel lukt, we willen graag onze trouwkaarten versturen. We wachten nog in spanning of de postzegels er goed uitzien..

Prachtige postzegels

Zeer snelle levering in een prachtige enveloppe die ik gebruik voor een verjaardagskaart.

Snel bedacht snel besteld snel geleverd

Overzichtelijk

Goede route om zelf postzegels te kunnen maken. Ook gemakkelijker geworden om in de geplaatste foto een tekstje te kunnen plaatsen.

Mooie zegels, trage bezorging

Drie velletjes bijzondere postzegels besteld. Ging niet supervloeiend, maar vooruit. De bezorging duurde vervolgens bijna een week. Zelfs de verzending van eigen producten gaat sloom bij PostNL!

bestelling is niet gearriveerd

bestelling zou op 26 juli worden gebracht - maar kwam twee dagen eerder toen ik niet thuis was. Geeft aan dat ik geweigerd heb, maar ik was er niet. Hoe kom ik nu aan mijn bestelling het was erg duur. Wie kan ik bellen? Geen idee. Dit is echt puinhoop

Heel netjes verwerkt voor ons.

De postzegels zijn duurder plus verzendkosten

Vorig jaar postzegels (10) vel NL1 €11,40 gratis verzenden. Nu (10) vel €13,10 plus €2,44 verwerkingskosten. Totaal €16,05 Een verschil van €4,14 Dat terwijl de brievenbus op de hoek van de straat ineens weg is. Mensen stoppen zo met kerst- en verjaardagskaarten. Groet, Monique

collect club voor verzamelaars???

Ik ben een verzamelaar van postzegels. Daar is Collect Club oorspronkelijk voor bedoeld. Het is steeds meer een online winkel voor bedrijven en consumenten. Bedrijven en consumenten zijn gescheiden in Collect Club. Verzamelaars moeten goed zoeken naar de dingen die ze willen hebben en kunnen dat ook regelmatig niet vinden. Misschien een derde portaal openen voor verzamelaars, en daar alle beschikbare artikelen tonen aan de verzamelaars?

Duurt veel te lang

Op donderdag heb ik rouwpostzegels besteld omdat er stond de volgende dag bezorgd. Ik had al ingecalculeerd dat ze misschien op zaterdag zouden komen. Maar pas op maandag ochtend stond in de app van PostNL dat ze verwerkt waren en op dinsdagavond kreeg ik uiteindelijk mijn rouwzegels. Dit vind ik echt zo ontzettend slecht binnen hetzelfde bedrijf. Het zijn geen normale postzegels. Als deze zegels voor de rouwbrief waren geweest had ik een behoorlijke klacht ingediend. Nu waren ze gelukkig alleen maar voor de bedank kaartjes.

Niets om op te merken

Praktisch

Makkelijk en snel. Altijd de meest actuele postzegel in huis voor de eventuele verzamelaar!

Leuke speciale postzegels, bezorgtijd regelmatig wel lang

Leuke bijzondere postzegels voor bijvoorbeeld Postcrossing en pen pals. Je moet alleen geen haast hebben want de bezorgtijd is meestal langer dan 2 dagen. Ik reken tegenwoordig op 5 dagen….

De bestelling was zo gedaan, de betaling ook, maar nog steeds niks ontvangen!

Slechte zaak

Makkelijk besteld en de volgend dag geleverd

Ik heb op het einde van de dag postzegels besteld en deze waren de volgende dag al binnen. Dat was erg handig

verzending duurde lang en was beschadigd

Op de dag van uitgave nieuwe zegels besteld, duurde een paar dagen voor deze verzonden was. Om-envelop kwam beschadigd aan en vellen zegels gebogen.

Wat traag en zonder factuur

Levering is wat traag en er is geen mogelijkheid om een factuur te downloaden. Zeker bij declaraties is een factuur gewenst.

Webshop is goed voorzien van info en zegels

Geen klagen over de webshop Overzichtelijk en duidelijk fotos Wel duurde het heel lang voordat de zegels bezorgd werden. Was fijn geweest dat ik de nieuwe postcrossing zegels sneller had ontvangen.

Bestellen gaat gemakkelijk, maar de bezorging laat te wensen over.

Je zou verwachten dat PostNL ervoor zorgt dat je besrelde artikelen ook bezorgd worden, maar helaas! Ik heb niks ontvangen.

Goede service ,makkelijk te bestellen

Als ik wat bestel via de postNL-app wordt het vrijwel altijd snel geleverd en geheel volgens verwachting

In de wachtrij chat om informatie omtrent bestelling en levering te krijgen.

Helaas zond postnl mij geen bevestigingsmail van mijn bestelling. Postnl dwingt klanten om te bellen. Onbetaalbaar gezien de tarieven en enorme wachttijden. Dus op optie 2, de chat. Heeeeeeel lang wachten en na hetzelfde meerdere keren uitleggen kwam er een afdoend antwoord. Wat een onkunde bij postnl. NOG ERGER, DE BESTELLING IS ER NOG STEEDS NIET. P.s. heb ook een ander emailadres maar dit invullen bij kiyoh.com, gaat niet gebeuren en wie weet met wie u de gegevens deelt. Postnl op z'n best, ondoordringbare doolhoven creëren.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag