Steeds als ik iets nodig heb, kan ik het snel bestellen via de webshop. Het wordt op tijd bezorgd. Top!

lever alle postzegelvellen in één keer in één envelop!

De hele bestelling in 1 envelop gaat papierverspilling tegen en bespaart op portokosten en personeel!

Mooie site.

In een gebruiksvriendelijke omgeving is het prettig om te bestellen.

Het bestelproces wijst zich vanzelf.

correct en snel en goed verzorgd

de bezorging is snel en goed verzorgd

Leuke webshop

Mooie en bijzondere postzegels

Perfect!

Er is altijd een aantrekkelijk aanbod om te kiezen en, heel belangrijk, de aflevering loopt altijd perfect, met op de hoogte houden van hoe ver het is.

Heb weer mooie postzegels gevonden

Weer nieuwe postzegels gevonden

breed aanbod in postzegels

Uitgebreid aanbod, toch mis is lollige en grappige zegels....

gezocht op de site besteld en andere dag al geleverd in een goede/stevige verpakking

Super gemakkelijk mooie postzegels kopen!

Ruime keuze bijzondere postzegels, gemakkelijk te bestellen en snel zonder extra kosten bezorgd. Altijd goed en stevig verpakt.

handig om te bestellen

Fijne site, ik mis als zakelijke klant alleen de optie om een order nummer in te geven als ik een bestelling doe. wij werken altijd met ordernummers voor de financiele afwikkeling.

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd

Al jaren bestellen wij de persoonlijke postzegel bij PostNL. Dat gaat altijd prima. Het is alleen jammer, dat ik niet met 1 druk op de knop de bestelling van de vorige keer kan herhalen. Wie weet, in de toekomst...

4x niet bezorgd en nog niet ontvangen

Het pakketje is al 4 keer niet bezorgd, jullie kunnen beter met DHL verzenden

Makkelijk hoef je niet voor de deur uit!

Nog nier helemaal ontvangen

Ik heb nog maar één van de twee enveloppen ontvangen. Verder tevreden

Snel en netjes bezorgt

Mooie website.

Het is steeds even zoeken naar bijzondere postzegelvellen. Althans voor mij. En vaak kan ik ze ook niet meer vinden. Dan krijg ik ook geen melding dat deze niet meer leverbaar zijn.

Goede service en snel

Ik heb een aantal brievenbuspakketten verstuurd. Het was even zoeken hoe dat moest, maar toen ik begreep dat je telkens andere ontvangers kon toevoegen, was het redelijk gemakkelijk.

Snelle correcte levering.

Ene dag besteld, de volgende dag in huis. Top.

simpel, adequaat en overzichtelijk

postzegels bestellen ging simpel en ik had ze snel in huis. Door de brievenbus dus helemaal goed.

gemiddeld

Het is niet gemakkelijk om nieuw uitgebrachte zegels te zoeken emn te kopen. Daar kan best wat verbeterd worden.

Vooraf betalen

Heb de postzegels vooraf betaald. Heb nog maar 2 artikelen ontvangen van de bestelling. Wanneer de rest geleverd wordt nog niets vangehoord

Overzichtelijke webshop

Ik kijk hier vaak voor leuke nieuwe postzegels, we zouden weer meer moeten schrijven ! De overzichtelijke webshop biedt veel keus, de bestelling wordt uiterst verzorgd geleverd.

Duidelijk aanbod

Bestellen gaat vlot Duidelijke communicatie