Veel keus en snel en gratis bezorgd!

Bij het bestellen van postzegels heb je veel keus zodat je mooie, verschillende postzegels kan bestellen. De bestelling verloopt soepel en de bezorging is al snel, eventueel in delen, en is gratis.

ging heel makkelijk

het nieuwe was makkelijk om mee te werken was even kijken maar werkt goed

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk om te bestellen, alleen jammer dat het vaak zolang duurt voordat de volgende pagina opent. Het is een overzichtelijke site

Het duurt belacelijk lang voordat je jou bestelling in huis heb

Op 1 mei postzegels besteld. Gedeelte op 3 mei ontvangen. Het restant heb ik nu, 12 mei, nog steeds niet ontvangen.

Bestelde doosjes waren beschadigd

En gezien mijn ziekte ben ik niet in stAat om naar een postkantoor te gaan om het retour te sturen

Lange levertijd

Meestal duurt het wel 7 dagen voordat ik mijn postzegels bezorgd krijg. Daarnaast moet je nu een bepaald bedrag bestellen voor gratis verzending.

Goed. Eenvoudig bestelproces, spullen snel in huis.

Duidelijk

Klacht

Besteld item (1 vel trampostzegels, volgens de bestelling uiterlijk te leveren op 10 mei 2025) is niet gearriveerd

Great service and fast delivery

Good choices in webshop and easy to order. Fast delivery too, thank you.

Makkelijk

Handig als je veel postzegels nodig hebt, snelle keurige bezorging

waardeloos

ik koop op dinsdag online postzegels met mijn zakelijke account. vervolgens krijg ik 4x een bericht dat bestelling is vertraagd. het is nu zondagavond en ik heb nog niets ontvangen.. kortom waardeloos Marco Pothoven buro Pothoven

Eigen foto postzegel, zo leuk!

Het maakt de boodschap echt persoonlijk , zelfs de enveloppe wordt zo veelzeggend!

Vlotte, keurige levering!

Bestelling nog niet ontvangen

Ik vind dat de bestelling lang op zich laat wachten. Heb mijn postzegels nog niet ontvangen.

Niet ontvangen terwijl 10 mei de leverdatum was

Helaas nog niet ontvangen. Lange levertijd. Zou zaterdag 10 mei komen. Zondag geen bezorging, maandag geen bezorging. Afwachten maar of het dinsdag bij de post zit. Het was beter eerder door geven dat het niet op afleverdag komt, maar later. Wanneer je zoiets voor een verjaardag wilt geven sta je met lege handen.

Lange levertijd en ….

Levertijd is erg lang en dan niet komen of laten weten als de levering niet gehaald kan worden. Meld dit aan de voorkant zodat men een keuze heeft.

makkelijk keuze maken, en vlotte levering

Zoals altijd: Perfect !!!!!!!!!!!!!!!!!

Makkelijke en vooral klantvriendelijke website. Alles snel te vinden en levering ook razendsnel.

Examenenveloppen en postzegels nog steeds niet ontvangen

Beste medewerker PostNL, Onze bestelling voor examenzegels en bijbehorende enveloppen is op 14 april geplaatst en zou 16 april geleverd worden. We hebben de bestelling echter nog steeds niet ontvangen. Kan de bestelling zo spoedig mogelijk geleverd worden? De examens zijn inmiddels gestart. Graag ontvang ik een reactie op dit bericht. Met vriendelijke groet, Karin Caspers Leerlingenadministratie SSgN

Fijne webshop

Veel keuze, snelle levering

Mijn bestelling via de webshop is de laatste keer niet afgeleverd op het huis adres aan de Doornboslaan 225 in Breda. Ik moest het opkomen halen op een postnl punt in Breda.

Zeer goede service van post.nl

De mogelijkheid die post.nl je biedt in de app zijn veelzijdig. Je hoeft niet direct voor postzegels of aanverwante de deur uit.

Optijd en goed bezorgd

Hoor optijd wanneer het bezorgd wordt

Razendsnel postzegels bestellen

Ik was op zoek naar postzegels en op de website was dit hee snel te vinden. Keurig door PostNL geleverd.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag