Zoals altijd: Perfect !!!!!!!!!!!!!!!!!

Makkelijke en vooral klantvriendelijke website. Alles snel te vinden en levering ook razendsnel.

Examenenveloppen en postzegels nog steeds niet ontvangen

Beste medewerker PostNL, Onze bestelling voor examenzegels en bijbehorende enveloppen is op 14 april geplaatst en zou 16 april geleverd worden. We hebben de bestelling echter nog steeds niet ontvangen. Kan de bestelling zo spoedig mogelijk geleverd worden? De examens zijn inmiddels gestart. Graag ontvang ik een reactie op dit bericht. Met vriendelijke groet, Karin Caspers Leerlingenadministratie SSgN

Fijne webshop

Veel keuze, snelle levering

Mijn bestelling via de webshop is de laatste keer niet afgeleverd op het huis adres aan de Doornboslaan 225 in Breda. Ik moest het opkomen halen op een postnl punt in Breda.

Zeer goede service van post.nl

De mogelijkheid die post.nl je biedt in de app zijn veelzijdig. Je hoeft niet direct voor postzegels of aanverwante de deur uit.

Optijd en goed bezorgd

Hoor optijd wanneer het bezorgd wordt

Razendsnel postzegels bestellen

Ik was op zoek naar postzegels en op de website was dit hee snel te vinden. Keurig door PostNL geleverd.

Zie hier onder

Ik heb postzegels besteld en betaald. Ik zou ze donderdag 2 mei jl ontvangen. Daarna een berichtje dat ze zaterdag zouden komen, maar ik heb ze nog steeds niet. Ik vind het geen service, als er geen postzegels komen, wil ik in ieder geval mijn geld terug, maar liever wil ik de postzegels. H. Lutjes, Kalmoes 75, 9521 HX Nieuw Buinen

Nogal gebruiksonvriendelijk

Als je meerdere items wil bestellen bij de collectclub geeft dat frustratie omdat bij elk item in je mandje de lijst terugspringt naar het begin en je opnieuw moet scrollen. Dat is erg tijdrovend.

Op dit moment minder

De webshop is oké maar ik heb op 28 april jl postzegels besteld en vandaag, op 6 mei, heb ik ze nog steeds niet. Normaliter gaat het veel vlotter. Dus daar ben ik op dit moment niet tevreden over

Ik ben gek op de post webshop

Ik koop al jaren mijn postzegels via de webshop

Duidelijk

Goed navigeerbaar.

Makkelijk en simpel

Ik had een aantal postzegels nodig. Deze kon ik snel bestellen op de website. Bestellen ging snel en betalen was gemakkelijk en zeer betrouwbaar.

Matig

Ik heb maar de helft ontvangen.

Triest dat het zo moet!

PostNL doet er werkelijk alles aan om maar niet klantvriendelijk te zijn. Wat ooit een gerespecteerd bedrijf was, is nu een bedrijf (waarschijnlijk gerund door een stelletje zielloze managers) dat er alles aan doet om klanten weg te jagen. Waarom heb ik on-line postzegels besteld? Omdat het postkantoor (tegenwoordig heet dat een postNL-schap) geen postzegels meer verkoopt. Je leest het goed (en er zijn nog steeds mensen in mijn omgeving die dit niet geloven): een postkantoor verkoopt tegenwoordig GEEN postzegels meer. HILARISCH! Welke van de potgerukte manager verzint dit? Bovendien -als het dan toch on-line moet- heb ik de bedrijfsmatig postzegels nodig. Is er ooit een manager bij PostNL geweest die zelf heeft geprobeerd om bedrijfsmatig postzegels te bestellen? Ik wens hem/haar veel succes! Wat een publieksonvriendelijke site (beter gezegd: wat een kut-site)

Eenvoudig

Gemakkelijk kiezen en snel geleverd

Gemakkelijk mooie postzegels bestellen bij Collect Club.

Ik koop voornamelijk postzegels via de Collect Club. Ik vind dat er op zich een ruime keuze aan postzegels is, maar ik mis meer variatie in internationale postzegels. Er zijn een tijdje terug wel mooie postzegels geweest. Verder zou ik het fijn vinden als ik bij het filteren kan aangeven dat ik alleen postzegels voor in Nederland of postzegels voor naar het buitenland wil bekijken. Ik kan wel filteren op nieuwe uitgiften en op thema bijvoorbeeld. Verder ziet het er prima uit.

iedere keer als ik wat bestel gaat er wel iets fout.

De laatste keer rouw zegels en rouwsets besteld. Krijg ik de dag daarna een bericht dat het afgeleverd is, met een handtekening en naam die mij niets zeggen. Zou afgeleverd zijn om 10.30. ben aanwezig vanaf 9.00, deuren staan open (zakelijk adres). Overhead deur staat wagenwijd open. Niemand gezien of gehoord. Ook op de bewakingscamera niemand gezien. Dus chat gestart met een robot chat, zou terug gebeld worden binnen 2 uur, niemand gehoord. In de avond 19.45, dus maar gebeld, (het gaat om rouw zegels, dus wil deze wel graag optijd hebben...anders gaat het nqtuurlijk fout.... Waardeloze klanten service....wordt gezegd dat het mischien nog afgeleverd wordt binnen 3 dagen???? Hoe kan dat??? Het zou toch zogenaamd afgeleverd zijn, met handtekening en al??? Wordt hier een beetje ongerust van.... De volgende dag geen reactie van PostNL. Smiddags krijg ik een pakket afgeleverd, die duidelijk open geweest is en dicht is geplakt met ducktape???? Ik begrijp er niets van, wat een raar gedoe. Helaas is er geen andere aanbieder van post in Nederland, anders was ik allang weg geweest bij PostNL. Zo'n monopolypositie komt waarschijnlijk wel goed uit voor een bedrijf met zo'n waardeloze service en dienstverlening.... Kortom.....waardering nog geen halve ster waard... Walgelijk bedrijf.

Heel tevreden!

De postzegels die ik heb gekocht in de PostNL Webshop werden de volgende dag al geleverd. Ik ben heel tevreden!

Ik beoordeel post nl. goed

Er wordt altijd correct afgehandeld, bij een bestelling.

Omslachtig en onduidelijk

Opmerkingen: - Het was onduidelijk hoe iets gefrankeerd moet worden: ik heb geen idee wat een "bijplakzegel" is en wat ik ermee moet. Ik had wel fysieke postzegels, maar wist niet wat ermee te doen. - Vervolgens maar besloten het online te doen (eerder gedaan met postzegelcode). Ook hier onduidelijk hoeveel frankering nodig was voor een grote envelop van 60 gram. - Toen maar gekozen voor een online XL zegel van meer dan 8 Euro om niet het risico te lopen van te weinig frankering. - Na afrekenen tot mijn verbazing de mededeling dat deze postzegel naar mijn huis wordt opgestuurd. Nu moet ik dus weer wachten. Kortom: erg omslachtig en onduidelijk om iets op te sturen.

Uiteindelijk komt het goed

Het bestellen ging heel goed, de webshop is duidelijk en overzichtelijk. Het afleveren van de bestelling kan beter. De bestelling zou in 2 gedeeltes komen maar niet afgeleverd op de datum dat wij in een mail door hadden gekregen. Dat moet toch beter kunnen als PostNL zijnde

Webshop is goed maar levering niet

Heb op 27 April Postzegels besteld voor € 508,00 Zou op 30 April geleverd worden . Maar werdt steeds uitgesteld Het is Nu 04 Mei en nog geen zegels

twijfelachtig

ik had drie bestellingen gedaan en heb er tot nog toe maar 1 gekregen. Waar blijven de botenvelletjes?

Het bestelde is niet bezorgd

Postzegels besteld die (nog) geleverd zijn

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag