Ruime keuze binnenlandse postzegels

Aangezien ik veel schrijf vind ik het leuk om aparte postzegels op mijn brieven te plakken. Die kan ik in de webshop krijgen. Alleen de aparte buitenlandse postzegels heeft minder keuze, terwijl dat voor het buitenland soms leuker is om die op hun envelop geplakt te krijgen.

Het was ee op de afgesproken dagen

5 vellen besteld, in 2x geleverd. Ik heb wel geduld . Mag ook iets langer duren en dan samen opsturen.

Post nl leer focussen

Ik koop gewoon postzegels en krijg daarbij overdreven brief en ****** grote envelop gestuurd. Onzin, overdreven, niet duurzaam. Daarnaast zijn eerder twee poststukken kwijt geraakt en dan zeer slecht contact met post nl. M.a.w. ga investeren in post versturen en niet in onzinnige verpakkingen

verschrikkelijk e nooit weer

besteld 27 juni in de mail wordt vermeld 30 juni levering 2 juli nog niets ontvangen klantenservice heel slecht bereikbaar uiteindelijk als antwoord levering waarschijnlijk 4 juli het gaat niet om een zwaar pakket maar om: 1 velletje postzegels in 1 woord: waardeloos

Geweldig!

Geen postzegels in huis: super dat het mogelijk is om met een postzegelcode een brief te verzenden. Ik heb het al op de bus gedaan, dus ik ga ervan uit dat deze ook goed bezorgd wordt. Gewoon digitaal bestellen, code op de enveloppe schrijven en in de brievenbus doen. Super! Echte aanrader.

Precies wat ik zocht en snelle en correcte levering.

Knudde

Het duurt een week voordat de gekochte bonnen opgehaald kunnen worden. Ga wel naar de boekhandel volgende keer.

Makkelijk te bestellen en volgende dag geleverd,

Leuke postzegels

Ik keek of er leuke postzegels waren, het is erg makkelijk om ze te bestellen

Nog geen postzegel gezien, die vorige week besteld zijn

Slechte ervaring deze keer.

ging redelijk makkelijk

Ik wilde postzegels bestellen. Dat ging na de keuze goed. Nu nog afwachten of de bezorging ook goed gaa

Prima geregeld mijn bestelling

Besteld en snel in mijn brievenbus. Goed verpakt!

Dik tevreden met Post.nl

Dat wat ik bestel, krijg ik in korte tijd thuisbezorgd.

Slecht

Weet niet of het aan de webshop ligt of bij het distributiecentrum. Echter mijn bestelling van 20 vellen rouwzegels en 1 pak rouwverzendenveloppen was niet compleet. er ontbreken 10 vel (dus 500 ) rouwzegels. Geen klein bedrag. Tot nu toe al 3 uur aan de telefoon gehangen om mijn klacht duidelijk te maken. Vandaag weer en ik ben benieuwd wanneer het restant van mijn reeds betaalde bestelling bezorgd gaat worden. Daarnaast heeft de pakketbezorger voor het gemak maar zelf een handtekening voor deze order gezet maar daar kunnen jullie natuurlijk niets aan doen. Hoop dat ik een dezer dagen de ontbrekende 10 vel rouwzegels mag ontvangen

Geen factuur

Verzending in twee delen. De ene aangetekend, de andere niet. Geen factuur ontvangen, wil dat wel.

Makkelijk en snel besteld

traag

Na een week nog niks ontvangen. Bestelling kan anderhalve week duren , na het mailtje dat het verzonden wordt het nog een week wachten. Beetje traag , maar dat past bij PostNL

Minder keuze

De oudere jaargangen van de natuur-postzegels zijn té snel niet meer te koop op deze site.

Niet te vrede

Webshop niet goed . Als ik postzegels besteld en ik zet particulier dan verwacht ik ook dat ze thuis bezorgd worden in de brievenbus en niet bij een afhaalpunt in een hele andere wijk waardoor ik dat met de auto moet doen . Lekker milieu vriendelijk! Terwijl ik ook in de app heb aangegeven welk post nl afhaalpunt ik wil gebruiken in mijn eigen wijk zodat ik niet met de auto iets moet afhalen . Post nl doet niet wat de klant vraagt

traag

Hoe is het mogelijk dat een bedrijf als Postnl, dat gespecialiseerd is in postbezorging, er zes dagen over doet om drie simpele velletjes postzegels te bezorgen?

Probleemloos bestellen

Heel fijn dat je hier probleemloos je postzegels kunt bestellen. Snel geleverd en bezorgd met handtekening voor ontvangst. Er is heel veel uitzoek in mooie postzegels wat een kaartje versturen een stuk plezieriger en feestelijker maakt. Een half sterretje aftrek vanwege de website. Die werkt in principe goed maar je kunt de afbeeldingen van de artikelen niet vergroten. Dit geldt voor de mobiele en desktop versie. Vroeger kon je op de afbeelding klikken om de postzegels van dichterbij te zien maar dit is helemaal niet meer mogelijk en inzoomen is ook onmogelijk. Het is maar een klein puntje want verder is alles prima in orde.

Goed geregeld

Gekregen wat ik besteld heb

Heel geschikt voor een quick scan die toch uitnodigt tot meerdere stops.

Een vrolijke kleurenrijkdom die afleidt van de eigen zoekopdracht.

Goed.

Prima geregeld, besteld en het komt.

Verrassend

Had wat postzegels nodig, dus besloot ik om die via de post webshop te bestellen. Daar ontdekte ik een verrassende collectie aan, waarvan ik niet wist dat die in omloop waren. Kon niet kiezen met als gevolg dat ik nu een flinke voorraad postzegels heb, die ook nog eens gratis thuisbezorgd werden

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag