Super leuke postzegels!

Behalve prachtige zeggend van vlinders, bloemen en vogels ook persoonlijke zegels laten afdrukken. Echt zoooo leuk... en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Mooie zegels

Goed overzicht mooie zegels. Snel besteld en geleverd.

Lijkt makkelijk maar bestelling is na een week nog niet binnen

Zie boevn. Dus zeker niet tevreden.

Uitstekende service

Eenvoudig te bestellen en snelle levering. Het product voeldoet geheel aan verwachtingen.

redelijk

Tot nog toe was ik teveden. Maar recent bestelde ik 2 soorten postzegels. Natuur en Snoopy. Pas na een week ontving ik de natuur serie, maar de Snoopy zegels, leuk voor kaarten aan kinderen, ontvingen we nooit.

altijd goede ervaringen

Te lange levertijd

Postzegels vellen besteld. Levering duurde 5 dagen. Dat duurt natuurlijk veels te lang. Als ik ergens anders een wasmachine of een boek bestel heb ik deze de volgende dag in huis. Maar een velletje postzegels duurt bijna 5 dagen. Voortaan toch maar gewoon weer bij de boekhandel kopen.

Top bezorgd

Voldoet aan onze verwachtingen

goed tot zeer goed

bestelling met nummer2003241983 zijnde 2 stuks Snoopy-zegels zijn zoals aangekondigd in uw email dd 1-9-2025 tot op heden nog niet bezorgd.Dit is-sinds jaren-de eerste keer-dat dit me overkomt. Ik mag dus concluderen dat uw service goed tot zeer goed is.

Zeer, zeer trage 'service'!

Omdat ik nergens in mijn omgeving meer een velletje postzegels kon kopen, bestelde ik ze online. Ik bestelde op 31 augustus en ontving ze op 5 september. Als Postnl het klanten zo moeilijk maakt om aan postzegels te komen en de postbezorging zo traag gaat (van alle post, niet alleen van deze zegels) moet Postnl niet gek opkijken dat mensen steeds minder gebruik maken van hun 'service'. Geen enkele verjaardagskaart komt meer op de juiste dag aan. Ze prijzen zichzelf uit de markt.

goede ervaring

mijn ervaring is goed , het enige wat me tegen valt is de app van nlpost. Meerdere keren bericht gekregen dat ze de volgende dag zouden komen,tussen een betaalde tijd,maar die wordt dan in de loop van dag weer ingetrokken. Bij de laatste bestelling was dat 3 maal in één week. Maar voor de rest was alles oke

correct

Afgehandeld zoals het hoort.

Dubbele ervaring

De webshop is mooi overzichtelijk en snel. De levering was echter erg lang. Meer dan een week op mijn bestelling moeten wachten van zegels die geleverd werden.

Kut

Dit eenrichtingsverkeer ben ik zat over mijn mening Als ik wat aan jullie vraag wordt ik afgescheept met een chat robot

Waardeloos

31 augustus postzegels besteld 1 x Nederland velletje van 10 1 x buitenland velletje van 5 Totaal €23,10 Niet gekregen Donderdag gebeld waar het bleef. Was zeker verkeerd gegaan zeiden ze door de postbezorger. Zouden nieuwe opsturen zou ik zaterdag binnen krijgen U rad het al noppes dus Geld weg en geen zegels Heel erg bedankt

Eerste zending zoals afgesproken tweede niet ontvangen

Eerste zending zoals afgesproken Tweede postzegels van Willem Alexander niet ontvangen

Hier kun je alles vinden

Uitstekende website!

Uitstekende service

De webshop is heel informatief en klantvriendelijk; over het verloop van de bestelling word je goed geïnformeerd. De postzegels zijn altijd zorgvuldig verpakt.

20 artikelen besteld, maar 2 geleverd.

wij bestellen altijd postzakken. Ik bestel er dan altijd 20 tegelijk. Dit ging altijd goed. Maar vorige week heb ik er ook 20 besteld maar er werden er maar 2 geleverd. dus toen weer 20 besteld, maar nu weer 2 geleverd. en als ik bij de bestelgeschiedenis kijk dan heb ik het wel goed besteld. Ik heb nu weer opnieuw besteld deze keer 30 stuks, hopelijk krijg ik er nu 30 en geen 3. :-)

slecht/minder goed.

ik heb op 22 aug 25 een bestelling gedaan 2003237710 en 1 deel van de 2 delen niet ontvangen......voorts is hierover contact opnemen vrijwel onmogelijk....gr Ans

onprettig

de factuur van hetgeen ik besteld heb staat er niet in. zeer irritant voor mijn boekhouding

Makkelijk

Makkelijk te bestellen en vlug in huis .Alleen raar dat er getekend voor moet worden en dat door de bezorger wordt gedaan .

direct antwoord

Bestelling niet compleet, kenbaar gemaakt, er werdt direct gehandeld naar tevredenheid

Leuk en makkelijk

Leuk om mooie postzegels te kunnen bestellen Nog leuker om je eigen postzegels te bestellen. Nadeel is dat drie verschillende velletjes zegels in drie keer werden geleverd. Minder duurzaam dus !

eenvoudig en snel

Ik had alleen postzegels nodig, die ik zo eenvoudig kon bestellen

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag