Vol verwachting klopt ons hart...

We wachten de levering van de bestelling af. Trage levering, vaak te laat.

Snel, correct en volgens afspraak

de door mij bestelde postzegels werden op de afgesproken datum keurig en tegen beschadiging beschermd verpakt geleverd. Ik kan ze ten sterkste aanbevelen

niet zobest

op 29 november 20 postzegels besteld, nu 6 november nog niet ontvangen, Dit was wel beloofd. Wil de kerstpost vroeg versturen zodat de post het enigszins spreiden kan.De keus aan postzegels in de webshop was heel goed, dat wel. Maar nu nog in mijn eigen brievenbus ontvangen, die ene ster zal dan zeker in 4 sterren veranderen.

Levering duurt te lang

Zou 6 dec geleverd worden, is nig steeds niet gebeurd

Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Hoewel ik al bijna een week geleden een bericht kreeg dat mijn bestelling op de post is, heb ik het nog steeds niet ontvangen.

Matig

Op de toegezegde afleverdatum niets ontvangen!!!

Is ruim voldoende

Makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis

Snelle levering en netjes verpak

De levering is absurd traag.

Op 26 november een paar velletjes postzegels besteld, tot op heden nog niet ontvangen.

Prima Webshop

Makkelijk om zo te bestellen.

op tijd ontvangen

Geen ervaring

Nvt

Prima service, en snel geleverd.

Prima webshop.

december zegels

gratis boekje op..

Duidelijk

Duidelijke en toegankelijke webshop.

Als gebruikelijk perfect

Vlotte levering.

Duurde nog een dag langer dan beloofd, maar dat is de decemberdrukte. blij met PostNL

Netjes en keurig verzorgd

Meestal koop mijn kerstzegels website, netjes verzorgd

Ik heb m’n december zegels besteld en mooi op tijd geleverd

bende

De postzegels die ik besteld heb, zijn na 5 werkdagen nog steeds niet geleverd, het is heel erg moeilijk om iemand te spreken kan krijgen die iets voor je uitzoekt, die Daan Cabot wat een ramp is dat, hij zegt, ik kan alles, nou vergeet het maar, maandag weer bellen, voor de zoveelste keer,

Makkelijk bestellen, goede service

Makkelijke website.

Veel beloven, Weinig geven

online bij post.nl een set van 2 stuks postzegelveltjes gekocht. ik zou als cadeau een postzegel vel kado krijgen, deze heb ik nog steeds niet ontvangen. van post bezorging tot de online winkel, alles gaat bij post.nl fout. de ceo moeten ze direct ontslaan, wat is post.nl een ruk bedrijf geworden.

Kerstzegels, leuke zegels

Vrij vlotte toezending, goed verpakt

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag