Bestellen ging vlot en makkelijk

Het plaatsen van de bestelling was erg makkelijk en verliep vlot.

Gemakkelijk

Duidelijk en gemakkelijk

Duurt lang

Ik heb maandag 27 oktober een bestelling gedaan van 2 velletjes postzegels. Tot op heden (2 november) nog niets ontvangen. Ik vind dat lang duren. Verder is de ervaring met de webshop prima. Alles is duidelijk aangegeven en bevestiging komt netjes per mail.

Prima postzegels uitzoeken op mijn gemak

Omdat het leuk is om een kaartje te sturen zijn postzegels noodzakelijk. Bij een postnl punt is maar weinig keuze en in de webshop is de keuze reuze..... Bovendien is het een goede investering, gezien het feit dat de zegels ieder jaar duurder worden. Dus een kleine voorraad aanleggen.

Na een dikke week besteld postzegels nog steeds niet ontvangen

Ik heb 6 vellen postzegels besteld via de webshop. Na een dikke week nog steeds niet ontvangen. Dit vind ik echt slecht

Nog niet overtuigd van het bestelpproces

Ik heb ruim een week geleden een catalogus besteld. Geen track en trace gekregen maar zou binnen 2 á 3 dagen wprden geleverd Tot op heden geen enkel bericht meer gehad. Ik wacht in spanning af wat er verder gaat gebeuren mvrgr Jan Pezij

Gemak dient de mens

Vlot en correct

Belachelijk

Postzegels besteld op woensdag en zouden op zaterdag bezorgd worden. Is niet gebeurd. Daar gaat dus na zaterdag nogmaals 3 dagen overheen voor ze bezorgd worden, als ze tenminste bezorgd worden. Wat een slechte bezorging voor een Postbedrijf.

Geen updates

Geen adequate updates over de levering

makkelijk in gebruik

Ik krijg zo af en toe meldingen van nieuwe postzegels en dan is het heel makkelijk om,via de link, op die postzegels uit te komen en bestellen en betalen is echt een fluitje van een cent

Ontzettend lange levertijd zonder uitleg

ik heb op zaterdag 25 oktober een bestelling geplaatst. Deze zou op woensdag 29-10 geleverd worden. Dit is zonder uitleg verplaatst naar zaterdag 01-11. En vervolgens, weer zonder uitleg, naar maandag 03-11. Ik kan best begrip hebben voor een vertraging, maar dat dit zonder uitleg of toelichting steeds wordt medegedeeld vind ik slecht.

Ideale manier van mooie postzegels kopen.

Prima . Maar het viel mij tegen dat er nu geen extraatje bij zat . Kocht notabene voor ruim 50 euro . Anders altijd wel . En dat compenseert een beetje de prijs van postzegels.

Postzegels zijn mooi en levering betrouwbaar.

Ik bestel altijd postzegels met fraaie afbeeldingen, en soms als cadeau postzegels met een eigen afbeelding. Ik ben nog nooit teleurgesteld.

Heel leuk en goede service met persoonlijkepostzegels.

GEWELDIG

helder en makkelijk

Helder als in fris en ruim opgezet niet van die volle schermen. Duidelijk als in: iedereen kan hier mee werken.

Niet erg handig.

Als je b.v. intikt : zelfklevende postzegels, krijg je gewoon gegomde zegels ertussendoor. De site is niet overzichtelijk.

Goede webshop, keurig verzonden, maar nergens factuur te vinden

Alles goed geregeld, keurig verzonden. Als je een factuur nodig hebt is het echter wat uitdagend....

pakje t.w.v. €250 steek voor de helft uit de brievenbus

Brievenbus staat los (zit niet in deur). Brievenbuspakje in brievenbus gestoken maar paste niet: helft pakje stak uit. Blootgesteld aan regen. Cartridges t.w.v. €250 in pakje hadden zo gestolen kunnen worden. Bezorger had dit gewoon af moeten geven aan de deur. Heel slecht.

De zegels zijn eenvoudig te bestellen en een vlotte levering.

Geen commentaar ivm de eenvoudige order.

Couldn't have been easier

I needed to buy some stamps to send letters internationally. Finding a shop where stamps were sold was difficult, but then I saw could buy stamps on-line. The process was very easy, and the stamps were delivered to our postbox the next day. Bedankt!

Waarom een handtekening plaatsen voor ontvangst postzegels die zondermeer in de brievenbus passen?

Het gemak en de snelheid vanafhandeling.

veel keus

makkelijk te bestellen snelle levering

Op tijd bezorgd

Ruime keuze en goed overzichtelijk

Het is gemakkelijk om te vinden waar je naar op zoek bent. In mijn geval waren dat postzegels, en er was een ruime en leuke keuze.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag