De foto’s die ik aanlever worden veel te donker afgedrukt

Sinds enige tijd (na de mededeling dat er een ander lab de postzegels afdrukt) is de kwaliteit van de postzegels die ik zelf maak sterk achteruitgegaan. Helaas zal ik hierdoor geen gebruik meer maken van de service ‘Zelf postzegels maken’ als dit niet verbetert

Webshop prima, bezorging slecht

Heb wat postzegels gekocht, snelle aankoop, alles verliep prima. Er werd aangegeven dat er voor deze bestelling een handtekening benodigd zou zijn. Prima, het vertegenwoordigde een behoorlijke waarde. Groot was mijn verbazing dat de bezorger dit pakketje gewoon in de brievenbus kieperde, terwijl we gewoon thuis waren, dat kon hij vanaf de straat zien. We hebben een brievenbus die eigenlijk door iedereen in de straat makkelijk geopend kan worden. Heel slecht die bezorging. Dus heel tevreden over de webshop, zwaar ontevreden over de bezorging.

Redelijk goed

Duurde behoorlijk lang eer ik mijn bestelde postzegels had ontvangen.

Kerstpostzegels besteld, nooit ontvangen

De bestelde kerstppostzegels heb ik nooit ontvangen. Ook geen track&trace info. Slechte zaak!

Veel te late levering

Bestelling geplaatst op 2 januari; volgens de website volgende dag geleverd. Kan door de drukte langer duren. Op zaterdag niets, dinsdag en woensdag nog niks en pas vandaag op 9 januari geleverd.

Handig/niet zo handig

Handig om alle verkrijgbare NL postzegels bij elkaar te hebben, niet zo makkelijk om in 1x de internationale zegels te vinden. Internationaal aanbod is overigens momenteel nogal beperkt.

No

het pakket is niet afgeleverd

Is helemaal goed gegaan

Geen vertraging of wat dan ook

gemiddeld

ik heb vertrouwen in postnl als organisatie. ter info. het duurde lang (paar dagen) voordat ik een track en trace code kreeg. veel postzegels besteld, hoog bedrag. beetje spannend. zou binnen 2 dagen komen. duurde 4 dagen langer. ben niet op de hoggte gebracht. klantenservice tel nr bestaat niet meer. ( tip: op site aanpassen) openingstijden van klantenservice op site kloppen niet. Komt op neer dat postnl in weekend helemaal niet bereikbaar is. Daan is niet altijd een oplossing.. op gegeven moment kreeg ik melding dat ik moest tekenen voor de bestelling. wilde bezorgadres wijzigen, dat kon niet meer (dat is op zich prima) uiteindelijk toch zonder tekenen in de bus gekregen. geen factuur bij de bestelling ingesloten. wellicht kunt u wat met deze info.

Eigen postzegels kunnen maken is een fantastisch product.

Leveringstijd bij de bestelling in december was veel langer dan 3 dagen. Verwachtingen bij consumenten bijstellen in drukke periodes . Bestelling in januari kwam heel snel, fijn!

Je besteld postzegels en anderhalve week later heb je ze nog niet!

Post komt veel later binnen, postzegels zijn en stuk duurder geworden, naar het bezorgen wordt een stuk minder...

Bezorging duurde te lang

Mijn bestelling geboortezegels duurde te lang dus ik heb ze in de winkel gekocht en ga mijn online bestelling retourneren

Prima en zo gemakkelijk toegankelijk

Nooit eerder kocht ik postzegels via internet. Als ik ze weer nodig heb dan weet ik de weg!

Heel erg duidelijk allemaal

Heel erg duidelijk allemaal, binnen paar minuten weet je precies hoe of wat.

Perfect service

Teleurstellend

Nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Na meermaals contact met de klantenservice is mijn bestelling opnieuw verzonden, hoop hem morgen binnen te krijgen maar heb er weinig vertrouwen in.

Slechte afwikkeling bestelling

Twee keer werd mijn bestelling geannuleerd. Had al betaald. Terugbetaling duurde de ene keer zowat een maand. De andere keer stond het geld direct weer op mijn rekening. Kreeg wel onjuiste mail dat bestelling onderweg was, maar dat het iets langer duurde. Nu toch naar weer eens besteld. Één vel had ik binnen een paar dagen, de andere twee vellen heb ik nog niet. Slordig en niet erg betrouwbaar; lijkt de postbezorging wel.

Waar is mijn bestelling , wel betaald , niet geleverd

Bestelling gedaan:( 02-01-25 Art. 430961 2002967919 Nog niet binnen ???

Matig

De betaling van de door mij bestelde zegels gaat altijd moeizaam. Vaak moet ik opnieuw beginnen etc., vervelend en vermoeiend. Ook zou ik het op prijs stellen om meer grafisch interessante postzegels te zien en te kunnen bestellen! Met een vriendelijke groet van Dingenus van de Vrie

Snel en makkelijk bestellen en vlot in huis

Moah

Kopen plezierig, afleveren duurde even, maar was netjes, maar een factuur die op dagen na de betaling staat??? Bij een webshop? Merkwaardig én lastig! Dus daarmee rekening houden.

Altijd een goede levering, maar.......

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen.

Altijd persoonlijke postzegels en goed Uitgevoerd!

Levering van bestelde postzegels duurde schandalig lang

Voor oud en nieuw postzegels besteld. Die zouden 2 januari bezorgd worden en kwamen uiteindelijk pas een week later.

De grootste heft van mij besteld postzegels heb ik nog steeds niet ontvangen.

31 dec. Postzegels besteld en daarvan is nog niet de helft geleverd. Op de mail wordt aangekondigd dat het 8 januari de rest bezorgd wordt. De post is al geweest maar de aangekondigde zending zit er niet bij. Beter kunnen we geen kaarten of brieven meer verzenden. De post vaalt behoorlijk, zelfs met zendingen uit eigen magazijn. De enige die hart voor de zaak heeft is onze postbesteller zelf.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag