Communicatie onvoldoende en levertijd komt niet overeen
Op 31-12 heb ik nog een bestelling geplaatst van geboorte zegels. Op de website staat dat deze een dag later bezorgd zouden worden. Nu had ik zelf al bedacht dat dit niet zou gebeuren op 1-1. Vervolgens krijg ik een mail dat de bezorging wordt verwacht op 2-1 en dat het als pakketje komt waar ik voor moet tekenen.
Vervolgens hoor ik niets en krijg ik op 4-1 een vervolg e-mail dat de levering is gewijzigd en mijn pakket op 6-1 wordt bezorgd tussen 8.30 en 21.30 uur. Dus ik blijf er de hele dag voor thuis om het pakket te ontvangen. Uiteindelijk hoor ik niets en zie ik dat om 21.15 mijn track en trace is aangepast waarbij staat “we konden het bezorgmoment niet halen, onze excuses”. Er stond ook niets aangegeven wanneer het wel bezorgd zou worden en ik heb ook niet actief een e-mail gehad.
Op 7-1 was ik van plan om te gaan bellen, maar heb ik nog 1 keer bij de track en trace gekeken en toen stond er ineens dat min pakket die middag zou worden bezorgd met een tijdsbestek van een uur. Gelukkig is toen mijn pakket bezorgd.
Kortom qua communicatie en qua levertijd ver onder de maat als je het mij vraagt.