Zeer, zeer slecht !

Op 29 mei jl. 3 vellen postzegels besteld, totaal € 36,30. Bestelling zou op 3 juni 2025 bezorgd worden. Geen track and trace code ontvangen. Zegels niet ontvangen. Gebeld, telefoonnummer niet meer in gebruik. Mailadres niet kunnen achterhalen. Chatcontact kan mij pas verder helpen met track and trace code! Werkelijk zeer klantonvriendelijk! Wilde geen ster toekennen, maar dat kan jammer genoeg niet. Zal dit bedrijf zeker niet aanbevelen!

De bestelling is keurig afgeleverd. Wel is het zo als je wat wilt wijzigen in een account dat je heel lastig kunt vinden/zien en de chat helpt je niet veel verder.

Precies wat ik zocht en wat ik vond.

Precies wat ik zocht en wat ik vond.

Fijne manier van leuke postzegels aanschaffen !

Geweldig, product zoals verwacht

Het product is zoals aangegeven, en mooie kwaliteit

Nette en duidelijke site

Ben blij met deze site ik had snel gevonden wat ik zocht

Ik heb uitstekende ervaringen met de PostNL Webshop

Mijn ervaringen met de PostNL Webshop zijn prima. De bestellingen worden keurig verpakt binnen 2 dagen geleverd.

tevreden

ben heel tevreden

Nog steeds niet ontvangen

Dacht die postzegels heb ik zo maar als ik ze vandaag niet ontvang moet ik alsnog ergens anders halen erg traag dus

Ik bestel alleen maar postzegels.

Nog niets ontvangen

Wel bericht gekregen van verzending maar niets ontvangen.

Heel slecht!

De bestelde zakelijke en gepersonaliseerde postzegels zijn direct naar een afhaaldepot gebracht en niet bezorgd. Er wordt nu van een zakelijke klant verwacht dit pakket even op te halen bij het depot! De klantenservice kan niets doen, want "het hangt van het depot af of het alsnog wordt aangeboden" .....huh wat?? Wat een bar slechte service!

Ik bestel alleen maar internationale postzegels, voor postcrossing en uiteraard zo nu en dan ook voor Nederland. Verder heb ik de webwinkel niet nodig.

Prima webshop

Als er mooie nieuwe postzegels uitkomen, koop ik die graag bij de Collect Club. Zeker als er ook nog een cadeau voor trouwe klanten is.

Lange levertijd

Na een week moet ik nog een gedeelte ontvangem

Werd niet bezorgd, maar ging naar een afhaalpunt.

Het hele gemak van on line bestellen is weg als de bestelling vervolgens, ipv neerleggen op de met Post.nl afgesproken locatie, wordt afgeleverd bij een op 5 km gelegen Primera winkel. Dit om dat er zogenaamd een handtekening nodig was voor ontvangst, iets wat er tegenwoordig vaak bijstaat maar wat de postbesteller voor pakjes anders dan van Post.nl gewoon achterwege laat. Hij/zij laat het pakje gewoon achter, zonder zelfs nog aan te bellen. Dat is gemak. Iets 5 km verder neerleggen niet. Voor mij hoeft iets van 109 Euro niet aangetekend verzonden te worden

De ene dag besteld en de volgende dag al binnen!

Niet geleverd, wel betaald.

Postzegels besteld. We hebben een winkel dus post wordt bezorgd. Nu zou dit met Hemelvaart bezorgd moeten zijn maar omdat ervoor getekend moest worden, is dit meer dan 15 minuten rijden van ons vandaan in een afhaalpunt afgegeven. Ik ga niet iets waar ik voor betaald heb om te laten bezorgen ook nog zelf ophalen. Dat kost mij zeker 3 kwartier. Snap je?

heel gemakkelijk

Ik ben 93 jaar, dus ik vind het fijn als zo'n aankoop heel gemakkelijk gaat.

Super gemakkelijk

Voor het versturen van onze geboortekaartjes bestelde ik een persoonlijke postzegel, passend bij het kaartje. Hartstikke leuk en amper duurder dan gewone zegels. Aanrader!

goede service

Krijg keurig te horen wanneer de levering is.

Mijn bestelling was op tijd geleverd. goede postzegels en onbeschadigd.

Service goed en snel

Ik bestel altijd persoonlijke postzegels. Altijd tevreden met correcte, snelle aflevering….wel vaker problemen dat betaling met credit card niet lukt. Bij bestelling van 1 velletje van 10 NL postzegels zijn de bijkomende kosten erg hoog….

Prettig en snel

Ik ben blij met deze mogelijkheid om een mooie of toepasselijke zegel te kunnen kopen

Bestellingen worden netjes geregeld.

Alles wordt dus goed geregeld.

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag