Eenvoudig je postzegels in huis

Even zoeken wat ik nodig had en besteld. De andere dag in huis. Helemaal top.

Meest Onprofessionele bezorgings service.

Meest onprofessionele bezorging's service van heel Nederland. Je ontvangt een mail dat je pakketje binnenkomt morgen tussen 09:30 en 12:00 daarvoor neem je dus vrij van werk zodat je thuis bent. Eindstand doet PostNl het pakket cancelen 1 uur voor de aangegeven tijd en ze kunnen mij GEEN andere tijd nog doorgeven. Ik bel naar PostNL en dan krijg je te horen dat een scanner het pakketje heeft gemist en het nog 3-5 dagen kan duren daardoor. HEEL erg ONPROFESSIONEEL het lijkt erop dat de organisatie wordt beheerd door 10 jarige kinderen wat geen afspraken kunnen nakomen. Ik raad zeer erg de volgende bezorg services aan en dus NOOIT meer Post NL: DHL en DPD zijn toch vele malen beter! Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik dan 100%

proces goed verlopen

alles goed

Nooit aangekomen

Super handig dat je online postzegels kunt bestellen. Mijn bestelde postzegels heb ik 6 dagen geleden besteld en zijn niet aangekomen helaas...

Ik heb nog niets ontvangen!

Heb nog niets ontvangen. Wacht al meer dan een week op zending

Heb m’n decemberzegels nog steeds niet ontvangen

Eerste keer dat ik hier gebruik van heb gemaakt . De volgende dag in huis dacht ik nog steeds niet ontvangen

Besteld maar niet gekregen.

21 December NVPH gids besteld zou 27 December Worden geleverd. Vanaf31 December 2 xKlantenservice gebeld 40 minuten wachtend tot nog toe Niks geleverrd gekregen

Geen verzendkosten

Makkelijk om te bestellen en vlotte aflevering.

Nog niet ontvangen

Ik ben altijd blij met PostNL, maar dit keer heb ik mijn bestelling wel betaald en (nog) niet mogen ontvangen. Daar baal ik oprecht van.

Aflevering ander adres

Voor moeder in verzorgingshuis wilde ik voor haar de postzegels rechtstreeks op haar adres laten afleveren.Dit is erg lastig en bewerkelijk en niet te doen. Gelet op feit dat de app gekoppeld is aan de webshop en ik dus dan bij wijzigen adres , zelf geen post meer zal kunnen ontvangen op mijn eigen adres.allemaal erg omslachtig en kost veel tijd!

Onduidelijk

Verzendgegevens kloppen niet. De 1ste deel-zending zou 27 dec afgeleverd worden. Maar niets afgegeven helaas. De rest van de zending zal op 2 Jan. afgeleverd worden kreeg ik als bericht. Ben benieuwd!! De post NL APP. gaf toch aan dat ik de enveloppe zou ontvangen met bestelde postzegels. Maar de post komt hier regelmatig niet langs is de algemene klacht klacht. Mijn ervaring is wel dat de zending uiteindelijk wel afgeleverd gaat worden maar niet op de juiste data etc.

Ik heb nog niets ontvangen

Tot nu toe niets ontvangen terwijl de zegels de 28 dec. Zouden komen. Wat moet ik nu met mijn decemberpost. Ben ziek kan verder niets zelf regelen!

Order binnen 24 uur ontvangen.

Zeer tevreden.

Goed en snel

Geen bestelling ontvangen

Helaas na 5 dagen nog steeds geen bestelling ontvangen.

Gemakkelijk bestellen

Wat erg jammer is dat ik als particulier geen factuur kan diwnloaden

Online bestelling Decemberzegels nooit ontvangen

Mijn online bestelde Decemberzegels zijn niet aangekomen, wel betaald uiteraard. Via de chat “Daan” kom je niet verder en voor de telefonische klantenservice vraagt Post.nl zonder scrupules 100 CENT PER MINUUT. Ik was 3 euro kwijt met aanhoren dat ik de eerste in de rij ben, kortom Waardeloos.

Zeer goede en snelle service

Bestellen en geen zorgen; de volgende dag in huis.

geen enkel probleem bij het bestellen

Uitermate positief

Niet de deur uit en toch krijgen wat je nodig hebt

Vlotte bezorging zonder veel trammelant

Supersnelle levering en prima service

Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie over bezorging, supersnelle levering ondanks Kerstdagen en prima service!!

Eenvoudig besteld en snel binnen!

Eenvoudig besteld en snel binnen! Q

Niet ontvangen

Goedemiddag, ik had 2 velletjes kerstpostzegels besteld maar heb deze helaas niet ontvangen op adres: Dorpsstraat 17 -1393NE- Nigtevecht

Het is op tijd bezorgd.

Waldorpstraat 3