Supersnelle levering en prima service

Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie over bezorging, supersnelle levering ondanks Kerstdagen en prima service!!

Eenvoudig besteld en snel binnen!

Eenvoudig besteld en snel binnen! Q

Niet ontvangen

Goedemiddag, ik had 2 velletjes kerstpostzegels besteld maar heb deze helaas niet ontvangen op adres: Dorpsstraat 17 -1393NE- Nigtevecht

Het is op tijd bezorgd.

slechte service

al jaren bestel ik postzegels via deze webshop. Dat ging altijd goed. Ik heb dus een vast adres bij u. Maar bij de laatste bestelling ging het mis. Ineens was mijn huisnummer veranderd, van 26c naar 26a. Dus komen de postzegels nu aan bij een buurvrouw. Dus moet ik in de gaten houden of deze buurvrouw de zegels al ontvangen heeft. Zo juist probeerde ik mijn huisnummer weer terug te zetten, maar na iedere keer dat ik dat probeer, komt de melding dat het niet gelukt is, met het verzoek het later nog eens te proberen

Snel besteld en snel geleverd.

Goede en snelle levering.

Not received Christmas stamps

I ordered the Christmas stamps before Christmas and wanted to use for all the Christmas cards. However, until today, I still haven’t received my stamps. I would like to get my money back from this order.

te late levering postzegels

Op 17 december 2 vellen postzegels besteld die echter pas op dinsdag 24 december zijn afgeleverd . Nu maar normale postzegels op de kerstkaarten gedaan.(worden ook online besteld) Op uw bevestiging stond zelfs 18 december als bezorgdatum. Na telefonisch overleg zou uiterlijk zaterdag 21 december worden geleverd!! Ook is het vreemd dat ik als particulier moet inloggen terwijl alle zakelijke gegevens bij u bekend zijn. Mijn klantnummer is 10403225

Ik wil graag mijn postzegels ontvangen

Ik heb mijn bestelling van bijna €60 aan postzegels van 19 december nog steeds niet ontvangen, zou op 27 dec geleverd worden????

niet tevreden

het is nu 29 december en heb mijn bestelde kerstzegels nog niet ontvangen. Zou de 24ste geleverd worden. 23-12 besteld

klasse

duidelijk

Gewoon goed.

Stel dat er een noodzaak is . Of als mensen vragen hebben. Dat mag wel wat klantvriendelijker. Door gewoon ergens op de website een link te plaatsen. Zo dat mensen vragen kunnen stellen. Zoals op een form of telefoonnummer. Ik ben in ieder geval van mening dat jullie veel te weinig manieren van communicatie aan bieden en dat er veel meer verschillende manieren van communicatie kunnen aan bieden bijvoorbeeld WhatsApp.

20 december besteld 30 december nog niet ontvangen

Het is maar brievenbus post

Kut

Mijn product(decemberzegels) nooit ontvangen, moment van schrijven meer dan een week later. En geen gehoor via helpdesk. 21€ weg! Echt top!

Heel goede ervaring, zoals bij bestelling aangegeven

Helemaal volgens afspraak zoals het hoort.

Goed geregeld

Mijn ervaring is top

Handig in december zegels online te bestellen

slecht

Ik kan al tweedagen geen Ideal betaling doen voor een etiket voor een postpakket

22/12 Postzegels besteld. Vandaag 28/12 nog niet in huis.

Teleurstellende traagheid. Het bereft een brievenbuspakje met zegels. DE kaarten worden dus later verzonden dan gedacht. "Beetje" jammer.

Besteld en nooit ontvangen

Heb postzegels besteld staat afgeleverd maar heb ze nooit ontvangen. Nu .oet ik 2 dagen wachten en kijken of ze nog komen.

postzegels

Posstzegels besteld en ze werden op tijd bezorgd.

TEVREDEN, GAAT LEKKER SNEL. TOCH ONBREEKT ER NOG IETS.

U HEEFT MIJ BELOOFD DAT BESTELLING: 2002949804---C003828200 OP 27 DECEMBER BEZORGD ZOU WORDEN. HET IS NU 28 DECEMBER MAAR HEB DEZE BESTELLING NOG NIET ONTVANGEN.....

Jammer

21 december bestelling gedaan. Velletje postzegels. Kon ik 24 decemer verwachten volgens een mailtje " is onderweg" Op 28 decemer nog niets binnen.

Niets ontvangen

Wel betaald maar niets ontvangen!

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag