TEVREDEN, GAAT LEKKER SNEL. TOCH ONBREEKT ER NOG IETS.

U HEEFT MIJ BELOOFD DAT BESTELLING: 2002949804---C003828200 OP 27 DECEMBER BEZORGD ZOU WORDEN. HET IS NU 28 DECEMBER MAAR HEB DEZE BESTELLING NOG NIET ONTVANGEN.....

Jammer

21 december bestelling gedaan. Velletje postzegels. Kon ik 24 decemer verwachten volgens een mailtje " is onderweg" Op 28 decemer nog niets binnen.

Niets ontvangen

Wel betaald maar niets ontvangen!

Wij hebben helemaal niets ontvangen!

Niets ontvangen dus niet tevreden!!

Ruime keus ,gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Besteld en de volgende dag geleverd met pakket post deze x en dat ging snel de volgende dag binnen

Super materiaal en super levering!

Alles uitstekend!

nog steeds niet ontvangen

Ik wacht nog op bezorging

Overzichtelijk en onduidelijk

Er werd mij gevraagd door PostNL een review te schrijven en mijn ervaring is uiterst slecht. Ik heb veel probleempunten al vaak aangekaart zonder dat daar iets mee is gedaan, zoals: - minimaal assortiment internationale postzegels, terwijl Postcrossers verantwoordelijk zijn voor het overgrote deel van postverzending; - deze zegels zijn ook nog eens lastig te vinden, verspreid over verschillende categorieën, zelfs als je weet wat je zoekt. Waarom ontbreekt een hyperlink of categorie "buitenland"? Onderscheid binnen- en buitenland alleen met moeite aan de prijs te zien; - geen bijplakzegels voor verschil tarief binnen- en buitenland (0,69€ in 2025) en zelfs 10 cent afgeschaft. Kleur 5 cent match nergens bij en deze neemt teveel plek in als je teveel tekort komt; - wordt niet aangegeven wanneer zegels gaan verdwijnen uit het assortiment, zodat je nog even je favorieten kan inslaan; - zelfs telefonisch weet men niks over komend aanbod. Jaar van de ... is altijd maar heel kort verkrijgbaar. Combi Draak en Slang aan einde van het jaar vreemd. Ik zoek alleen de Slang en moet voortdurend de shop checken. Zou toch na vorige jaren een tijdsindicatie van moeten zijn?; - als je contact zoekt blijf je in rondjes draaien. De chat zou 24/7 bereikbaar zijn, maar kom je eindelijk door de idiote herhalingen van vragen van Daan heen, dan krijg je de melding dat er de chatservice nu gesloten is. Enz. enz. ... een enorm frustrerende ervaring; - en om het dan nog maar niet te hebben over het onbeschofte getutoyeerd, ook door medewerkers van de klantenservice/chat. Niet iedere klant is 16, heb een beetje respect! - onduidelijke/ontbrekende informatie, zoals over de buitenlandtarieven met decemberzegels boven de 50 gram. Niet achter te komen hoeveel decemberzegels er dan op moeten, zelfs klantenservice weet het niet. En dan de priorityzegels: zijn niet te krijgen voor particuliere klanten (oftewel Postcrossers) maar er wordt wel gesteld dat deze verplicht zijn voor ALLE buitenlandse post.

Traag traag traag

Wat een bar slechte prestaties. De enveloppe die ik stuurde deed er 6!!! dagen over en de postzegels die ik bestelde op zaterdag deden er een week over. Maar wel je prijzen omhoog…

Lang wachten op 1 velletje postzegels

Belachelijk lang wachten op een velletje postzegels

delay in delivery of December stamps

I am still waiting for the special New Year stamps that I ordered on December 21st (1 week ago) to be delivered. After all, these stamps are for New Year letters and I cannot send my letters since the stamps have not arrived yet. It could have been better explained on the website that there may be a delay between December 20th and 30th and I think other solutions could have been suggested on the website. Best regards.

• Would you recommend us? No

Hoop dat ik me postzegels nog krijg. Die ik heb besteld en betaald. Ik zou ze 24 december ontvangen

Zit nog steeds op me bestelling te wachten

Geen bevestiging ontvangen en geen idee waar bestelling nu is

Al beschreven

Geen bestelling ontvangen

21 december besteld niks ontvangen agenda

Niets geleverd gekregen!

Ik bestelde decemberzegels vorige week, die zouden na 1 werkdag worden geleverd. Ik heb echter niets ontvangen. Komen ze nog in december? In januari heb ik er niets meer aan!

Snelle en keurig verzorgde levering!!

Ruime keuze, veel meer dan in de boekenwinkel.

Ik heb het tot op heden niet ontvangen

Ik heb het niet ontvangen

zakelij,makkelijk zoeken en snelle service.

kerstzegels besteld top in 2 minuten geregeld.

Snelle levering.

Postzegels zijn te duur en de prijs staat nergens!

Omdat de Spar in ons dorp te weinig decemberzegels had ingeslagen (omdat ze teveel cq overgebleven velletjes niet kunnen inwisselen voor geld, schandalig!!), ben ik te arren moede naar uw webwinkel gegaan om deze te bestellen. Na twee dagen (niet na 1 dag, zoals u beloofde, maar dat vind ik niet erg in deze drukke tijd. Maar beloof het dan ook niet!) ontving ik de decemberzegels keurig in mijn brievenbus. Helaas staat hier nergens de prijs op vermeld. De prijs weet ik alleen via de rekening: € 21,20, dus € 1.06 per decemberzegel! Veel te duur en ook misleidend dat deze bedragen nergens op vermeld staan.

Helemaal top!

Mijn bestelling bij de webshop van PostNl ging bijzonder goed en gemakkelijk en snel. Tevens werd mijn bestelling ook snel bezorgd. Ben dik tevreden.

snel gratis thuisbezorgd

Het was makkelijk bestellen en werd gratis (per Postnl) thuisbezorgd.

Top service !!

Zeer goede en duidelijke informatie en een snelle klantvriendelijke bezorging..top bedrijf!!!

Waldorpstraat 3

2521CA Den haag